انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 7:38pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 479 , 480 , 481 , 482 , 483 , 484 , 485 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

mehdi 2014 نوشته است:
سلام خدمت دوستان من دیروز برای تست و کاوش با دستگاه ۱۲۰۰۰ رفتم بیرون یه جا رفتیم که یه محیط خیلی زیبا و خوش اب و هوا بود یه لوپ ۶۰ سانت برده بودم با خودم با یه لوپ ۱ در ۱ من ردیاب جیوه خور هم داشتم دو تا جا رو قیچی کرد این ردیاب یکی با مد طلا و یکی دیگه با مد مفرغ و فلزات بی ارزش من اول با لوپ ۶۰ سانت رفتم سر وقت این دو تا جا ولوم تون رو روی عدد ۱ و ۸۰ گذاشتم و ولوم ست هم فک کنم روی ۷ بود که خود دستگاه رو از ۱ متر و هفتاد سنس میکرد بعد رفتم سر جای اول فقط یه نیم متر تیک تیک کرد و چند تا جا رو هم رفتم که کنده بودن زدم هیچ بوقی نداشت فقط سه تا جا بوق کشید عقربه تا وسط هم اومد بعد لوپ ۱ در ۱ رو وصل کردم و بالانس کردم خودم وسط لوپ بودم و دوستم هم دستگاه رو عقب تر از من داشت و موقع بالانس خود دستگاه رو از بالای سرم میزد رفتیم سر اون چند تا جا که بوق زده بود بالوپ ۶۰ با این لوپ هیچ بوقی نکشید و دوستم که پشت من اهسته با من حرکت میکرد هر یه ۲۰ متر تست میکرد ببینه عمق کم شده یا نه ولی عمق کم نمیکرد و سر همون بالانس میموند متوجه شدیم که لوپ ۶۰ خیلی به ذرات و گره معدنی حساسه خلاصه یه ۲۰۰متری با این دستگاه چرخ زدیم که یه جا بوق کشید و میتر وسط اومد که بعد چند دقیقه تست فهمیدم اهن زنگ زده و نزاشتم بکنن و اون بومی اون منطقه خیلی خوشش اومده بود از دستگاه و گفت من برای تست شما رو اوردم و حالا که مطمان شدم از کار دستگاه شما رو میبرم جای اصلی و گفت چند شب پیش با جی پی اومده بودیم و سه تا جا رو بوق زد و یه کم کندیم راه نداد و من رو همون جا برده بود که این ۱۲۰۰۰ هیچ بوقی نزد و نتیجه گرفت که لوپ ۶۰ خیلی ذرات و اجر و سفال میزنه و برای هر زمینی خوب نیست

دوستان مگه دستگاه رو باید یکی دیگه از پشت سر نگه داره یعنی نمیشه اونو مثلا سمت چپ خودمون با بند نگه داریم وبا دست راستمون یه طف بند لوپ یک متری رو بگیریم واون سمتش هم دست رفیقمون باشه
منظورم کلا اینه وضعیت حمل دستگاه به چه شکلیه؟
من با پالس استار2 این مشکل رو نداشتم

شنبه 22 شهریور1393 - 10:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hoca2del نوشته است:
mehdi 2014 نوشته است:

دوستان مگه دستگاه رو باید یکی دیگه از پشت سر نگه داره یعنی نمیشه اونو مثلا سمت چپ خودمون با بند نگه داریم وبا دست راستمون یه طف بند لوپ یک متری رو بگیریم واون سمتش هم دست رفیقمون باشه
منظورم کلا اینه وضعیت حمل دستگاه به چه شکلیه؟
من با پالس استار2 این مشکل رو نداشتم

سلام دوست عزیز روش استفاده از لوپ 1در1 به شکل زیره که همین الان واست کشیدم موفق باشید :-Q :-BD

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 22 شهریور1393 - 1:00pm

درود بر شما خسته نباشید .

شنبه 22 شهریور1393 - 1:28pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ممنون برادر
همون طوری بود که فکر میکردم منتها به نظر اومد این سیستم بالای لوپ رو هم سنس می کنه؟؟؟؟/

شنبه 22 شهریور1393 - 2:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
ebi-gold نوشته است:
سلام آقا مهدی گل من این کار شما رو تست کردم و بدون ریگلاتور همون 12 ولت رو به مدار دادم سر زمین افتظاح شد #:-s
در ضمن دوستان من چه با گذاشتن کلید سلکتور و چه با نگذاشتن کلید سلکتور ثبات مدارم یکی هست و تست کردم و گذاشتن کلید سلکتور و 4 عدد سیم هیچ تاثیری تو ثبات نداره اگر کیفیت مونتاز و قطعاتتون پایین باشه نمیتونین کلید سلکتور برای تفکیک بزارین
و اگه شما کلید سلکتور تفکیک رو نزارین سر زمین جلوی صاحب زمین تا بیاین مدار رو روی آستانه ببرین صاحب زمین از دستگاه زدن بدش میاد و میگه این دستگاه به درد نمیخوره گذاشتن کلید برای راحتی کاره کسانی هم که مدارشون ثبات نداره میتونن کلید نزارن عدد ولوم تون رو باید بدونن که رو کدوم دور آل متال و رو کدوم دور فقط فلزات اهنی رو میزنه :-BD

با اضافه كردن كليد سلكتور و تفكيك تو خونه مشكلي نداره ولي اگه تشريف ببريد نزديك دكل فشار قوي يا دكلهاي مخابرا ت يا جايي كه امواج زياده بي ثباتي رو احساس خواهيد كرد وقتي كه شما يه سلكتور اهني كه سيمش به پايه 4013 ميره اين يعني انتني شدن مدار نويز دريافت ميكنه رو دستگاه حتما تاثير داره اگه حرف منو قبول نداريد از مهندس حميد بپرس مهندس جان شما بگو ايا تاثيري داره يا نه و اينكه اقا مهدي اگه 7915 يا 12 بذاريد فرقي نداره رگوله نميشه اگه 12 ولت بذاريد و بخواهيد تاثيرش رو ببينيد بايد 15 ولت به مدار بديد ديگه ولتاژ 12 ولت باشه حالت عادي ميشه و تاثيزي تو ثبات نداره موفق باشيد

دوست عزیز برای این مشکل نمیشه باکس مدار رو از داخل شیلد کرد.

اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)

شنبه 22 شهریور1393 - 4:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mnbvcxzaqwsx نوشته است:
دوستان تغیرات که من قبلا اعلام کردم روی این مدار اعمال کنید مطمن باشید حساسیتش به طلا زیاد میشه که شامل موارد زیر میشه
1-باطری 12 ولت 4 آمپر 2- رگولاتور 7912 3-به جای 358 از 2904 4- به جای 709 از tl071- ته ولوم ست مقاومت 40 تا 50 کیلو
و با 50 متر سیم افشان یک میل لوپ 1 در 1 درست کنید بزنید بهش

ُلام دوست عزیز
میشه در مورد نصب مقاومت در ته ولوم ست کمی توضیح بدهید و اینکه چند وات باشه
و همینطور ظرفیت لوپ ؟؟؟
آی سی 2904 حروف ابتدایی آن چی هست مشخص کنید ممنون میشم!
چون بنده رفتم تهیه کنم یک آی سی 12 پایه تخت بمن نشون داد !
ممنون میشم کمی بیشتر توضیح بدهید
و نتایجی که گرفتید

شنبه 22 شهریور1393 - 4:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام
طبق شکل هر وقت از tl071 به جای lm709 استفاده می کنیم باید یه مقاومت 1 چهارم وات 40 یا 50 کیلو به ته ولوم ست میزنیم و اگه از 709 استفاده کنیم دیگه نیازی به این مقاومت نیست.
ظرفیت لوپ 350 و 2 اهم
lm2904 طبق شکل 8 پایه

شنبه 22 شهریور1393 - 6:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اینم چند تا ماشین حساب برای ساخت لوپ تهیه کردم که با مرورگر اینترنت مثل کروم یا فایرفاکس و اپرا بازشون کنید و ماشین حساب اولی رو برای اینکه متوجه بشین تر جمه کردم . از یه مدلشونم استفاده کنید کافیه فقط اگه می خواهید زیاد مطمن بشید از هر 3 تا استفاده کنید

شنبه 22 شهریور1393 - 6:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون دوست عزیز
چند دور باید حدودا سیم افشان نمره 1 میل را بپیچیم
اگه می شد از لوپتون هم تصویر قرار می دادید عالی می شد چون فکری به ذهنم نمیاد که چطور سیم ها رو دسته کنم و ببرم بیرون!
میشه از تستها تون برامون کمی توضیح بدهید اگه براتون مغدوره
با سپاس

شنبه 22 شهریور1393 - 9:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست من بی خود وقت خودتو روی این توباکس پیچیده وکلافه کننده تلف نکن اگه می خواهی به برد بالا برسی یه لوپ 1در2 بزرگ با کابل 1در1.5 افشان به طول 72 متر درست کن بزن به tl12000 و به برد 6تا 8 متر عمق می رسی

دوست عزیز الان به تایپیک توباکس سر زدم مطلب شما را مطالعه کردم میشه در موردش توضیح بدید !
اونجا قید کردین سیم 1در 1.5 ؟؟

شنبه 22 شهریور1393 - 9:49pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 479 , 480 , 481 , 482 , 483 , 484 , 485 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: *Davood* , amir reza و 635 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure