انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 9:11am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 474 , 475 , 476 , 477 , 478 , 479 , 480 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
mnbvcxzaqwsx نوشته است:
سلام دوستان برای ثبات بهتر مدار اگه از ولوم 15 دور به جای 10 دور استفاده بشه بهتره و راحت میشه نقطه آستانه رو تنظیم کرد پس فورا یکی از بچه های گل انجمن که ساکن تهران هست اول صب بپره 3 سوت 2 تا ولوم مولتی ترن 15 دور بخره و رو مدار تست کنه نتیجه رو به انجمن اعلام کنه :)

سلام دوست عزيز يعني مال شما رو استانه تنظيم نميشه و عقربه گاز ميخوره و بالا پايين ميشه؟

سلام اسدوف جان خوب تنظیم میشه ولی به نظر من با ولوم 15 دور شاید عالی بشه :-?

چهارشنبه 19 شهریور1393 - 7:09am
مدیر سایت
مدیر سایت

asadof نوشته است:
سلام دوستان براي ثبات بهتر مدار سعي كنيد كليد تفكيك و يا سلكتور نذاريد فقط نقطه سنس رو در حالت تفكيك و ال متال پيدا كنيد با ولوم تنظيم كنيد بهتره و سعي كنيد سيمهاي ولوم و بارطري رو كوتاه كنيد تا ثبات دستگاه به هم نخوره در ضمن از باطري 12 ولت هم بدون تغيير ميشه استفاده كرد در اين حالت ثباتش بهتره و لازم نيست رگولاتور 7915 رو برداريد 12 ولت بذاريد چون اگه ولتاژ كمتر از خودش باشه ديگه به حالت عادي برميگرده يعني اگه 12 ولت بدي تو خروجي همون 12 رو داريد البته بدون رگوله شدن كه اونم مهم نيست من امتحان كردم با 12 ولت ثباتش عالي هستش. موفق باشيد

برای خیلی بهتر شدن ثبات مدار ، رگلاتور 7915 رو بردارید و ولتاژ 12 ولت 2/5 آمپر رو مستقیم به مدار وصل کنید و بقیه کارهایی که آقا اسد گفتن رو انجام بدید ثبات خیلی خوب میشه ، البته داخل منزل ثبات ممکنه مقداری کم باشه ولی بیابون خیلی عالی میشه قدرت هم خیلی تغیری نمیکنه با 15 ولت . @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 19 شهریور1393 - 7:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام آقا مهدی گل من این کار شما رو تست کردم و بدون ریگلاتور همون 12 ولت رو به مدار دادم سر زمین افتظاح شد #:-s
در ضمن دوستان من چه با گذاشتن کلید سلکتور و چه با نگذاشتن کلید سلکتور ثبات مدارم یکی هست و تست کردم و گذاشتن کلید سلکتور و 4 عدد سیم هیچ تاثیری تو ثبات نداره اگر کیفیت مونتاز و قطعاتتون پایین باشه نمیتونین کلید سلکتور برای تفکیک بزارین
و اگه شما کلید سلکتور تفکیک رو نزارین سر زمین جلوی صاحب زمین تا بیاین مدار رو روی آستانه ببرین صاحب زمین از دستگاه زدن بدش میاد و میگه این دستگاه به درد نمیخوره گذاشتن کلید برای راحتی کاره کسانی هم که مدارشون ثبات نداره میتونن کلید نزارن عدد ولوم تون رو باید بدونن که رو کدوم دور آل متال و رو کدوم دور فقط فلزات اهنی رو میزنه :-BD

چهارشنبه 19 شهریور1393 - 7:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ولوم 15 دور رو من تست کردم تنظیم کردن مدار راحت تره تا با ولوم 10 دور

چهارشنبه 19 شهریور1393 - 8:00am
مدیر سایت
مدیر سایت

ممنون آقا ابی عزیز گل بودن از خودتونه برادر خوبم
بله شما درست فرمایش میکنید ، این مدار با قطعات و مونتاژهای مختلف جواب متفاوتی برای هر یک از سازندگان میده که کاریش نمیشه کرد

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 19 شهریور1393 - 8:13am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
به نظر من این مدار روی ال متال باشه کافیه.
چون اولا توی تفکیک عمق زنیش کم میشه.
دوما وقتی جایی فلزات مغناطیسی و غیر مغناطیسی باشه بازم عملکردش یکیه و فرقی نداره.
مگه اینکه کاری کرد توی تفکیک برعکس عمل کنه یعنی فقط غیر مغناطیسها رو بزنه.
من یه مدل دستگاه دیدم که بیس کاری مدار تقریبا شبیه این بود و اسمش mega500 بود و تفکیکش حالت ال متال و گلد بود که روی گلد دیگه فلز مغناطیسی رو حذف میکرد.
یاحق
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

چهارشنبه 19 شهریور1393 - 8:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

فرمایشات اقا بینا هم درسته چون فلز آهن زنگ زده قدیمی خیلی مشکل سازه و ما فکر کنم فقط یک حالت آل متال بزاریم کافی باشه
چون در حالتی که دستگاه فقط فلزات اهنی رو سنس کنه قدرت معلومه که پایین میاد

چهارشنبه 19 شهریور1393 - 9:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان شما هم وقتی مدارو رو استانه میزارید بعد چند متر حرکت عمق کم میشه؟بوق الکی سر زمینم زیاد میزنه ولی تو خونه ثبات خوبه

چهارشنبه 19 شهریور1393 - 2:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mamad13 نوشته است:
دوستان شما هم وقتی مدارو رو استانه میزارید بعد چند متر حرکت عمق کم میشه؟بوق الکی سر زمینم زیاد میزنه ولی تو خونه ثبات خوبه

دوستان من از همون اولش به شما گفتم كه اين همون مدار sx500 هست و دقيقا همون علائم رو نشون خواهد داد
بهتره دوستان روي سند بانكس متمر كز بشوند از اين بهتر خواهد بود

چهارشنبه 19 شهریور1393 - 3:01pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان اين پارت ليست درسته؟
وهمچنين pcb

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 19 شهریور1393 - 3:53pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 474 , 475 , 476 , 477 , 478 , 479 , 480 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 428 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure