سلام از دوستان خواهش میکنم به مدار با دید علمی نگاه کنند اگه مدار هر کسی یه جواب میده دیگری یه جواب دیگه حتما علت داره نه اینکه بیاییم یه ایسی جای ایسی دیگه به مدار وصل کنیم بعد چشم مون رو ببندیم بعد با یه صلوات مدار رو روشن کنیم ببینیم الان خوب شده یا نه
بردش زیاد شده
اگه برید به دیتا شیت 357 یه نگاه بندازید متوجه خواهید شد که خیلی بهتر از 709 هستش خوب حالا چرا رو مدار شما ثباتش خوب نیست این ایسی با ولتاژ 22 ولت استارت میخوره یعنی شما باید 22 ولت به مدار بدید ایا این کار رو انجام دادید
ایا اون رگولاتور 15 ولت رو برداشتید
پس چطور انتظار دارید مدار با این ایسی جواب بده
نترسید اون رگولاتور رو بردارید مدار هیچی نمیشه بعد تست کنید.اخه دیگه نمی شه همه جزییات رو گفت خودتون هم باید کمی تلاش کنید هر چند میدونم چند تا از دوستان با هم دست به یکی کردند باز میان میگن بدتر شد
ولی در خفا از همین روش استفاده میکنند ایراد نداره ولی از بعضی دوستان خواهش میکنم کمی سواد الکترونیک خودتون رو بالا ببرید یا حداقل چیزی نمی دانید .الکی راهنمایی نکنید البته من کوچک همه شما هستم خودم هم چیزی نمی دونم البته این مدار ثباتش خیلی خوبه تو چندین صفحه قبل فیلم این مدار رو. هم گذاشتم که تست بیل داخل حفره بود که دید ثباتش چقدر خوب بود البته دیگه من نمی تونم همه جزییات تغییر مدار رو بگم یه یک نمونه تغییر پهنای پالس هستش که گفتم این کار رو انجام بدید ولی خیلیها نمی دونند از کجا میشه عرض پالسی رو تغییر داد. چون با گذاشتن ولوم رو مدار تو زمینهای نرم مدار با عمق بیشتری میزنه مدار من الان یه سینی 60*60 رو تو 4.5 متر راحت میزنه ولی توحاکهای سفت خصوصا کوهستان دوباره باید عرض پالسی رو کم کنم تا به حالت عادی برگرده انشالله همتون موفق باشید.