نویسنده |
پیغام |
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
jafar نوشته است: سعید جان کیت امادش کردم محل ورودی سیمهایی که از مبایل مشخص هست محل خروجی هم مشخص هست محلی که باتری هم وصل میشه مشخص هست , اما الان که به هنسفری کوشی که نگاه کردم ,فیشی که تو گوشی میره چهار تکه هست و لختش که کردم چهار تا سیم داره و یه سیم ارت هم داره. اینجاشو موندم چی به چی هست , گوشی سونی اکسپریای جی هست. سلام جعفر جان. شما اگه یه فیش تهیه میکردی کارت راحتتر بود. حالا باید با اهم متر سیمهارو مشخص کنی. از طرف پلاستیکی فیش اولین قسمت که نسبت به بقیه بزرگتره منفی فیش هست. قسمت دوم میکروفون هست. دو قسمت بعدی L,Rهستش.
|
یکشنبه 30 شهریور1393 - 6:53am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان سعید جان مدار 2005 رو اگه دارین لطفا بذارین تا بقیه دوستان بجای خرید درستش کنن. جعفر جان عکس مدار رو میذاری لطفا؟ یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
یکشنبه 30 شهریور1393 - 7:44am |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
bina نوشته است: سلام دوستان سعید جان مدار 2005 رو اگه دارین لطفا بذارین تا بقیه دوستان بجای خرید درستش کنن. جعفر جان عکس مدار رو میذاری لطفا؟ یاحق سلام.به نظر من اگه دوستان امادشو بخرن بهتره .دردسرش هم کمتره
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 30 شهریور1393 - 8:42am |
|
|
ahoora94
کاربر حرفه ای
|
مرسی سعید جان کارت بیسته منم این روش رو حتما امتحان میکنم
درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم
|
یکشنبه 30 شهریور1393 - 12:47pm |
|
|
rohollahmohamady
کاربر حرفه ای
|
سلام داداش سعید بابت تمام زحماتت ازت ممنونم خیلی اقایی دوستان نتیجه گرفتن ایشالا منم درستش کردم تست میکنم اینجا میگم فقط دوستان من نرم افزارو تو صفحه9 نتونستم دانلود کنم اخطار داد ممنون میشم کسی داشت جاییupکنه بزاره بازم بابت تمام زحمات دوستان مخصوصا اقا سعید ممنونم
باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست!؟
|
یکشنبه 30 شهریور1393 - 2:09pm |
|
|
rohollahmohamady
کاربر حرفه ای
|
rohollahmohamady نوشته است: سلام داداش سعید بابت تمام زحماتت ازت ممنونم خیلی اقایی دوستان نتیجه گرفتن ایشالا منم درستش کردم تست میکنم اینجا میگم فقط دوستان من نرم افزارو تو صفحه9 نتونستم دانلود کنم اخطار داد ممنون میشم کسی داشت جاییupکنه بزاره بازم بابت تمام زحمات دوستان مخصوصا اقا سعید ممنونم معذرت میخوام دوستان بعددوساعت چالش متوجه شدم ایراد از سیستم من بود الان دانلود شد بازم معذرت لینک سالمه
|
یکشنبه 30 شهریور1393 - 6:15pm |
|
|
شایان
کاربر حرفه ای
|
سلام سعید جان این امپلی 2005 چن وات باشه ؟ من دو مدل 20 وات استریو دیدم که با نمونه عکسی که شما اینجا گذاشتین فرق داره که یکیش یه ولوم داره و یکی دیگش 3 تا ولوم داره یه 50 واتش هم هست که ولوم نداره کدوم یکی از اینا رو بگیرم داش سعید
كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن
( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )
|
دوشنبه 31 شهریور1393 - 11:24am |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
شایان نوشته است: سلام سعید جان این امپلی 2005 چن وات باشه ؟ من دو مدل 20 وات استریو دیدم که با نمونه عکسی که شما اینجا گذاشتین فرق داره که یکیش یه ولوم داره و یکی دیگش 3 تا ولوم داره یه 50 واتش هم هست که ولوم نداره کدوم یکی از اینا رو بگیرم داش سعید سلام. وات همه 2005 ها یکی هست. برای تبلیغات بعضی از فروشنده ها وات رو بالا میزنن. 2005 هر کانالش ده واته. شما مداری بگیرید که فقط امپلی باشه و اگه بشه ولوم نداشته باشه. شکل مدار هم مهم نیست.
|
دوشنبه 31 شهریور1393 - 12:48pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
سلام. دوستانی که از این روش استفاده میکنن. یعنی هیچکس تا حالا رو هدفی تست نکرده؟؟ اگه تستی انجام دادید لطفا کامل اینجا بگید. ممنون
|
سه شنبه 1 مهر1393 - 1:58pm |
|
|
rohollahmohamady
کاربر حرفه ای
|
دوستان عزیز خسته نباشید مخصوصا دوس عزیزمون اقا سعید دوستان لطفا اگر کسی =راب این موردرو درست کرده عکسشو با توضیحات بزاره تامام از روش درست کنیم من دارم میرم برا تهیه وسایلش فقط ببینید رست متوجه شدم اینارو باید تهیه کنم: سیم برنجی به طول15 سانتی متر با نمره 4 فیش ویدیو سی دی دوتا download/file.php?id=13390&mode=viewفقط موندم مث نمونه بالا باید عمل میکنیم یا نه ما اون مورد سیم بلندگورو حدف میکنیم و به جاش ورودی فیش رو لحیم میکنیم به میله برنجی مثلا از یک طرف 5 سانت حساب میکنیم اونحا لحیم میکنیم؟بعدا میایم دوتا فیش تهیه میکنیم مثل نمونه فیش 35 و اونارو یکیشو وصل میکنیم به تقویت کننده و یک تیکه دیگشم میاریم وصل میکنیم به =راب که اونجا قسمت ورودی فیشرو به برنج احیم میکنیم؟همین؟ فیش ویدیو سی دی داریم مث نمونه 35 از هردوطرف ورودی هست کع که یک طرف میره به تقویت کننده و یک طرفم میره به خروجی =راب که لحیم زده شده به میله برنجی: درسته؟ خواهشا دوستان اگر درست نگفتم باعکس توضیح بدین اگر دارین تا مام قشنگ متوجه بشیمو زود درست کنیم و رو اهداف تست کنیم بابت لطف همه دوستان ممنونم منتظرما
|
سه شنبه 1 مهر1393 - 3:46pm |
|
|
|