نویسنده |
پیغام |
zilan
کاربر فعال
|
من نفهمیدم که این موج سینوسی فقط برای فلزات میتونه موثر باشه یا برای حفره و مگنت هم حالت تشخیص رو بالا میبره؟ دوستان کسی تجربه داره؟
|
دوشنبه 24 شهریور1393 - 11:00am |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
zilan نوشته است: من نفهمیدم که این موج سینوسی فقط برای فلزات میتونه موثر باشه یا برای حفره و مگنت هم حالت تشخیص رو بالا میبره؟ دوستان کسی تجربه داره؟ این سیستم رو اگه روشن کنید دیگه مگنت رو نمیگیره. حفره رو هم نمیدونم.
|
دوشنبه 24 شهریور1393 - 11:34am |
|
|
مهدی6
کاربر حرفه ای
|
وقت بخیر دوستان از کدوم مدار استفاده کنیم بهتره؟
|
سه شنبه 24 شهریور1393 - 12:45am |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
باسلام و خسته نباشيد خدمت دوستان عزيز اميدوارم در کنار هم به نتايج جالب و خوبی برسيم ،باتوجه به بررسی ها و تحقيقات مستمر متوجه شدم موج سينوسی در کنار موج مربعی که دوست خوبمون آقا سعيد عرض کردن خاصيت حذف مگنت و ذرات مغناطیسی رو دارا ميباشند و جالبتر اينه که هرجنس قديمی برحسب مدت دفن دارای مغناطيس متفاوتی هستند و اون چيز جالب اينه که موج مربعی درحالتی که تنها به کار برده ميشه به ذرات از جمله ذرات آهن واکنش شديدی نشون ميده هرچند اگه واقعا باری وجود داشته باشه هيچ ذراتی نميتونه به آنتن ها اثر بگذاره اما وقتی اين موج با سينوسی همراه ميشه بيشتر خطاها حذف ميشه حالا چرا و چگونه بايد بيشتر بررسی بشه اما نکته اصلی و دقيق حرفهام اينه که موج سينوسی به خودی خود و بدونه موج مربعی فلز مدفون شده حتی دو سه روزه رو فقط و فقط از روی مگنت يا حاله مغناطيسی شناسايی ميکنه و به خود فلز کارى نداره و اين نتيجه گيری به لحاظ سرعت واکنش آنتن هاست مثلا فرض کنيد يک کاسه مسى يکسال زير خاک باشه و در فاصله چند متری اون فلز مسی باشه که از لحاظ بزرگی کمى بزرگتر از کاسه اولى باشه مثلا دو برابر اون باشه اما تازه دفن شده باشه حالا اگه شما با موج مربعی سينوسی آنتن بزنيد بى شک فقط فلز بزرگتر رو خواهد زد به لحاظ خذف مغناطيس و حاله اطراف فلز و سنس فلز بزگتر در حالت w=0 اما اگه فقط با موج سينوسی رديابى کنيد فقط کاسه کوچکتر و قديمی رو خواهد زد به لحاظ مگنت و حاله بيشتر و همونطور که عرض کردم موج سينوسی بيشتر با يونها ،مگنت و مغناطيس فلز کار داره تا خود فلز پس دوستان ديگه لطفا تست کنند و اعلام بفرمايند باتشکر
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
سه شنبه 25 شهریور1393 - 9:45am |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
البته وقتی ميگم موج سينوسی با خود فلز کاری نداره به معنای اين نيست که اصلا فلز روی آنتن تاثير نداره نه ،،تاثير داره اما در حدی کمی هست به طوريکه سرعت کشش موج سينوسی بيشتر از موج مربعی هستش و اين تفاوت سرعت به لحاظ اينه که موج سينوسی فلز و هاله اون رو يه جا به عنوان مغناطيس ميشناسه حالا اگه خودتون تست کنيد متوجه ميشيد
|
سه شنبه 25 شهریور1393 - 10:00am |
|
|
Kani
استادیار
|
hafez نوشته است: باسلام و خسته نباشيد خدمت دوستان عزيز اميدوارم در کنار هم به نتايج جالب و خوبی برسيم ،باتوجه به بررسی ها و تحقيقات مستمر متوجه شدم موج سينوسی در کنار موج مربعی که دوست خوبمون آقا سعيد عرض کردن خاصيت حذف مگنت و ذرات مغناطیسی رو دارا ميباشند و جالبتر اينه که هرجنس قديمی برحسب مدت دفن دارای مغناطيس متفاوتی هستند و اون چيز جالب اينه که موج مربعی درحالتی که تنها به کار برده ميشه به ذرات از جمله ذرات آهن واکنش شديدی نشون ميده هرچند اگه واقعا باری وجود داشته باشه هيچ ذراتی نميتونه به آنتن ها اثر بگذاره اما وقتی اين موج با سينوسی همراه ميشه بيشتر خطاها حذف ميشه حالا چرا و چگونه بايد بيشتر بررسی بشه اما نکته اصلی و دقيق حرفهام اينه که موج سينوسی به خودی خود و بدونه موج مربعی فلز مدفون شده حتی دو سه روزه رو فقط و فقط از روی مگنت يا حاله مغناطيسی شناسايی ميکنه و به خود فلز کارى نداره و اين نتيجه گيری به لحاظ سرعت واکنش آنتن هاست مثلا فرض کنيد يک کاسه مسى يکسال زير خاک باشه و در فاصله چند متری اون فلز مسی باشه که از لحاظ بزرگی کمى بزرگتر از کاسه اولى باشه مثلا دو برابر اون باشه اما تازه دفن شده باشه حالا اگه شما با موج مربعی سينوسی آنتن بزنيد بى شک فقط فلز بزرگتر رو خواهد زد به لحاظ خذف مغناطيس و حاله اطراف فلز و سنس فلز بزگتر در حالت w=0 اما اگه فقط با موج سينوسی رديابى کنيد فقط کاسه کوچکتر و قديمی رو خواهد زد به لحاظ مگنت و حاله بيشتر و همونطور که عرض کردم موج سينوسی بيشتر با يونها ،مگنت و مغناطيس فلز کار داره تا خود فلز پس دوستان ديگه لطفا تست کنند و اعلام بفرمايند باتشکر آقای آرش متاسفانه این قسمت از حرفت اصلا صحیح نیست و باید بگم این مسئله به فرکانس ربط داره.چطور؟ اگر فرکانس دقیق نداشته باشی یک تن طلا هم در نزدیکیهای تو باشه مطمئن باش ردیاب نمیگیره و ذرات یا هدف کاذب خواهد گرفت. دقت فرکانس ارسالی هم شرطه. طراحی دسته ها و آنتن هم شرطه.
|
سه شنبه 25 شهریور1393 - 10:51am |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
خوب کانی جان حرف شما هم درست اما اصل کلی رو گفتم
|
سه شنبه 25 شهریور1393 - 11:34am |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
سلام. دوستانی که این طرح رو درست کردن و دارن رو اهدافشون تست میکنن لطفا تستشون رو کامل اینجا بگن. یعنی وزن و حجم و مگنت قبل و بعد از روشن کردن سینوسی. اینجوری خیلی زودتر محاسن و معایب این سیستم معلوم میشه. با تشکر
|
سه شنبه 25 شهریور1393 - 11:39am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان ضمن تشکر مجدد از سعید عزیز سعید جان توی تاپیک دیگه آقا بهرام مداری که من چند روز پیش خدمتتون عرض کردم رو نتیجه گرفته . حالا اگه این سیستم مداری بدون گوشی راه بیفته واقعا عالی میشه. نمیدونم اقا بهرام قصد انتشار مدار رو داره یا نه؟ ولی بهرحال شما اگه اون مداری که قبلا فرموده بودین رو بذارین همگی روش کار میکنیم تا به امید خدا به نتیجه برسه. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
سه شنبه 25 شهریور1393 - 1:15pm |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
انشاالله دوستان برای رسيدن به سرمقصود همکاری خواهند کرد
|
سه شنبه 25 شهریور1393 - 1:22pm |
|
|
|