mehdi 2014 نوشته است:
سلام خدمت همه دوستان
اقای اسدف انگار شما یه چیزیت هست داداش من به شما چه ربطی داره یکی مدارش خوب کار میکنه یا یکی دیگه مدارش بد کار میکنه به شما چی میرسه این میان بهت یه کیسه طلا میدن ؟؟؟ دیگه شورشو در اوردین به خدا .فیلم شما رو هم دیده بودم تو صفحات قبل پس زیاد از راست گویی برای ما حرف نزنید کل بچه ها رو مسخره میکنید هیچ کس هم حرفی نمیزنه گیریم اقای ایکس یا اقای فلانی هدایتی باشه به شما چه ربطی داره بزار کنار بچه بازی رو داداش من شمشیر در اوردم بله در اوردم باید بیام شیپور بزنم ادرس بده بیام نشون بدم بهت و چیزهایی رو هم که در اوردم تو در زندگیت به چشم ندیدی تو در حدی نیستی که ما ها باهات بهث کنیم و وقت برات بزایم چون ادب نداری و لحن حرف زدنت خیلی بده بس کن این کارها رو خجالت بکش یکم اقا اصلا مدار اقای اسدف عالی و خوب کار میکنه و هیچ کس هم مثل این اقا نمیتونه بسازه الان راحت شدی مدار ما ها به درد نمیخوره
اقای هدایتی اتفاقا خیلی هم ربط داره وقتی فیلم میذاره یعنی نظر بدید و من هم نظر دادم و من قصدم مسخره نبود. چون مدار داشت گاز میخورد بعدش همون فیلمی که گذاشتم لینکش رو بذار تا بچه ها ببینند که کوچکترین گازی نداره حتی یه تیک تیک هم کم یا زیاد نمیشه البته من این مشکل رو داشتم ولی حل شد
در ضمن بی ادب خودتی یه کم شعور داشته باش مواظب حرف زدنت باش ادرس رو که بلدی بیا شمشیر رو ببینم هر کی نیاد مرد نیست در ضمن شما عکسش رو تو سایت بذار امنیتش با من نگران نباش چرا داری درغ میگی خجالت بکش به خاطر فروش چند تا مدارحاضری هر کاری انجام بدی اکثرا دوستان به خاطر ادمهایی مثل شما حاضر نیست یه مدار درست حسابی بذارند بعدش قلق دستگاه گفته بشه که چی باز شروع به تبلیغ کنی سو استفاده کنید.
من از مهندس حمید عزیز عذر خواهی میکنم .مهندس جان من به خاطر گل روی شما دیگه به این اقا چیزی نگفتم چون شما استاد ما هستید و همیشه دوستان رو راهنمایی میکنید . هیچ وقت تنها نمیذارید.به خداوندی خدا قسم من فقط به خاطر دروغ گفتن ناراحت میشم وگرنه اصلا خود جناب هدایتی بیاد نام کاربری قبلی فعالیت کنه بلاخره بعضی جاها ما هم استفاده میکنیم ولی دیگه دورغهای گنده از یه خونه 6 بار جنس در اورده
باعث میشه دوستان زده بشند به خدا اکثر تلفی به من میگم این اقا چی فکر میکنه .اقای هدایتی تو رو خدا دیگه دروغ نگید صادقانه فعالیت کنید مهندس حمید و اقا مجتبی و سایر دوستان از همه شما عذر خواهی میکنم دیگه هرکسی انتقادی داره خصوصی پیام بده از مهندس حمید هم میخوام پستهای اضافی رو پاک کنند