نویسنده |
پیغام |
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
اقا مهدی شما خودتون قضاوت کنید من دارم تلاش میکنم تا مشکل مدار دوستان رو حل کنم و خودتون هم میبینید که چقدر راهنمای میکنم دوستان رو بعد زحمت ادم اینجوری حدر میره من هر چیز جدیدی بدونم میام میگم تا همه استفاده کنن
|
چهارشنبه 8 مهر1393 - 3:12am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: آقايون هر كسي با اعمال و رفتار و بيان خودش شخصيت خودش رو به اينهمه كاربري كه مشتاق يادگيري علم هستن نشون ميده و شماها كه جز بزرگان اين محيط هستيد بايد بيشتر از ديگران رعايت آداب و قوانين اين محيطهارو بكنيد ، به هرحال بنده مسخره كردن همديگه رو قابل قبول ندونسته و اگه رعايت نشه برخورد خواهد شد . اقا مهدی شما اول برو پستهای این اقا رو بخون ببین چطور ملت رو سر کار گذاشته داره از ثبات صحبت میکنه بعدش داره میگه این فیلم رو نگاه کنید ببین چقدر ثبات داره خوب این یعنی چی؟ کو ثباتش خوب اگه مشکل داره عمومی مطرح کنه تا حل بشه نه اینکه ملت رو احمق فرض کنه مردم برنج و نون میخورن نه علف. برادرش که میگه من دیروز شمشیر در اوردم اینم اینطوری در ضمن مسخره نبود این واقیعیت بود که گفتم ماشالله شما هم که فروشنده نیستیدو خیلی ادم با شخصیت تشریف دارید. اخه این چه وضعش هست یه بار برید تو سایتهای خارجی نگاه کنید رفتار اونا رو الگو قرار بدید. درغ گویی دیگه بسه البته اگه میخواهید پیشرفت کنید تا جایی که من میدونم چند تا از دوستان که به علم الکترونیک و فلزیابی خیلی اشراف دارند به خاطر همین افراد دیگه حضور پیدا نمی کنند. بعدش مگه شما تو فیلم ندیدی وقتی داره النگو سنس مکینه مدار داره گاز میخوره اونم چه گازی خوب چرا نمی گه مدار ثبات نداره گاز میخوره تا مشکل حل بشه
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
آخرین بار توسط asadof در چهارشنبه 9 مهر1393 - 4:41am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
چهارشنبه 9 مهر1393 - 4:24am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
ebi-gold نوشته است: دوستان امروز با مشغله کاری زیادی که داشتم تونستم یک فیلم چند دقیقه ای از سنس و ثبات تی ال تهیه کنم تو فیلم ببینید مدار رو روی آستانه گذاشتم و دیگه هم بهش دست نزدم و لوپ رو هم روی صندلی توی بارون گذاشتم اگه کیفیتش بد شد ببخشید تا چند روز دیگه اگه هوا خوب بشه یک فیلم تست توی خاک هم میزارم تا دیگه دوستان نگند مدار بی ثباته اینم لینک دانلود http://uploadkon.ir/fl/d/Mzk2Mjc%3D چون خودم فیلم گرفتم نمیشد یک سینی 20 در20 رو هم تست بگیرم اقا ابی من مسخره نکردم اون فیلم رو دیدم خنده ام گرفت خوب برادر خودت داری اون بالا میگی یک فیلم چند دقیقه ای از سنس و ثبات تی ال تهیه کردم تو فیلم ببینید. خوب کو ثبات ...........؟ عزیز من وقتی شما تو پستهای قبلی میگید مدارم ثبات داره هیچ مشکلی نداره اساتید دیگه بی خیال میشند. رو مدار دیگه کسی کار نمی کنه در نتیجه مشکل باقی می مونه اینم بگم من شما رو دوست دارم ولی به خاطر همین کارت خوشم نمیاد به خدا حرف راست از همه بهتره بار کج به منزل نمیرسه و اون گازی که مدارت میخوره من فکر میکنم علتش از ال سی دی هستش که گذاشتید وگر نه اینقدر گاز نمی خوره در ضمن مدار شیر محمدی هم اصلا بدرد نمی خوره اونو الگو قرار نده باور نداری از جناب اهورا بپرس که باهاش کار کرده موفق باشید
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
چهارشنبه 9 مهر1393 - 4:32am |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
واقعان که فقط میخوایی جو انجمن رو به هم بریزی خوبه خودت از هدایتی یاد گرفتی که چجوری این مدار رو بسازی در ضمن هدایتی کجا برادر منه چرا تحمت میزنی ای بابا
|
چهارشنبه 9 مهر1393 - 8:07am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
دوستان با سلام اگر بصورت توجیهی و علمی ، اطلاعات خودتون رو به رخ هم بکشید ولی محترمانه این ارزشمند بوده و باعث تشویق و تحریک در یکدیگر شده برای بدست آمدن نتیجه و قانونی بهتر و برتر ! موفق باشید
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 9 مهر1393 - 8:11am |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
آقا مهدی این آقا نمیدونمچرا این جور صحبت میکنه همین بهتر که ادم جوابشو نده هرکس تا فیلم و اطلاعات درست میزاره میاد مسخرش میکنه این کار درست نیست تهمت زدن هم بهش اضافه شد
|
چهارشنبه 9 مهر1393 - 8:16am |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
اساتید و دوستان من دیگه این بهث رو ادامه نمیدم ودوست هم ندارم جو انجمن به هم بریزه ما اومدیم دور هم جمع بشیم تا یک چیز یاد بگیریم و یک چیز هم یاد بدیم حالا نمیدونم این اقا از چی ناراحته که داره سر من خالی میکنه
|
چهارشنبه 9 مهر1393 - 8:27am |
|
|
hoca2del
کاربر فعال
|
آقایون اساتید یکی از دوستان عزیز بنده این مدارو برام آماده کرده ومن به ایشون وکارشون ایمان دارم ان شااله تا چند روز دیگه بدستم می رسه وبا توجه به تجربه خودم تو کار با پالسی ها هر نتیجه ای تو اپراتوری تو محیط واقعی از این تی ال بگیرم اینجا اعلام خواهم کرد بدون کم وکاست مطمئن باشید
|
چهارشنبه 9 مهر1393 - 9:36am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان ابی جان و اسد عزیز لطفا مشاجره رو کنار بزارین و به مسائل علمی بپردازین واقعا از اساتیدی مثل شما این حرکات بعیده و خیلیها ممکنه از این کار شما خوشحال بشن و به نفع خودشون بهره ببرن. بهرحال علم الکترونیک هست با هزاران چم و خم و قرار نیست همه چیز رو همه بدونن شاید مشکلی رو یکیتون بتونین حل کنین و مشکل بعدی رو دیگری. اسد جان لطفا اگه شما مشکل گاز خورد رو میدونید بفرمائید تا همه این مشکل رو روی مدار حل کنیم و اساتید لطفا برای بهینه کردن مدار کمک کنن. همگی موفق باشین. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
چهارشنبه 9 مهر1393 - 10:27am |
|
|
ahoora94
کاربر حرفه ای
|
اسد جان برادر من ازت خواهش میکنم بسه بخدا زشته ابی جان شما هم کشش نده و تمومش کن
درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم
|
چهارشنبه 9 مهر1393 - 11:39am |
|
|
|