انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 11:59am

پاسخ به موضوع  [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 , 32 ... 193  بعدی
 مکمل ردیاب fpl-35 , fpl-22 حذف بیشتر خطاها 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

saeeed60h نوشته است:
بردیا جان خیلی هم عالی. خوب شما از هر خروجی +رو به پراب ببر. این کیت رو از کجا خریدید؟ایسی 2822هست؟

مرسی سعید جان
بله TDA 2822 M زده روش که البته نوشته از KA 2209 هم میشه استفاده کرد.
از کانون الکترونیک (کوچه آلیک - جمهوری) خریدم
البته حسنی که این مدار داره اینه که از 1.5 ولت تا 15 ولت کار میکنه که فکر میکنم با یک باطری کتابی 9 ولت بشه چند ساعتی راحت باهاش کار کرد.
ایشالا فردا تستش میکنم :YMPEACE:

این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره

چهارشنبه 19 شهریور1393 - 5:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

saeeed60h نوشته است:
بردیا جان خیلی هم عالی. خوب شما از هر خروجی +رو به پراب ببر. این کیت رو از کجا خریدید؟ایسی 2822هست؟
اگه رو مدار ولوم دارید اونارو تو اخرین مقدار تنظیم کنید و چسب حرارتی بزنید که دیگه حرکت نکنه. ولوم موبایل بهتر از اونهاست.
سیمهای منفی رو هم کلا از مدار قطع کنید. یعنی دو تا سیم از رو مدار در بیاد که هردو +هستن.

چشم
البته پوتانسیومترها به سختی کم و زیاد میشن که فکر میکنم نیازی به چسب نباشه.سیمها رو هم قطع کردم چون ابزار برای چک کردن خروجی نداشتم فقط گذاشتم تا تست کنم خروجی رو با اسپیکر.
راستی سعید جان پرابها چند سانت باشند؟هرچقدر بلندتر باشن بهتره یا نه؟
فقط یک سوالی مونده...پتانسیومترها بر خلاف جهت ساعت روی حداکثر قرار میگیرند یا در جهت ساعتگرد؟

چهارشنبه 19 شهریور1393 - 5:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

bardia نوشته است:
saeeed60h نوشته است:
اگه رو مدار ولوم دارید اونارو تو اخرین مقدار تنظیم کنید و چسب حرارتی بزنید که دیگه حرکت نکنه. ولوم موبایل بهتر از اونهاست.
سیمهای منفی رو هم کلا از مدار قطع کنید. یعنی دو تا سیم از رو مدار در بیاد که هردو +هستن.

چشم
البته پوتانسیومترها به سختی کم و زیاد میشن که فکر میکنم نیازی به چسب نباشه.سیمها رو هم قطع کردم چون ابزار برای چک کردن خروجی نداشتم فقط گذاشتم تا تست کنم خروجی رو با اسپیکر.
فقط یک سوالی مونده...پتانسیومترها بر خلاف جهت ساعت روی حداکثر قرار میگیرند یا در جهت ساعتگرد؟

در مورد پراب زیاد لازم نیست بلند باشه چون. ده 15 سانتی باشه کافیه. چون من وقتی سر سیمها رو فرو میکنم تو خاک و بدون پراب هم کار میکنه ولی اگه پراب بزنید بهتره.
در مورد پتانسیومتر هم شما دوباره بلندگوها رو وصل کن و پتانسیومترها رو طوری تنظیم کن که صدای حداکتر رو داشته باشی.
در مورد باتری هم اگه باتری کتابی دارید میتونید چند ماه از اون استفاده کنید. چون به مدار بلندگو وصل نیست مدار جریانی نمیکشه و مصرف خیلی کمی داره. اگه یادتون نره که خاموشش کنید میتونید چند ماه استفاده کنید.

چهارشنبه 19 شهریور1393 - 5:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

saeeed60h نوشته است:
bardia نوشته است:
saeeed60h نوشته است:

چشم

در مورد پراب زیاد لازم نیست بلند باشه چون. ده 15 سانتی باشه کافیه. چون من وقتی سر سیمها رو فرو میکنم تو خاک و بدون پراب هم کار میکنه ولی اگه پراب بزنید بهتره.
در مورد پتانسیومتر هم شما دوباره بلندگوها رو وصل کن و پتانسیومترها رو طوری تنظیم کن که صدای حداکتر رو داشته باشی.
در مورد باتری هم اگه باتری کتابی دارید میتونید چند ماه از اون استفاده کنید. چون به مدار بلندگو وصل نیست مدار جریانی نمیکشه و مصرف خیلی کمی داره. اگه یادتون نره که خاموشش کنید میتونید چند ماه استفاده کنید.

به اسپیکر که وصل میکردم هرچقدر پتانسیومتر را به سمت خلاف ساعتگرد میچرخوندم اسپیکرها به خر و خر میوفتادند و فکر میکنم همین درست باشه البته بازم تست میکنم.ناگفته نماند اسپیکرها از برق شهری هم استفاده میکردند برای روشن شدن (چون دیگه بلندگو نداشتم مجبور شدم با همینها تست کنم)

چهارشنبه 19 شهریور1393 - 5:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اسپیکر ها چطوری از برق شهری استفاده میکنن؟!
نکنه شما خروجیه مدارو میدید به ورودی اسپیکر. اگه اینطوره باید یکی از اسپیکر ها رو از سیستم اسپیکر کامپیوتر جدا کنید و با اون تست کنید.

چهارشنبه 19 شهریور1393 - 5:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

saeeed60h نوشته است:
نکنه شما خروجیه مدارو میدید به ورودی اسپیکر. اگه اینطوره باید یکی از اسپیکر ها رو از سیستم اسپیکر کامپیوتر جدا کنید و با اون تست کنید.

الان تست کردم
هرچقدر پتانسیومتر رو در جهت ساعتگرد میچرخوندم صدا بیشتر میشد و الان درستش کردم
چون من از باطری 1.5 ولت استفاده کردم برای تست و اسپیکرها هم خیلی گردن کلفت هستند همینطوری تست کردم فقط تا ببینم صدای موبایل از اسپیکرها میاد یا نه....هر دو خروجی رو هم تست کردم که درست بود و صدا میومد و پتانسیومترها رو هم روی حداکثر گذاشتم.البته فکر میکنم درست کار میکنه چون واقعا روی حداکثر اسپیکرها رو نابود میکنه.
اگر احتمال داره این تست معیوب باشه باید از بلندگوی وات پایین برای تست استفاده کنم برای تست؟ یا چون صدای خروجی از خروجی میاد و کم و زیاد میشه میتونیم بگیم مدار درست کار میکنه؟
ممنونم و معذرت میخوام برای سوالهای ابتدایی(هیچ دانش الکترونیکی ندارم) :(

چهارشنبه 19 شهریور1393 - 6:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

این مدار موج سینوسی تولید میکنه میشه ازش استفاده کرد

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 19 شهریور1393 - 7:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

bardia نوشته است:
saeeed60h نوشته است:

الان تست کردم
هرچقدر پتانسیومتر رو در جهت ساعتگرد میچرخوندم صدا بیشتر میشد و الان درستش کردم
چون من از باطری 1.5 ولت استفاده کردم برای تست و اسپیکرها هم خیلی گردن کلفت هستند همینطوری تست کردم فقط تا ببینم صدای موبایل از اسپیکرها میاد یا نه....هر دو خروجی رو هم تست کردم که درست بود و صدا میومد و پتانسیومترها رو هم روی حداکثر گذاشتم.البته فکر میکنم درست کار میکنه چون واقعا روی حداکثر اسپیکرها رو نابود میکنه.
اگر احتمال داره این تست معیوب باشه باید از بلندگوی وات پایین برای تست استفاده کنم برای تست؟ یا چون صدای خروجی از خروجی میاد و کم و زیاد میشه میتونیم بگیم مدار درست کار میکنه؟
ممنونم و معذرت میخوام برای سوالهای ابتدایی(هیچ دانش الکترونیکی ندارم) :(

مدار شما داره درست کار میکنه. فقط اگه بتونی اون دوتا پتانسیومترو حدف کنی خوب میشه.پتانسیومتر 3تا پایه داره. یکیش به زمین میره. اون دوتای دیگه رو به هم وصل کن. پتانسیومتر ها هم باید در بیاد.

چهارشنبه 19 شهریور1393 - 7:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سعید جان تست گرفتم داخل خونه
حرکت آنتنها خیلی خوب بود و به سمت هدف میرفتند سریع.
باید برم بیرون تست کنم چند روز دیگه
ولی سرعت آنتنها فوق العاده بود و میرفت به سمت هدف وقتی مدار رو راه مینداختم
کارت درسته بارم تست بگیرم خدمتتون عرض میکنم
واقعا ممنونم بایت زحماتت

چهارشنبه 19 شهریور1393 - 9:02pm
مدیر سایت
مدیر سایت

دوستان ارائه همين نظرات و فرضيات هست كه در نتيجه به كشفيات بزرگ علمي ختم خواهد شد ، انشاا.. با همفكري و همكاري يكديگر به نتيجه مطلوب برسيد ..در پناه حق

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 19 شهریور1393 - 9:57pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 , 32 ... 193  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 193 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure