نویسنده |
پیغام |
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
karajniaz نوشته است: saeeed60h نوشته است: ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺗﻮﺟﻪ ﮐﻨﻦ . ﺍﮔﺮ ﻣﺪﺍﺭ ﺭﻭ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺑﺒﻨﺪﯾﻦ ﻭ ﯾﺎ ﭘﺮﺍﺑﻬﺎ ﺭﻭ ﻭ ﯾﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺧﺮﻭﺟﯽ ﻫﺎﯼ. r,L ﺑﺴﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﺷﻤﺎ ﻫﺪﻑ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺧﻮﺍﻫﯿﺪ ﺩﺍﺩ. ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﻦ ﻋﻠﺖ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﯿﮕﻦ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺩﻭ ﺗﺎ ﻓﺮﮐﺎﻧﺲ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺧﻄﺎ ﺭﻭ ﺭﺩ ﺩﺍﺩﯾﻢ ﻫﻤﯿﻨﻪ ﮐﻪ ﻣﺪﺍﺭﺷﻮﻥ ﺩﺭﺳﺖ ﻧﯿﺴﺖ ﻭ ﺍﯾﻦ ﻋﻤﻼ ﺭﺩﯾﺎﺑﯽ ﺭﻭ ﻣﺨﺘﻞ ﻣﯿﮑﻨﻪ. ﻭﺍﺳﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﻔﻬﻤﯿﺪ ﻣﺪﺍﺭﺗﻮﻥ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﺎﺭ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺗﺴﺘﻬﺎﯾﯽ ﺭﻭ ﮐﻪ ﻗﺒﻼ ﮔﻔﺘﻢ ﺭﻭ ﺗﻮ ﺧﻮﻧﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﺪﯾﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﺎﺭ ﮐﺮﺩﻥ ﻣﺪﺍﺭﺗﻮﻥ ﻣﻄﻤﯿﻦ ﺑﺸﯿﺪ سلام سعيد جان اگر به فرض مدار كار نكنه يعني خروجي نداشته باشه تازه حالت عادي يعني رديابي بدون حذف كننده پيش مياد اگر مدار مولد موج سينوسي (مثلا موبايل با يا بدون تقويت كننده) كار نكنه چه خللي در كار ردياب 22 يا 35 ايجاد ميكنه؟! در ضمن ما گفتيم كه ردياب يه نقطه رو زد بعدش با حذف كننده و ارسال فركانسي ديگه نزد اين معنيش اينه كه مدار يه تاثيري داره ميذاره سلام. ببینید اگر مدار ما یکی از خروجیها رو ببندیم یعنی ایراد از سیم یا خروجی ویا مدار باشه و در خروجی یکی از پرابها موج داشته باشه و یکی دیگه نداشته باشه عملا ردیابی 22یا 35رو مختل میکنه. تو این حالت چون شما دیگه قیچی ندارید و فکر میکنید که خطا رو حذف کردید ولی در واقع ردیابتون دیگه درست کار نمیکنه. دوستان در ابتدا اون روشهایی رو که من گفتم تست کنید مخصوصا فرکانس برابر و مطمین بودن از درست کار کردن مدار بعد اگه این روشها جواب نداد روشهای دیگه رو تست کنید.
|
شنبه 22 شهریور1393 - 8:38am |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
باسلام خدمت دوستان عزیز در این نرم افزار گزینه هایی که با خط قرمز مشخص کردم ( DUTY- BIAS -PHASE)چه عملی انجام میدن و چگونه و در چه مواقعی باید تنظیم بشن؟ اگه بخواهیم از این نرم افزار برای ردیابی استفاده کنیم آیا باز هم باید از مدار آمپلی فایر استفاده کرد؟در این صورت ترتیب اتصال سیمها به آنتن ها چطوری باید باشه؟ ممنون
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
شنبه 22 شهریور1393 - 9:15am |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
باسلام بنده ردیاب 22 را دارم . از آقا حمید و آقا مجتبی و دوستانی که براشون مقدوره خواهش میکنم فرکانس های دقیق مودهای اونو اینجا بذارن تا در نرم افزار مربوطه اونارو بصورت دقیق وارد کنیم .چون من فرکانسمتر دقیق و اسکوپ ندارم. باسپاس فراوان
آخرین بار توسط pouya83 در شنبه 22 شهریور1393 - 9:24am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
شنبه 22 شهریور1393 - 9:23am |
|
|
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
با درود اقا سعید امپلی فایری که بشه در ابتدا همراه با 35 ردیابی کرد باید چند وات باشه؟ اگه به این نتیجه رسیدید موج سینوسی مگنت و خطا ها رو رد می ده چرا مستقیم با همین موج ردیابی نکنیم ؟وچرا استاد حمید از این موج به جای امواج مربعی توردیاب 35 استفاده نکردند؟با تشکر
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
شنبه 22 شهریور1393 - 9:24am |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
پويا جان بله با خود اين نرم افزار هم ميشه رديابی کرد اما چون خروجی ضعيفی داره استفاده از آمپيلی از نظر من واجبه ،،،اما در رابطه با سه گزينه اعلام شده ديوتی مربوط ميشه موج مربعی و خاصيت خذف کنندگی اين موج که با تنظيم بهترين حالت از يک درصد تا 99 درصد با تغيير عرض و طول پالس ارسالی به حذف ذرات دامن زده ميشه و بايد درانواع حالات تنظيم درصد ديوتی تست و بهترين نتيجه حاصل بشه
|
شنبه 22 شهریور1393 - 9:27am |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
بنيامين جان بر اساس تحقيقات به عمل اومده اين قضيه ثابت شده که موج مربعی دقيق ترين و کم خطاترين موج در بين امواج موجود (سينوسی،،مثلثی،دندانه دار،و دندانه اره ای )بود و به خاطر تنظيمات ديوتی سايکل قابل حذف امتياز بيشتری نسبت به ديکر موجها داشته و نفوذ خوبی هم بعداز سينوسی داره اما به خاطر موارديکه عرض کردم موج مربعی در اولويت بوده ،،،حالا بايد بررسی کرد که چرا ارسال موج سينوسی باعث حذف خطاها ميشه تا برای مدارات بعدی هم فکری کرد ياحق
|
شنبه 22 شهریور1393 - 9:34am |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان. یه سری سوال مطرح میشه که تکراریه و یه سری سوال هم جدیده. از اونجایی که من اکثر سوالات رو چندین بار جواب دادم ولی باز هم دوستان لطف دارن و همون سوالات رو میپرسن همه سوالات و نحوه کار کردن با نرم افزار رو تو یه ویدیو توضیح میدم. بازم اگه مشکلی بود در خدمتم.
|
شنبه 22 شهریور1393 - 10:35am |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
saeeed60h نوشته است: سلام دوستان. یه سری سوال مطرح میشه که تکراریه و یه سری سوال هم جدیده. از اونجایی که من اکثر سوالات رو چندین بار جواب دادم ولی باز هم دوستان لطف دارن و همون سوالات رو میپرسن همه سوالات و نحوه کار کردن با نرم افزار رو تو یه ویدیو توضیح میدم. بازم اگه مشکلی بود در خدمتم. مرسی و ممنون از زحماتت.اگه این فیلم رو بزاری واقعا عالی میشه و کمک فراوانی هست برای من و دوستان
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
شنبه 22 شهریور1393 - 12:46pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
pouya83 نوشته است: باسلام خدمت دوستان عزیز در این نرم افزار گزینه هایی که با خط قرمز مشخص کردم ( DUTY- BIAS -PHASE)چه عملی انجام میدن و چگونه و در چه مواقعی باید تنظیم بشن؟ اگه بخواهیم از این نرم افزار برای ردیابی استفاده کنیم آیا باز هم باید از مدار آمپلی فایر استفاده کرد؟در این صورت ترتیب اتصال سیمها به آنتن ها چطوری باید باشه؟ ممنون سلام .در مورد این سه تنظیم شما فقط میتونید در ردیابی با موبایل و موج مربعی از DUTY استفاده کنید.و این گزینه حالت حذف کنندگی بر اساس وزن رو ایجاد میکنه .من توصیه میکنم که این گزینه رو استفاده نکنید و اگه میخوایید ازش استفاده کنید باید تستهای زیادی انجام بدید و رابطه بین درصد DUTY و وزن جسمی که ردیابی میکنید رو بدست بیارید .وگرنه ممکنه اهدافی با وزن بالا رو حذف کنید
|
شنبه 22 شهریور1393 - 10:02pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
|
شنبه 22 شهریور1393 - 10:12pm |
|
|
|