انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 2:36pm

پاسخ به موضوع  [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 30 , 31 , 32 , 33 , 34 , 35 , 36 ... 193  بعدی
 مکمل ردیاب fpl-35 , fpl-22 حذف بیشتر خطاها 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام به همه دوستان
عرض شود من حدود 15 گرم طلا روی باند ماشین (کنوود-1458) گذاشتم با ردیاب35 و فرکانس165.3 وزن 50 کیلو قیچی میکرد . ورن63 کیلو قیچی ضعیف بود . وزن79 کیلو اصلا قیچی نمیکرد.

مدار رو که روشن کردم(البته یه کانال رو بستم، چون وقتی هر دو کانال r -L باز بود گزشی در سر فیش نداشتم) با فرکانس 612 روی مدار و 165.3 روی ردیاب با وزن 20 گرم به سختی قیچی میکرد وانتنها بازی داشت ، اما وزن 16 گرم انتنها کامل قیچی میکرد و ثابت بود .با تمامه تمرکز وقدرت ذهنم هم که سعی میکردم بر خلاف حرکت وقیچی عمل کنم بازم تغییری نداشتم و تستها به همین منوال بود
اقا سعید ممنون از ابتکارت امیدوارم همه چیز درست باشه و دوستان به نتیجه برسند.
موفق باشین .شب خوش

پنج شنبه 20 شهریور1393 - 9:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

spook_mer نوشته است:
سلام به همه دوستان
عرض شود من حدود 15 گرم طلا روی باند ماشین (کنوود-1458) گذاشتم با ردیاب35 و فرکانس165.3 وزن 50 کیلو قیچی میکرد . ورن63 کیلو قیچی ضعیف بود . وزن79 کیلو اصلا قیچی نمیکرد.

مدار رو که روشن کردم(البته یه کانال رو بستم، چون وقتی هر دو کانال r -L باز بود گزشی در سر فیش نداشتم) با فرکانس 612 روی مدار و 165.3 روی ردیاب با وزن 20 گرم به سختی قیچی میکرد وانتنها بازی داشت ، اما وزن 16 گرم انتنها کامل قیچی میکرد و ثابت بود .با تمامه تمرکز وقدرت ذهنم هم که سعی میکردم بر خلاف حرکت وقیچی عمل کنم بازم تغییری نداشتم و تستها به همین منوال بود
موفق باشین .شب خوش

سلام ممنونم. فقط دوتا ایراد تو تستتون هست اول اینکه اگه یه کانال رو ببندی حدف کننده درست عمل نمیکنه. مگر اینکه شما سیمها رو درست نزده باشی.
مورد دوم هم اینکه همون فرکانسی که توی 35داریم باهاش کار میکنیم رو باید به موبایل بدیم. یعنی اگه به 35فرکانس165.3رو دادیم همونو به نرم افزار بدیم.
البته تو بدن من که اینجوریه مگه اینکه بدنها تو این هم با هم فرق داشته باشن که فکر نمیکنم اینجوری باشه.

پنج شنبه 20 شهریور1393 - 10:08pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

saeeed60h نوشته است:
spook_mer نوشته است:
سلام به همه دوستان

موفق باشین .شب خوش

سلام ممنونم. فقط دوتا ایراد تو تستتون هست اول اینکه اگه یه کانال رو ببندی حدف کننده درست عمل نمیکنه. مگر اینکه شما سیمها رو درست نزده باشی.
مورد دوم هم اینکه همون فرکانسی که توی 35داریم باهاش کار میکنیم رو باید به موبایل بدیم. یعنی اگه به 35فرکانس165.3رو دادیم همونو به نرم افزار بدیم.
البته تو بدن من که اینجوریه مگه اینکه بدنها تو این هم با هم فرق داشته باشن که فکر نمیکنم اینجوری باشه.

اقا سعید وقتی دو تا کانال باز هستن فیشها گزش نداره و وقتی تست میگیرم مدار تاثیری نداره و همون وزنهای تست با 35 رو میده. ولی وقتی یکی از کانالها رو میبندم وزن دقیق میشه و سر فیشها هم گزش شدیدی داره. سیمها رو درست همونطور که گفتین زدم یعنی دو تا سیم مثبت مدار اسپیکر
از یه فرکانس 165.3 هم در مدار وهم در ردیاب هم استفاده کردم و نتیجه همون تستی بود که با دو فرکانس مختلف انجام داده بودم.

پنج شنبه 20 شهریور1393 - 10:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام اقا سعید و دوستانی که این مدارو انجام دادن
یه نفر یه لطفی بکنه و یه چند سطری کامل توضیح بده که
1/مدار رو از کجا تهیه کنیم و اسمش چیه
2/ چه جوری بههم یعنی گوشی و ردیاب و پراپ با هم وصل بشن
3/فرکانسها چه جوری تنظیم بشن
البته من تمامی مطالب رو خوندم ولی خیلی پراکندست و من نتونستم کامل متوجه بشم
اگه زحمتی نیست یه لطفی بکنین

پنج شنبه 20 شهریور1393 - 10:32pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهدی6 نوشته است:

سلام سعید جان خسته نباشی ممنون انشالاه موفق وموید باشی @};-
به قول این دوستمون یکم توضیح بیشتر بدی .یا من که چیزی از الکترونیک یا لحیم کاری نمیدونم چیکار کنم .ممنون از لطفت

پنج شنبه 20 شهریور1393 - 10:38pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

saeeed60h نوشته است:
در مورد نرم افزار ما میتونیم دو موج مختلف همزمان از کانال چپو راست ارسال کنیم ولی در حدف خطا کارایی نداره. واسه اینکار میتونید خروجی رو عین شکل زیر قرار بدید

سعید جان من دقیقا مطابق این شکل که در این پست گفتین نرم افزار رو تنظیم کردم

پنج شنبه 20 شهریور1393 - 10:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

spook_mer نوشته است:
saeeed60h نوشته است:
در مورد نرم افزار ما میتونیم دو موج مختلف همزمان از کانال چپو راست ارسال کنیم ولی در حدف خطا کارایی نداره. واسه اینکار میتونید خروجی رو عین شکل زیر قرار بدید

اون شکل رو در جواب سوال اقا حمید کداشتم. باید هردو رو کانال یک تنظیم باشن.

پنج شنبه 20 شهریور1393 - 10:47pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

saeeed60h نوشته است:
spook_mer نوشته است:
saeeed60h نوشته است:

اون شکل رو در جواب سوال اقا حمید کداشتم. باید هردو رو کانال یک تنظیم باشن.

ممکنهبه خاطر نوع مدار باشه؟ چون وقتی یک باشن گزش نداره و عملا کار نمیکنه

پنج شنبه 20 شهریور1393 - 10:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

امیدوار نوشته است:
مهدی6 نوشته است:

سلام سعید جان خسته نباشی ممنون انشالاه موفق وموید باشی @};-
به قول این دوستمون یکم توضیح بیشتر بدی .یا من که چیزی از الکترونیک یا لحیم کاری نمیدونم چیکار کنم .ممنون از لطفت

سلام. تو این روش ما به یک موبایل اندروید و یک امپلی فایر که بتونیم خروجی صدای موبایل رو تقویت کنیم احتیاج داریم. روش کار هم به این صورته که ما هر موجی رو که تو ردیاب استفاده میکنیم همون موج رو تو نرم افزار موبایل به صورت سینوسی تولید و باتقویت کننده تقویت و بوسیله پراب به زمین وصل میکنیم.

پنج شنبه 20 شهریور1393 - 10:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقای spook یا از مدارتونه و یا سیمهای ورودی به اسپیکر درست نیست.
دو موج متفاوت رو قبلا تست کردم نشد. حالا فردا با اونایی که شما تست کردی انجام میدم ببینم نتیجه چی میشه.
اگه مطمینید که مدار درست کار میکنه و تاتیر دهنتون نیست فعلا اونجوری تست کنید.

پنج شنبه 20 شهریور1393 - 10:55pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 30 , 31 , 32 , 33 , 34 , 35 , 36 ... 193  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 135 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure