نویسنده |
پیغام |
bina
استاد علوم غریبه
|
saeeed60h نوشته است: در مورد نرم افزار ما میتونیم دو موج مختلف همزمان از کانال چپو راست ارسال کنیم ولی در حدف خطا کارایی نداره. واسه اینکار میتونید خروجی رو عین شکل زیر قرار بدید سلام دوستان سعید جان واقعا خسته نباشی راستی چه خبر از مداری که قراره بدون موبایل کارکنه؟ ما و دوستان مشتاقانه منتظریم یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
چهارشنبه 19 شهریور1393 - 10:30am |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
كرمي نوشته است: saeeed60h نوشته است: یه تستی انجام دادم نتیجه رو واستون مینویسم و اگه قبول نداشتین بگید فیلم بگیرم. خروجی موبایل رو فقط دادم به یه سمت. یعنی امپلی فایرم فقط با یه کانال کار میکرد که میشه همون مونو. انگار از امپلی مونو استفاده میکردم. یه پراب زدم به +و یکی به منفی. همون حالتی که اقا حمید میگفت. وقتی روشنش کردم و 35رو هم روشن کردم انتنها به طرف جعبه امپلی رفت و روی جعبه قیچی میشد. تو همون حالت خروجی دوم موبایل رو که قطع کرده بودم وصل کردم یعنی همون حالتی که قبلا گفتم دو تا پراب به+ دیگه رو جعبه قیچی نمیکرد و به طرف طلا میرفت. سعید جان خسته نباشی اگه توجه کنی میبینی که خروجی کانال چپ دقیقا میفته رو کانال راست.یعنی عملا هیچ اخلاف پتانسیلی نمیتواند به وجود بیاید. اما اگر تقویت کننده شما با دو تا ولوم کنترل میشه امکان اینکه یکی از کانالها با ضریبی متفاوت تقویت بشه هست و شما در روی پراپها سیگنال خواهید داشت.من که نتونستم خودم و قانع کنم و منفی مدار رو به یه حلقه برنجی دادم و با فاصله 1متر از پراپها روی سطح قرار دادم.متاسفانه دیشب به علت درد شبیه به آپاندیس جایی نرفتم که به خیر گذشت انشاالله امشب نتایج سنس با این روش و خدمت دوستان خواهم گفت. سلام. ممنون. خدا بد نده. سعی کنید پیش یه دکتر برید. بله دقیقا رو هم میوفتن. روشی که شما پراب زدید رو من هم تست کردم. یعنی سه تا پراب. دو تا چپو راست و یکی منفی. فقط تاتیر منفی در حدف کنندگی داشت. علتشرو هم تو دهنم دارم ولی نمیدونم چجوری توضیح بدم. اصلا وقتی با35میخوایین پراب بزنین دو تا پراب میزنین به دو خروجی35و دیگه با منفی مدار کاری ندارید. فرض کنید این هم متل 35هست. بزودی یه فیلم میزارم و روش تست کردن این حدف کننده رو تو خونه میگم. این روش رو جاوید عزیز گفتن و فقط با35میشه تست کرد.
|
چهارشنبه 19 شهریور1393 - 11:16am |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
bina نوشته است: saeeed60h نوشته است: در مورد نرم افزار ما میتونیم دو موج مختلف همزمان از کانال چپو راست ارسال کنیم ولی در حدف خطا کارایی نداره. واسه اینکار میتونید خروجی رو عین شکل زیر قرار بدید سلام دوستان سعید جان واقعا خسته نباشی راستی چه خبر از مداری که قراره بدون موبایل کارکنه؟ ما و دوستان مشتاقانه منتظریم یاحق بینا جان ممنون. در مورد مدار که اقا حمید گفتن درست کردنش کار اسونی نیست. ولی به دوستام سپردم که مداری با اپمپ بهم بدن که تست کنم ببینم رو موج خود ردیاب چه تاتیری میزاره. اگه تونستم جواب بگیرم حتما اینجا میگم.
|
چهارشنبه 19 شهریور1393 - 11:49am |
|
|
نابودگر
کاربر فعال
|
سعید جان من با ردیاب 35 تست کردم وقتی ولوم قدرت روی اخرین درجه است اختلاف پتانسیل بین دو انتن تقریبا 2.5 ولته با تستی که انجام دادم فهمیدم که در ردیاب 35 هم ما با منفی مدار کاری نداریم ولی همانطور که گفتم در خروجی ولتاژ داریم
صداقت اولین فصل از کتاب خرد است
|
چهارشنبه 19 شهریور1393 - 12:22pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
نابودگر نوشته است: سعید جان من با ردیاب 35 تست کردم وقتی ولوم قدرت روی اخرین درجه است اختلاف پتانسیل بین دو انتن تقریبا 2.5 ولته با تستی که انجام دادم فهمیدم که در ردیاب 35 هم ما با منفی مدار کاری نداریم ولی همانطور که گفتم در خروجی ولتاژ داریم ممنون که تست کردید. پس تو خروجی با منفی کاری نداریم.
|
چهارشنبه 19 شهریور1393 - 12:37pm |
|
|
نابودگر
کاربر فعال
|
خواهش میکنم سعید ان اما باید این نکته رو در نظر داشت که در 35 خروجی ولتاژ داره ,از اونجایی که ما ولتاژ رو برحسب زمین میسنجیم پس موقعی که زمین نداشته باشیم بین دو سیم l و r سیمی که ولتاژ پایین تری داره بعنوان منفی بحساب میاد و سیم دیگه بر اساس اون سیم اندازه گیری میشه . فرض کنید ما سه سیم GND و L و R داریم اگر سیم منفی ولتمتر رو به GND بزنیم و در سیم L ولتاژ 2 ولت داشته باشیم و در سیم R ولتاژ 5 داشته باشیم خوب اگر در این حالت GND رو حذف کنیم و ولتاژ رو بین دو سیم L و R محاسبه کنیم قطعا در خروجی 3 ولت رو خواهیم داشت اما شما میگید که در خروجی ولتاژی مشاهده نمیکنید و این نکته ای هست که ما داریم سر اون بحث میکنیم و ذهنمو مشغول کرده
صداقت اولین فصل از کتاب خرد است
|
چهارشنبه 19 شهریور1393 - 1:16pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
نابودگر نوشته است: خواهش میکنم سعید ان اما باید این نکته رو در نظر داشت که در 35 خروجی ولتاژ داره ,از اونجایی که ما ولتاژ رو برحسب زمین میسنجیم پس موقعی که زمین نداشته باشیم بین دو سیم l و r سیمی که ولتاژ پایین تری داره بعنوان منفی بحساب میاد و سیم دیگه بر اساس اون سیم اندازه گیری میشه . فرض کنید ما سه سیم GND و L و R داریم اگر سیم منفی ولتمتر رو به GND بزنیم و در سیم L ولتاژ 2 ولت داشته باشیم و در سیم R ولتاژ 5 داشته باشیم خوب اگر در این حالت GND رو حذف کنیم و ولتاژ رو بین دو سیم L و R محاسبه کنیم قطعا در خروجی 3 ولت رو خواهیم داشت اما شما میگید که در خروجی ولتاژی مشاهده نمیکنید و این نکته ای هست که ما داریم سر اون بحث میکنیم و ذهنمو مشغول کرده شما یه تست دیگه انجام بده. اگه ازمنفی 35 به خروجی راست و چپ ولتاز acرو اندازه گیری کنید هر کدوم حدود 5ولت برق دارن. در حالی که با حساب شما اختلاف ولتاز دو خروجی باید صفر بشه. ولی 2.5ولت بینددو خروجی هست. بازم میگم ما احتیاجی نداریم که امواج از یک انتن به انتن دیگه برن. اگه یکی از انتنا رو منفی کنیم این اتفاق میفته و ردیابی مختل میشه. بحت من از اول هم رو نحوه درست سیم بندی انتنا بود بر اساس تجربه. من هر حالتی که فکرشو بکنید خروجی رو بستم. و فقط تو حالت دو سیم +خروجی جواب میده. حالا چه بخواهید ردیابی کنید چه به عنوان حدف کننده استفاده کنید. تو قسمت ردیاب موبایلی هم بعضی از دوستان نتونستن نتیجه بگیرن به خاطر این بود که دو تا ال و ار. روبهم میبستن و به یک انتن و منفی رو هم به یک انتن میدادن.
|
چهارشنبه 19 شهریور1393 - 2:10pm |
|
|
ELMIRA
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 8 خرداد1392 - 12:19pm پست: 318 محل اقامت: البرز
|
دوستان به نظر من ازاتصالاتی که از فیشهای موبایل و غیره استفاده میشه دقت بیشتری به عمل بیاد.{به اضافه کیفیت سیم} در تستها از فیشها وسیم ها هم تست گرفته بشه.با چند نوع فیش وسیمهای مختلف. شاید قضیه فرق کنه و بهتر بشه.
|
چهارشنبه 19 شهریور1393 - 2:13pm |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
سلام با تشکر از اساتید علی الخصوص سعید عزیز بالاخره بنده هم برای اولین بار توی زندگی دست به هویه بردم و این کیت آمپیلی استریو 4 وات رو مونتاژ کردم که با اسپیکرهای کامپیوتر تست کردم که خدارو شکر کار میکرد.(البته ورودی رو از گوشی موبایل گرفتم و خروجی رو به اسپیکر دادم) خوب حالا باید چه بلایی سر پرابها بیاریم؟بالا خره فقط مثبتها باید بره از هر خروجی برای یک پراب و منفی ها رو بیخیال بشیم یا قضیه فرق کرده؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
چهارشنبه 19 شهریور1393 - 4:55pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
بردیا جان خیلی هم عالی. خوب شما از هر خروجی +رو به پراب ببر. این کیت رو از کجا خریدید؟ایسی 2822هست؟ اگه رو مدار ولوم دارید اونارو تو اخرین مقدار تنظیم کنید و چسب حرارتی بزنید که دیگه حرکت نکنه. ولوم موبایل بهتر از اونهاست. سیمهای منفی رو هم کلا از مدار قطع کنید. یعنی دو تا سیم از رو مدار در بیاد که هردو +هستن.
آخرین بار توسط saeeed60h در چهارشنبه 19 شهریور1393 - 5:13pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
چهارشنبه 19 شهریور1393 - 5:05pm |
|
|
|