انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 6:58pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 477 , 478 , 479 , 480 , 481 , 482 , 483 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا mehdi tala من الان مدارت رو نگاه کردم جای ترانزیستوری رو که علامت زدم فکر کنم برعکس جا زدی یک نگاهی بکن

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 20 شهریور1393 - 12:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ebi-gold نوشته است:
اقا mehdi tala من الان مدارت رو نگاه کردم جای ترانزیستوری رو که علامت زدم فکر کنم برعکس جا زدی یک نگاهی بکن

دوست عزیز این کار هایی که آقا ابی میگه انجام بده اگه بازم دیدی درست نشد خطوط مسی پشت فیبر رو کلا قلع کشی کن چون بعض مواقع میبینی یه ترک میکروسکوپی تو مسیر های باریک مسی پشت فیبر داشته باشه که باعث این مشکلات میشه در کل برای اینگونه مدارات حتما قبل از مونتاژ و نصب قطعات باید پشت فیبر رو قلع کشی کنی که دیگه هیچ وقت در اثر ضربه خراب نشه و برای این کار سیم لحیم رو بذار رو خطوط و با هویه آبش کن و برو جلو تا و همه خطوط را بپوشون و البته دقت کن که در جا های شلوغش که خطوط نزدیک هم هستن به هم دیگه نچسبونیشون و با دقت تمام کار کن و در پایان با حوصله کل خطوط چک کن که جایی مشکل قطی یا اتصال نداشته باشه.

جمعه 20 شهریور1393 - 12:40am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام به همگی
امروز DX8000 رو برای تست بردم بیرون و واقعا شاخ درآوردم از قدرتش
یک قوطی کوکا رو از 1.5 متری میزد و سینی 30 سانتی رو از 2.5 متری. اصلا اینقدر رو ازش انتظار نداشتم
فقط یک نکته مهم که هستش اینه که لوپ دستگاه که باید از کابل یونیورسال 8 متری استفاده بشه خیلی مهم هستش که باید خیلی محکم روی قاب بسته بشه و اگر شل باشه قدرتش برای قوطی کوکا به 1.2 متر کاهش پیدا میکنه.
جالبه که توی کاتالوگ دستگاه نوشته صفحه فلزی نیم متر در نیم متر رو توی 2 متری میزنه که آقای کاوشگر عزیز تغییراتی رو روش اعمال کردند که به این قدرت شگفت آور رسیده دستگاه.
البته تستها روی هوا بوده و باید توی خاک هفته آینده تست کنم.
امیدوارم آقای کاوشگر عزیز هم هرچه زودتر سلامتی خودشون رو بدست بیارن @};-

این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره

جمعه 21 شهریور1393 - 4:58pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام
بهتره فکری برای سنس طلای 24 عیار بشه وگرنه فکر کنم دستگاه بدرد کاوش نخواهد خورد.ما قرار نیست که بریم اهن و مفرغ پیدا کنیم

صداقت اولین فصل از کتاب خرد است

جمعه 21 شهریور1393 - 5:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نابودگر نوشته است:
سلام
بهتره فکری برای سنس طلای 24 عیار بشه وگرنه فکر کنم دستگاه بدرد کاوش نخواهد خورد.ما قرار نیست که بریم اهن و مفرغ پیدا کنیم

اتفاقا DX8000 حالت تفکیک هم داره که درست عمل میکنه و تا عمق 1.5 متری درحالت تفکیک اگر طلا باشه صدایی ازش در نمیاد.
در کل بدک نیست
درضمن یک توصیه برادرانه خدمتتون عرض کنم:
در 99 درصد مواقع درکنار طلا اجناس دیگه هم هستش که دستگاههای متوسط میتونند اونها رو سنس کنند و به واسطه اونها به موفقیت برسیم.
این طرز فکر که ما بریم یک شبه به جنس طلا برسیم بنظرم درست نیستش.بنظرم طلا یابی با دستگاه هزینه و امکانات زیادی میخواد.
خیلی از دستگاهها همون مفرق رو هم پیدا نمیکنند نابودگر جان
@};-

این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره

جمعه 21 شهریور1393 - 5:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نابودگر نوشته است:
سلام

دوست عزیز به جای 709 از tl071 استفاده کن تا به طلا 24 حساس باشه چون موقعی که 709 میذاریم هنگام تست طلا مدار ساکت میشه که زیاد جالب نیست چون در کل این دستگاه که ثبات نداره و همیشه بی صدا هست ولی موقی که tl071 میذاریم حساسیتش به طلا زیاد میشه و موقع سنس طلا بی صدا نیست بلکه صداش در میاد چون بنده بار ها تست کردم

جمعه 21 شهریور1393 - 6:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

bardia نوشته است:
سلام به همگی
امروز DX8000 رو برای تست بردم بیرون و واقعا شاخ درآوردم از قدرتش
یک قوطی کوکا رو از 1.5 متری میزد و سینی 30 سانتی رو از 2.5 متری. اصلا اینقدر رو ازش انتظار نداشتم
فقط یک نکته مهم که هستش اینه که لوپ دستگاه که باید از کابل یونیورسال 8 متری استفاده بشه خیلی مهم هستش که باید خیلی محکم روی قاب بسته بشه و اگر شل باشه قدرتش برای قوطی کوکا به 1.2 متر کاهش پیدا میکنه.
جالبه که توی کاتالوگ دستگاه نوشته صفحه فلزی نیم متر در نیم متر رو توی 2 متری میزنه که آقای کاوشگر عزیز تغییراتی رو روش اعمال کردند که به این قدرت شگفت آور رسیده دستگاه.
البته تستها روی هوا بوده و باید توی خاک هفته آینده تست کنم.
امیدوارم آقای کاوشگر عزیز هم هرچه زودتر سلامتی خودشون رو بدست بیارن @};-

آقا بردیا خسته نباشید اگه امکان داره یه عکس از این 8000 بذاری بررسیش کنیم ممنون میشم

جمعه 21 شهریور1393 - 6:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان تغیرات که من قبلا اعلام کردم روی این مدار اعمال کنید مطمن باشید حساسیتش به طلا زیاد میشه که شامل موارد زیر میشه
1-باطری 12 ولت 4 آمپر 2- رگولاتور 7912 3-به جای 358 از 2904 4- به جای 709 از tl071- ته ولوم ست مقاومت 40 تا 50 کیلو
و با 50 متر سیم افشان یک میل لوپ 1 در 1 درست کنید بزنید بهش

جمعه 21 شهریور1393 - 6:41pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

mnbvcxzaqwsx نوشته است:
ebi-gold نوشته است:

دوست عزیز این کار هایی که آقا ابی میگه انجام بده اگه بازم دیدی درست نشد خطوط مسی پشت فیبر رو کلا قلع کشی کن چون بعض مواقع میبینی یه ترک میکروسکوپی تو مسیر های باریک مسی پشت فیبر داشته باشه که باعث این مشکلات میشه در کل برای اینگونه مدارات حتما قبل از مونتاژ و نصب قطعات باید پشت فیبر رو قلع کشی کنی که دیگه هیچ وقت در اثر ضربه خراب نشه و برای این کار سیم لحیم رو بذار رو خطوط و با هویه آبش کن و برو جلو تا و همه خطوط را بپوشون و البته دقت کن که در جا های شلوغش که خطوط نزدیک هم هستن به هم دیگه نچسبونیشون و با دقت تمام کار کن و در پایان با حوصله کل خطوط چک کن که جایی مشکل قطی یا اتصال نداشته باشه.

سلام
بیشتر مداراتی که بار اول بالا نمیان ایرادشون در همین قسمته :((

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

جمعه 21 شهریور1393 - 6:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان این مدار همان طوری که اقا بردیا میگن بردش برای یک قوطی به 1.50 و سینی 2.50 میرسه ولی این تست رو هواست که در کل تی ال همین برد رو میشه ازش انتظار داشت ولی تو خاک افت عمق کمتر میشه

جمعه 21 شهریور1393 - 10:18pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 477 , 478 , 479 , 480 , 481 , 482 , 483 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 و 635 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure