نویسنده |
پیغام |
bardia
کاربر حرفه ای
|
ebi-gold نوشته است: سلام دوستان این مدار همان طوری که اقا بردیا میگن بردش برای یک قوطی به 1.50 و سینی 2.50 میرسه ولی این تست رو هواست که در کل تی ال همین برد رو میشه ازش انتظار داشت ولی تو خاک افت عمق کمتر میشه ابی جان بنظرت چقدر افت داره؟
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
جمعه 21 شهریور1393 - 11:05pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
باید تو خاک یک فلز رو دفن کنید تا به دستتون بیاد به حرف نمیشه دقیق گفت ولی من تستی که زدم با لوپ 50 یک سکه رو تو هوا از 50 سانت ضعیف میزد که تو خاک تستش کردم از 25 سانت میزد
|
جمعه 21 شهریور1393 - 11:37pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
من فلز مسی 10 در10 رو تو خاک تو 80 سانت دفن کردم و با لوپ 50 راحت با صدا سنس کرد اگه تست کنید به دستتون میاد تو هوا تست کردن فلزیاب رو ملاک ندونید چون من یک نقطه زن گریت دارم که تو هوا یک فلز 20 در 20 رو راحت از 2 متر میزنه و لی تو زمین نمیتونه 1 متر هم نفوذ کنه ولی تی ال تو زمین بافرکانس پایین خیلی خوب نفوذ میکنه از زمانی که تی ال رو ساختم دیگه گریت داره تو انبار خاک میخوره
|
جمعه 21 شهریور1393 - 11:43pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان من زير خاك تست كردم مال من زير خاك عمق كم نمي كنه دوستان اين عكس مال پزشك قانوني هستش اون نامرد نمي دونم خود زني كرده يا با تباني اين كار رو كرده همون طور كه تو عكس ميبينيد اسيب گردن و لب و دندانش رو هم گفته كه انو رد كردند حتي ميخواسته دندان پوسيداش رو هم بندازه گردنم دوتا شاهد اورده اونم يكي از محل بالا هستش كه اصلا 2 شب تو محل ما نبود ولي شاهده گفته من موقعي اونجا رسيدم كه پاسگاه اومده بود دعوا رو نديدم و شاهد ديگه هم يه پيرمرده 20 كيلومتر با ما فاصله الكي گفته من اون شب خونه دخترم بودم كه البته خونه دخترش 30 متر اونورتر هستش. كه اصلا نبود دروغ ميگه گفته ديده من مرده رو زدم اينا اصلا از قران و روزي كه بايد اين دنيا رو ترك كنند هراسي ندارند نمي دونم چي فكر كردند البته براي زنش هم پزشك قانوني گرفته اونم تا حدود يك ميليون زده مال خود مرده هم حدود 2 ميليون ميشه كلا 3 ميليون من هم 2 شب شاهد نبود ببرم حتي برادرم هم خواب بود چيزي نديده البته اگه بخوام مثل اون مرده باشم 3 تا كه سهله 20 تا شاهد جور ميكنم ولي اخرش مرگه ارزش نداره تا 50 سال همش 50 تا عيد اگه هيچ بيماري يا تصادف نكنيم بيشتر زنده نيستم پس ارزش نداره و تجربه برون افكني هم دارم خيلي ميترسم پس بي خيال
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
شنبه 21 شهریور1393 - 2:09am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
اينم مال زنه هستش دوستان خودزني مرده رو چطور ميتونم ثابت كنم. البته هنوز نمي دونم تو گردنش خراش داره يا نه. چون اگه نداشته باشه تباني تو پزشك قانوني هستش. كه امكان داره! اگه خراشيدگي باشه كه خود زني كرده. فقط روز دادگاه مي خواهم به قاضي بگن خراشيدگي گردنش رو ببينم كه اگه مشخص باشه كار خودشه اگه نبود تباني بوده كه مي خوام از پزشك قاوني اونجا شكايت كنم البته بايد برم تهران شكايت كنم. و ازشون بخوام گردنشون معاينه كنند ببين اصلا خراشيدگي قبلا داشته كه 1 درصد ديه زده لابد خيلي عميق بوده بايد اثارش بمونه ديگه اينجا نميشه اعتماد كرد .
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
شنبه 21 شهریور1393 - 2:26am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
mnbvcxzaqwsx نوشته است: دوستان تغیرات که من قبلا اعلام کردم روی این مدار اعمال کنید مطمن باشید حساسیتش به طلا زیاد میشه که شامل موارد زیر میشه 1-باطری 12 ولت 4 آمپر 2- رگولاتور 7912 3-به جای 358 از 2904 4- به جای 709 از tl071- ته ولوم ست مقاومت 40 تا 50 کیلو و با 50 متر سیم افشان یک میل لوپ 1 در 1 درست کنید بزنید بهش با تشکر از زحمات شما دوست عزیز ، لطف کنید مقاومت و ظرفیت سلفی لوپ رو هم دقیق بفرمائید تا اطلاعات مفید شما کاملتر بشه ،
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 22 شهریور1393 - 8:38am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
ابی جان سلام تونستید بهترین فرکانس برای تی ال رو پیدا کنید ؟
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 22 شهریور1393 - 9:07am |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
اسد جان پزشک های تائيد ،،پزشک قانونی 3 نفر هستن و اگه هر زخمی رو مشاهده کنند عمد يا غير عمد رو دقيق مي سنجند ،،فقط با چندتا سوال ساده که نمونش چپ دست يا راست دست بودن ضارب و مضروبه و يک تست اعصاب که لفظیه ،،،بنده چندباری دچار اين ماجرا شدم اما حق به حق دار ميرسه اگه پزشکها رو رد رأی نکنن ،حتی با عمق خراش هم به سادگی مسبت اصلی ضربه شناخته ميشه حالا تا خدا چی بخواد
|
شنبه 22 شهریور1393 - 9:44am |
|
|
amir1377
کاربر حرفه ای
|
mnbvcxzaqwsx نوشته است: دوستان تغیرات که من قبلا اعلام کردم روی این مدار اعمال کنید مطمن باشید حساسیتش به طلا زیاد میشه که شامل موارد زیر میشه 1-باطری 12 ولت 4 آمپر 2- رگولاتور 7912 3-به جای 358 از 2904 4- به جای 709 از tl071- ته ولوم ست مقاومت 40 تا 50 کیلو و با 50 متر سیم افشان یک میل لوپ 1 در 1 درست کنید بزنید بهش سلام دوست عزیز این تغییرات رو میشه روی خود مدار با عکس نشون بدی؟
اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)
|
شنبه 22 شهریور1393 - 9:53am |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
يه بنده خدايی هم روز حساب کتاب پزشکی قانونی در تهران خود زنی کرده بود واسه ديه اما به مولا قسم با چندتا سوال ساده محکوم شد و مجبور به اقرار به بيان دروغ و حتی حکم به رضايت از ضارب (ضاربی که واقعا نزده )بشه و در غير رضايت ضارب ،ضارب ميتونه اعاده حيثيت کنه و واويلا،،از من به شما نصيحت اسد جان روز دادگاه خونسرد و با آرامش حرف بزن و لابه لای حرفهات چندبار خطاب به طرف و حتی پزشکهای قانونی بگو ، مگه دنيا بی حساب کتابه ،مگه خدايی و اون دنيايی نيست ،چرا بايد بابت کاريکه نکردم محاکمه بشم ، مگه آبرو کشکه که سرش قمار کرد ،،حاضرم بميرم اگه قرار باشه به ناحق آبروی چندين سالم از بين بره
|
شنبه 22 شهریور1393 - 9:58am |
|
|
|