نویسنده |
پیغام |
mahditala
کاربر فعال
|
سلام دوستان دستگاه من هیچ بوقی نداره
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 20 شهریور1393 - 5:58pm |
|
|
saman001
کاربر حرفه ای
|
سلام دستگاه شما یا 5401 سوخته یا 331 یا بیزر که بوق نداره
برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .
|
پنج شنبه 20 شهریور1393 - 6:16pm |
|
|
saman001
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان یک موضوع هست که باید روش کار بشه برای ثبات دستگاه و حساسیت به طلا برای حساسیت به طلا بیشتر باید روی فرکانس و کویل کار بشه و برای ثبات دوستانی که زحمت کشیدند و اطلاعات دقیق دادنند درست هست ولی باید اصل دستگاه رو گیر آورد و آیسیهای اصل خودش رو گیر آورد شاید بجای 358 از یک آیسی بهتر استفاده شده و آیسیهای دیگه هم همینطور که قطعا همینطور هم هست اگر کسی از دوستان دستگاه اصل تی ال 12000 رو داره لطف کنه اعلام کنه تا بشه روی آیسیهای اصل خودش کار کرد من نظرم اینه که آیسیها بد شناسایی شدنند و اصل خودش نیست حالا حی میایم اینو عوض میکنیم اون رو عوض میکنیم نه اینطوری نیست اگه دقت کرده باشید دستگاه اصل از قطعات معمولی استفاده شده پس به اینها ربطی نداره
برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .
|
پنج شنبه 20 شهریور1393 - 6:23pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان سامان جان رستم عزيز توي تاپيكي 12000 رو بهينه كرده و اگه ايشون تشريف بيارن اينجا قطعا نتايج خوبي ميشه از مدار گرفت. ياحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
پنج شنبه 20 شهریور1393 - 6:50pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
mahditala نوشته است: سلام دوستان دستگاه من هیچ بوقی نداره با سلام در مدار شما مقاومت 330 اهم روبروي ترانزيستور 508 ، سوخته اين مقاومت رو از نوع 2 وات بگذاريد ، انشاا.. درست ميشه و فلز رو سنس ميكنه
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 20 شهریور1393 - 9:56pm |
|
|
mehdi 2014
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت دوستان من دیروز برای تست و کاوش با دستگاه ۱۲۰۰۰ رفتم بیرون یه جا رفتیم که یه محیط خیلی زیبا و خوش اب و هوا بود یه لوپ ۶۰ سانت برده بودم با خودم با یه لوپ ۱ در ۱ من ردیاب جیوه خور هم داشتم دو تا جا رو قیچی کرد این ردیاب یکی با مد طلا و یکی دیگه با مد مفرغ و فلزات بی ارزش من اول با لوپ ۶۰ سانت رفتم سر وقت این دو تا جا ولوم تون رو روی عدد ۱ و ۸۰ گذاشتم و ولوم ست هم فک کنم روی ۷ بود که خود دستگاه رو از ۱ متر و هفتاد سنس میکرد بعد رفتم سر جای اول فقط یه نیم متر تیک تیک کرد و چند تا جا رو هم رفتم که کنده بودن زدم هیچ بوقی نداشت فقط سه تا جا بوق کشید عقربه تا وسط هم اومد بعد لوپ ۱ در ۱ رو وصل کردم و بالانس کردم خودم وسط لوپ بودم و دوستم هم دستگاه رو عقب تر از من داشت و موقع بالانس خود دستگاه رو از بالای سرم میزد رفتیم سر اون چند تا جا که بوق زده بود بالوپ ۶۰ با این لوپ هیچ بوقی نکشید و دوستم که پشت من اهسته با من حرکت میکرد هر یه ۲۰ متر تست میکرد ببینه عمق کم شده یا نه ولی عمق کم نمیکرد و سر همون بالانس میموند متوجه شدیم که لوپ ۶۰ خیلی به ذرات و گره معدنی حساسه خلاصه یه ۲۰۰متری با این دستگاه چرخ زدیم که یه جا بوق کشید و میتر وسط اومد که بعد چند دقیقه تست فهمیدم اهن زنگ زده و نزاشتم بکنن و اون بومی اون منطقه خیلی خوشش اومده بود از دستگاه و گفت من برای تست شما رو اوردم و حالا که مطمان شدم از کار دستگاه شما رو میبرم جای اصلی و گفت چند شب پیش با جی پی اومده بودیم و سه تا جا رو بوق زد و یه کم کندیم راه نداد و من رو همون جا برده بود که این ۱۲۰۰۰ هیچ بوقی نزد و نتیجه گرفت که لوپ ۶۰ خیلی ذرات و اجر و سفال میزنه و برای هر زمینی خوب نیست
|
پنج شنبه 20 شهریور1393 - 10:38pm |
|
|
mehdi 2014
کاربر حرفه ای
|
دوستان این مدار خیلی خوب داره جواب میده فقط باید موقع بستن کابل ۱ در ۱ به لوله خیلی دقت کنید تا سیم جایی شول نباشه و از کابل شبکه cat6 استفاده کنید و تو مونتاژ دستگاه زیاد قطعات مهم نیستش تنظیم دقیق فرکانس و مونتاژ خوب و دقیق خیلی مهمه و باطری هم همون ۱۸ ولت خوبه و خیلی با قدرت داره کار میکنه قلب اصلی این دستگاه تو لوپش هست اگه دقت نکنید تو انتخاب سیم و درست سری نکردن ممکنه عمق کم کنه
|
پنج شنبه 20 شهریور1393 - 10:46pm |
|
|
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
saman001 نوشته است: سلام دوستان یک موضوع هست که باید روش کار بشه برای ثبات دستگاه و حساسیت به طلا برای حساسیت به طلا بیشتر باید روی فرکانس و کویل کار بشه و برای ثبات دوستانی که زحمت کشیدند و اطلاعات دقیق دادنند درست هست ولی باید اصل دستگاه رو گیر آورد و آیسیهای اصل خودش رو گیر آورد شاید بجای 358 از یک آیسی بهتر استفاده شده و آیسیهای دیگه هم همینطور که قطعا همینطور هم هست اگر کسی از دوستان دستگاه اصل تی ال 12000 رو داره لطف کنه اعلام کنه تا بشه روی آیسیهای اصل خودش کار کرد من نظرم اینه که آیسیها بد شناسایی شدنند و اصل خودش نیست حالا حی میایم اینو عوض میکنیم اون رو عوض میکنیم نه اینطوری نیست اگه دقت کرده باشید دستگاه اصل از قطعات معمولی استفاده شده پس به اینها ربطی نداره اتفاقا باهات موافقم به احتمال زیاد مدل اصلی این مدار یک آی سی خاصی داره که که با ثبات کار می کنه به عنوان مثال بنده خودم یه مدار فلزیاب آنالوگ 11 آی سی گری دارم که 12 سال پیش ساختمش و درسته که عمق زنیش زیاد نیست ولی خیلی با ثباته و یه ولوم مولتی ترن 50 کیلو داره که هر وقت میذارمش رو آستانه که به صورت تیک تیک که در هر ثانیه یک ضربان بزنه اگه تا یک هفته یا یک ماه هم روشن بذاریش ثباتش از دست نمیده و تیک تیکشو داره و رو آستانه می مونه یا مثلا بذارش رو آستانه و خاموشش کن بذار کنار و بعد 1 سال برو سراغش روشن کن میبینه روی همون آستانه ای که 1 سال پیش براش تنظیم کردی هنوز از دست نداده و تیک تیک میکنه خلاصه در حد عالی با ثباته ولی لامذهب این tl نامرد هر وقت میذاریمش رو آستانه بعد 1 ساعت دیگه دوباره باید دست به ولوم بیشم به طوری که من بهش میتر دیجیتال روی یک عدد ثابت نمی مونه و مدار مقادیر میتر افت ولتاژ پیدا میکنه و ارقامش افت نزولی دارن ولی همین میتر دیجتال رو به فلزیاب 12 سال پیش با ثباتم یعنی همون گری وصل میکنم مقادیر میتر یا همون ولتمتر ثابت هستن و نزول نمی کنن و فقط هر وقت فلز سنس میکنه نزول میکنه و دوباره بر میگرده به ارقام اولش خلاصه مطلب اینکه این فلزیاب tl 12000 بی وفای ما بد جوری بی ثباته و علتشم همین افت نزولی ولتاژه شه که یه عاملی نمی ذاره این ولتاژ حد آستانه اش ثابت بمونه و تیک تیک خودشو انجام بده و به احتمال به یقین یه آی سی خاص وجود داره که می تونه جلوی این افت ولتاژ رو بگیره و رقم ولتاژ تیک تیک آستانه رو برای ما حفظ کنه که مجبور نباشیم همش دست به ولوم باشیم و باید همت کنیم این آی سی خاص رو کشف کنیم
|
پنج شنبه 20 شهریور1393 - 10:59pm |
|
|
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
از مهندس حمید عزیز می خواهیم که نظر بدن که ما چه آی سی روی این مدار بذاریم که ولتاژ حد آستانه اش افت نزولی پیدا نکنه و روی یک رقم بمونه تا تیک تیک پالس نمونه بردار حتی اگه دستگاه تا یک هفته ام روشن بمونه از بین نره و ثبات داشته باشه مثل ثبات همون فلزیاب گری 12 سال پیش من که تا یک هفته یا 1 ماه بعدم هم که روشن خاموشش می کردم نیاز به تنظیم دوباره نداشت و تیک تیک ثانیه ای خودشو دوباره شروع می کرد
|
پنج شنبه 20 شهریور1393 - 11:15pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
با سلام منم این گری رو 3 سال پیش ساختم و واقعا خیلی با ثباته ولی عمق زنیش کمه برای قبر گری خوبه
|
جمعه 20 شهریور1393 - 12:01am |
|
|
|