انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 8:14pm

پاسخ به موضوع  [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 36 , 37 , 38 , 39 , 40 , 41 , 42 ... 193  بعدی
 مکمل ردیاب fpl-35 , fpl-22 حذف بیشتر خطاها 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

bina نوشته است:
سلام دوستان
ضمن تشکر مجدد از سعید عزیز
سعید جان توی تاپیک دیگه آقا بهرام مداری که من چند روز پیش خدمتتون عرض کردم رو نتیجه گرفته .
حالا اگه این سیستم مداری بدون گوشی راه بیفته واقعا عالی میشه.
نمیدونم اقا بهرام قصد انتشار مدار رو داره یا نه؟ ولی بهرحال شما اگه اون مداری که قبلا فرموده بودین رو بذارین همگی روش کار میکنیم تا به امید خدا به نتیجه برسه.
یاحق

اون طرحی که من دارم داخل ردیاب به کار میره. واسه 22که حتما جواب میده. واسه 35هم در وزن 0حتما جواب میده. حالا مونده که بسازمش. به چند نفر گفتم که طراحی کنن و اگه جواب داد اطلاع میدم.

سه شنبه 25 شهریور1393 - 1:29pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
بازم ممنون سعید جان
امیدوارم نتیجه تلاشها و راهنماییهای بی منتت رو از خود حق بگیری.
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

سه شنبه 25 شهریور1393 - 1:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان یه نفر بگه از کدوم یک آزین مدارا استفاده کنیم :ymdevil: :ymdevil:

سه شنبه 25 شهریور1393 - 10:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهدی6 نوشته است:
دوستان یه نفر بگه از کدوم یک آزین مدارا استفاده کنیم :ymdevil: :ymdevil:

سلام.اقا مهدی من تو خصوصی هم خدمت شما عرض کردم که میتونید از هر کدو از دو مدارtda2822,,tda2005استفاده کنید.فقط 2005 چند برابر 2822قدرتمندتره و بهتره با 12 ولت کار کنه.

سه شنبه 25 شهریور1393 - 10:16pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام ببخشید آقا سعید.با اسپیکر چی؟با اسپیکر که گفتین میشه درست کردچطوره؟
به نظر شما کدوم یکی بهتره؟اسپیکر یا آمپلی فایر

سه شنبه 25 شهریور1393 - 10:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

babaee197 نوشته است:
سلام ببخشید آقا سعید.با اسپیکر چی؟با اسپیکر که گفتین میشه درست کردچطوره؟
به نظر شما کدوم یکی بهتره؟اسپیکر یا آمپلی فایر

با اسپیکر هم میشه.اسپیکرتون چیه؟عکس از پشت و روی مدار بزارید.حتما باید استریو باشه

سه شنبه 25 شهریور1393 - 10:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون سعید جان آخه تو صفحه قبل چندین مدار گذاشته بودند

سه شنبه 25 شهریور1393 - 10:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: البرز
saeeed60h نوشته است:
bina نوشته است:
سلام دوستان
ضمن تشکر مجدد از سعید عزیز
سعید جان توی تاپیک دیگه آقا بهرام مداری که من چند روز پیش خدمتتون عرض کردم رو نتیجه گرفته .
حالا اگه این سیستم مداری بدون گوشی راه بیفته واقعا عالی میشه.
نمیدونم اقا بهرام قصد انتشار مدار رو داره یا نه؟ ولی بهرحال شما اگه اون مداری که قبلا فرموده بودین رو بذارین همگی روش کار میکنیم تا به امید خدا به نتیجه برسه.
یاحق

اون طرحی که من دارم داخل ردیاب به کار میره. واسه 22که حتما جواب میده. واسه 35هم در وزن 0حتما جواب میده. حالا مونده که بسازمش. به چند نفر گفتم که طراحی کنن و اگه جواب داد اطلاع میدم.

سعید جان خسته نباشی.
یه سئوال داشتم.این طرح روی 22 ویا 35 که انجام دادی.آیا باز هم در گیریهای از بابت تاثیر ذهن داریم یا نه؟
یعنی اگر چشمامون رو ببندیم و انتن زنی کنیم/آیا بدون ذهن ما حرکت میکنه ؟یا بایدتاثیر ذهن رو درگیر این مسئله داشته باشیم.ممنون. @};-

چهارشنبه 26 شهریور1393 - 1:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: البرز
saeeed60h نوشته است:
سلام دوستان. یه نگرانی دارم اینه که میترسم مدار ی که درست میکنید به هر علت حالا قطعی سیم یا اشتباه وصل کردن و یا هرچیزی درست عمل نکنه. واسه اینکه بفهمیم حذف کننده درست عمل میکنه یا نه باید یه تیکه طلا همراهمون باشه. مثلا یه جا رو با 35یا22 زدید و بعد حذف کننده رو روشن کردید و دیگه اونجا رو نزد. اون طلا رو بدید به دوستتون و بگید یه جا بزاره. حالا با حذف کننده روشن و با 35یا22روشن شما باید بتونید اون طلا رو ردیابی کنید. اگه انتنها به طرف طلا هدایتتون کرد حذف کننده درست عمل میکنه. در غیر اینصورت نه تنها حذف کننده درست عمل نمیکنه بلکه دیگه 35ویا22هم درست کار نمیکنه و احتمال داره اون جایی رو که شما حذف کردید هدف واقعی باشه.

سعید جان:تا اونجا که یادم هست.گفته شده بود که هر فرکانسی که به موبایل داده شده بود رو باید همان فرکانس رو باید به ردیاب داده بشه. حالا که ردیاب 22 از دو فرکانس طلا پیروی میکنه/چه فرکانسی باید به صورت دستی وارد کرد که به گلد 1 و گلد 2 همخونی داشته باشه.{ردیاب 22}.
بعنی میشه از این دوفرکانس هم برای طلای مخفی شده وهم طلای مدفون شده استفاده کرد. این شرایط چطوریه؟ وهمه میدون که 22 با 35 شرایطش فرق میکنه.به خاطر مود آزاد 35///// مغز ما که هنگ کرد. :D
ممنون میشم دوستان نظر بدن. @};-

چهارشنبه 26 شهریور1393 - 2:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام
من وقتی خروجی گوشی رو به آمپلیفایر وصل میکنم،با زیادترکردن صدا شکل موج بهم میریزه،بطوریکه طول موجها کمتر و ارتفاع اونا بیشتر میشه،حتی وقتی صدا رو از 60%بیشتر میکنم،کلا" موج از شکل اصلی خودش خارج میشه. با هر سه موج سینوسی،مربعی و مثلثی این اتفاق میفته.

پنج شنبه 27 شهریور1393 - 10:59am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 36 , 37 , 38 , 39 , 40 , 41 , 42 ... 193  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 79 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure