انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 8:21pm

پاسخ به موضوع  [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 38 , 39 , 40 , 41 , 42 , 43 , 44 ... 193  بعدی
 مکمل ردیاب fpl-35 , fpl-22 حذف بیشتر خطاها 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

jafar نوشته است:
سعید جان من فردا میخاستم برم مرکز استان , من چیزی از الکترونیک سر در نمیارم میشه راهنمایی کنید بگین چجور مداری را باید بخرم. برم بگم برد چی بهم بده که هم راحت باشه سرهمش کرد. و هم قدرت مناسب داشته باشه. باتری هم چی بگیرم.ممنونم از راهنماییتان برادر عزیز.

سلام. شما باید برد اماده امپلی فایر بخرید. حالا اگه با ایسی 2822بود یه باتری کتابی 9 ولت بخرید. اگه با 2005بود باید باتری 12ولت بگیرید. به فروشنده بگید که میخوایید به موبایل وصل کنید تا فیش مربوط رو هم بده. کلید و جعبه و فیشهای پراب هم دیگه سلیقه ای هست. اگه نبود بگید تا من یه کاریش میکنم.

جمعه 28 شهریور1393 - 10:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
saeeed60h نوشته است:
jafar نوشته است:
سعید جان من فردا میخاستم برم مرکز استان , من چیزی از الکترونیک سر در نمیارم میشه راهنمایی کنید بگین چجور مداری را باید بخرم. برم بگم برد چی بهم بده که هم راحت باشه سرهمش کرد. و هم قدرت مناسب داشته باشه. باتری هم چی بگیرم.ممنونم از راهنماییتان برادر عزیز.

سلام. شما باید برد اماده امپلی فایر بخرید. حالا اگه با ایسی 2822بود یه باتری کتابی 9 ولت بخرید. اگه با 2005بود باید باتری 12ولت بگیرید. به فروشنده بگید که میخوایید به موبایل وصل کنید تا فیش مربوط رو هم بده. کلید و جعبه و فیشهای پراب هم دیگه سلیقه ای هست. اگه نبود بگید تا من یه کاریش میکنم.

دست گلت درد نکنه سعید جان فردا میرم , اگه نبود مزاحم شما میشم . از لطفتآن بسیار سپاسگذارم.

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

جمعه 28 شهریور1393 - 10:50am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام. اقا طول میله های برنجی پراپ چقدر باید باشه؟ .چقدر داخل خاک بره؟ مقداری که بیرون میمونه لازمه عایق بشه یا نه؟ فاصله اونا با هم و با مدار چقدر باید باشه؟ موقع کار موقعیتش نسبت به ردیاب و محل مورد نظر چقدر باید باشه و بین ردیاب و محل مورد نظر باشه یا نه اگه رو به محل وایسیم موقعیتش پشت سر یا در طرفین باشه؟ از ابتدا رهگیری باید استفاده بشه یا فقط مشخص کردن نقطه؟ مدار ای سی 2822 چقدر عمق و شعاع رو پوشش میده و میشه رو اون حساب کرد؟ روی فرکانس طلا ، نقره، با مد های دیگه هم کارایی داره یا فقط حساسیتش به طلا بالاتره؟به نظر شما با توجه به تستهایی که تا الان انجام شده اهن زنگ زده، سفال،دندان و استخوان رو میشه با هاش تو عمق رد کرد یا نه تا یه درصدی میشه بهش اعتماد داشت و 100 درصد نیست.
ا

آخرین بار توسط spook_mer در جمعه 28 شهریور1393 - 11:52am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 28 شهریور1393 - 11:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

spook_mer نوشته است:
سلام. اقا طول میله های برنجی پراپ چقدر باید باشه؟ .چقدر داخل خاک بره؟ فاصله اونا با هم و با مدار چقدر باید باشه؟ موقع کار موقعیتش نسبت به ردیاب و محل مورد نظر چقدر باید باشه و بین ردیاب و محل مورد نظر باشه یا نه اگه رو به محل وایسیم موقعیتش پشت سر یا در طرفین باشه؟ از ابتدا رهگیری باید استفاده بشه یا فقط مشخص کردن نقطه؟ مدار ای سی 2822 چقدر عمق و شعاع رو پوشش میده و میشه رو اون حساب کرد؟ روی فرکانس طلا ، نقره، با مد های دیگه هم کارایی داره یا فقط حساسیتش به طلا بالاتره؟به نظر شما با توجه به تستهایی که تا الان انجام شده اهن زنگ زده، سفال،دندان و استخوان رو میشه با هاش تو عمق رد کرد یا نه تا یه درصدی میشه بهش اعتماد داشت و 100 درصد نیست.
ا

در مورد طول پرابها من با کمترین اندازه تست کردم جواب میده. اگه 15سانت باشه کافیه و کمتر هم میشه. در مورد موقعیت حدف کننده به ردیاب هم من فرقی ندیدم.
سایر مودهای ردیاب هم جواب میده که من رو اهن هم تست کردم.
من تا حالا نتونستم ایرادی ازش بگیرم. واسه همین دوستان باید تستهای بیشتری رو انجام بدن و به نتیجه برسیم.
به نظر دوستا ن اگه صد در صد جواب بده خوبه ولی من تا هفتاد هشتاد درصد هم راضیم.
در مورد 2822هم اقا جاوید تست کردن تا عمق شش متری حذف کننده عمل کرده. مطمین باشید بیشتر هم جواب میده.

آخرین بار توسط saeeed60h در جمعه 28 شهریور1393 - 12:26pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 28 شهریور1393 - 11:46am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

saeeed60h نوشته است:
spook_mer نوشته است:
سلام. اقا طول میله های برنجی پراپ چقدر باید باشه؟ .چقدر داخل خاک بره؟ فاصله اونا با هم و با مدار چقدر باید باشه؟ موقع کار موقعیتش نسبت به ردیاب و محل مورد نظر چقدر باید باشه و بین ردیاب و محل مورد نظر باشه یا نه اگه رو به محل وایسیم موقعیتش پشت سر یا در طرفین باشه؟ از ابتدا رهگیری باید استفاده بشه یا فقط مشخص کردن نقطه؟ مدار ای سی 2822 چقدر عمق و شعاع رو پوشش میده و میشه رو اون حساب کرد؟ روی فرکانس طلا ، نقره، با مد های دیگه هم کارایی داره یا فقط حساسیتش به طلا بالاتره؟به نظر شما با توجه به تستهایی که تا الان انجام شده اهن زنگ زده، سفال،دندان و استخوان رو میشه با هاش تو عمق رد کرد یا نه تا یه درصدی میشه بهش اعتماد داشت و 100 درصد نیست.
ا

در مورد طول پرابها من با کمترین اندازه تست کردم جواب میده. اگه 15سانت باشه کافیه و کمتر هم میشه. در مورد موقعیت حدف کننده به ردیاب هم من فرقی ندیدم.
سایر مودهای ردیاب هم جواب میده که من رو اهن هم تست کردم.
من تا حالا نتونستم ایرادی ازش بگیرم. واسه همین دوستان باید تستهای بیشتری رو انجام بدن و به نتیجه برسیم.
به نظر دوستا ن اگه صد در صد جواب بده خوبه ولی من تا هفتاد هشتاد درصد هم راضیم.
در مورد 2822هم اقا جاوید تست کردن تا شش متری حذف کننده عمل کرده. مطمین باشید بیشتر هم جواب میده.

اقا سعید . از ابتدا رهگیری باید استفاده بشه یا نه فقط برا نقطه ووزن گیری؟ اگه میله سی سانت باشه و پانزده سانت بدیم تو خاک . بقیه میله که بیرونه باید عایق بشه یا نه؟/
ممنون

جمعه 28 شهریور1393 - 11:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نه نیاز نیست عایق باشه.
فعلا بعد از گرفتن هدف با 35استفاده بشه تا همه چی کاملا مشخص بشه. مثلا یه جا رو گرفتی یک متر یا کمتر. دوستان وزن و حجم رو در بیارن و بعد حذف کننده رو روشن کنن. اگه بازم گرفت حفاری بشه. اگه نگرفت اگه امکانش هست حفاری بشه تا ببینیم چی رو حذف کرده.
فقط باید از درست بودن مدار مطمین باشید وگرنه نتیجه نداره.

جمعه 28 شهریور1393 - 12:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام سعید جان!
ممنون و متشکر از بابت زحماتی که می کشید!
راستش یسوال دارم؟
آیا بدون تقویت کننده هم میشه از حرم افزار استفاده کرد؟
تا چه عمقی و چه میزان برد داره؟

جمعه 28 شهریور1393 - 4:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

vahid_vxm نوشته است:
سلام سعید جان!
ممنون و متشکر از بابت زحماتی که می کشید!
راستش یسوال دارم؟
آیا بدون تقویت کننده هم میشه از حرم افزار استفاده کرد؟
تا چه عمقی و چه میزان برد داره؟

سلام. خواهش میکنم.
بله میشه. خودم تا دو متر تست کردم. فقط کافیه که فیش سه و نیم میلیمتری رو به خروجی صدا وصل کنید ونرم افزار رو روشن کنید. اون طرف فیش رو هم اگه تو خونه اید ازاد بزارید و اگه تو خونه نیستید اون طرف فیش رو طوری تو خاک کنید تا قسمت منفی تو خاک نره.
ولی این کار رو واسه تست انجام بدید و روی هدف واقعی از تقویت کننده استفاده کنید تا مطمین شید موج با قدرت به هدف میرسه.
همین الان تو خونه تست کنید.

جمعه 28 شهریور1393 - 6:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
saeeed60h نوشته است:
jafar نوشته است:

سعید جان شرمنده دوباره مزاحم میشم منظورتان از باتری 12 ولتی , همین باتری های موتور سیکلت هستش , که 4/5 امپره ?

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

جمعه 28 شهریور1393 - 11:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

jafar نوشته است:
saeeed60h نوشته است:
jafar نوشته است:

سعید جان شرمنده دوباره مزاحم میشم منظورتان از باتری 12 ولتی , همین باتری های موتور سیکلت هستش , که 4/5 امپره ?

سلام.باتری 4.5 امپر خیلی زیاده..شما سعی کنید 1 یا 1.5امپر باشه کهجمع و جور باشه.

جمعه 28 شهریور1393 - 11:48pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 38 , 39 , 40 , 41 , 42 , 43 , 44 ... 193  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 90 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure