نویسنده |
پیغام |
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
saeeed60h نوشته است: jafar نوشته است: سلام دوستان من دیروز با 35 یه جا را گرفتم , امروز با مکمل آقا سعید گل رفتم محل هیچ واکنشی نداشت محل رد شد. اگه بشه تا شب رو هدف واقعی تست میکنم . به نظر من این محلی که دیروز زدم و امروز با مکمل زدم و رد شد اگه درست عمل کرده باشم , سیستمی که آقا سعید گذاشته اند واقعا معرکه هست چون حرکت اضافه هم آنتنها نداشت. با تشکر از آقا سعید گل. سلام. شما اگه بدون 35و با حذف کننده خالی تست کنید و اونجا رو بگیره یعنی اونجا خطا بوده و حذف درست انجام شده. ویا اینکه یه تیکه طلای کوچیک میزاشتی رو زمین و با فاصله چند متری,حالا هم 35روشن و هم حذف کننده روشن باید انتنها به طرف طلا برن و اگه یکی از این دو تا رو خاموش کنید بازم باید محل مورد نظر رو بگیرن. سعید جان رو هدف واقعی تست کردم , یه ایوالله داری سعید جان تا دو سه شب دیگه حفاریش میکنم. نتایج خدمتت میزارم , انشاالله که درست باشه.
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
پنج شنبه 10 مهر1393 - 8:38pm |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
|
reza68 نوشته است: سلام سعید جان خسته نباشی. این مدار آمپلی 2005 تا چه عمقی تا حالا جواب داده؟! سلام رضا جان من امشب یه هدف واقعی را تست کردم , سی متر عمق هدف هست.
|
پنج شنبه 10 مهر1393 - 8:41pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
jafar نوشته است: reza68 نوشته است: سلام سعید جان خسته نباشی. این مدار آمپلی 2005 تا چه عمقی تا حالا جواب داده؟! سلام رضا جان من امشب یه هدف واقعی را تست کردم , سی متر عمق هدف هست. جعفر جان خسته نباشی. امیدوارم که درست باشه. توتستی که اقا جعفر انجام دادن قبل از حذف کننده 35خروجی تونل ها رو میگرفته و وقتی سینوسی رو روشن کردن حدود بیست متر اونطرفتر قیچی داشتن. حالا این هر چی باشه چه درست چه غلط نشون میده دوستانی که نمیتونن خود هدف رو بگیرن با این سیستم میتونن نقطه زنی کنن. البته تو بعضی جاها مثل همین محل بدون سینوسی امکان نقطه زنی وجود نداره.
|
پنج شنبه 10 مهر1393 - 8:49pm |
|
|
arash.irani
کاربر فعال
|
سلام سعیدجان امشب میرم یه محلی تست اتاقک و تونل رو با سینوسی چطور بزنیم؟فرکانسش هست ؟
|
پنج شنبه 10 مهر1393 - 8:54pm |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
|
saeeed60h نوشته است: jafar نوشته است: reza68 نوشته است: سلام سعید جان خسته نباشی. این مدار آمپلی 2005 تا چه عمقی تا حالا جواب داده؟! سلام رضا جان من امشب یه هدف واقعی را تست کردم , سی متر عمق هدف هست. جعفر جان خسته نباشی. امیدوارم که درست باشه. توتستی که اقا جعفر انجام دادن قبل از حذف کننده 35خروجی تونل ها رو میگرفته و وقتی سینوسی رو روشن کردن حدود بیست متر اونطرفتر قیچی داشتن. حالا این هر چی باشه چه درست چه غلط نشون میده دوستانی که نمیتونن خود هدف رو بگیرن با این سیستم میتونن نقطه زنی کنن. البته تو بعضی جاها مثل همین محل بدون سینوسی امکان نقطه زنی وجود نداره. درسته سعید جان چندین بار این محل را گرفته بودم که بعد حفاری مشخص شد ورودی را گرفتم . امشب وقتی حذف کننده را روشن کردم مستقیم رفت رو هدف , دلیل این که میگم محل درست هست این هست که از داخل تونل راهی که میره زیر کوه مشخص هست , ... بعد کار رو هدف اصلی دنبال سربار هم گشتم که محل مشخص شد . که اون تو تونلی هست که به یه اتاق ختم میشه, ...انشاالله حفاری که شد نتایج را خدمت دوستان میزارم . باز هم سعید جان ممنونم .
|
پنج شنبه 10 مهر1393 - 9:01pm |
|
|
arash.irani
کاربر فعال
|
سلام جعفرخان شما سینوسی رو برای حفره تست کردید؟چطوری؟نتیجه چی بوده؟
|
پنج شنبه 10 مهر1393 - 9:06pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
arash.irani نوشته است: سلام جعفرخان شما سینوسی رو برای حفره تست کردید؟چطوری؟نتیجه چی بوده؟ چون یونهای هدف از تونل خارج میشده رو طلا دستگاه رو خروجی تونل قیچی میکرده. واسه گرفتن حفره همون مد حفره 35خوبه. حالا اگه همون فرکانس رو رو حذف کننده روشن کنید به احتمال زیاد اگه تاثیری بزاره رو حجم حفره هست. من تست نکردم.فرکانس دستگاه رو هم ندارم.
|
پنج شنبه 10 مهر1393 - 9:15pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
یعنی حذف کننده حفره و تونل رو رد داده و مستقیم رفته رو هدف؟!
|
پنج شنبه 10 مهر1393 - 9:37pm |
|
|
hooman
|
saeeed60h نوشته است: اقا هومن اگه از باتری 9ولت استفاده میکنید دقت کنید که ولتاژ این خازن 6.3ولت نباشه. در اینصورت خازن باید عوض بشه. سلام سعید جان روی خود خازن نوشته 16v بازم نیازی هستش واسه عوض کردن خازنی که اشاره کرده بودید
|
پنج شنبه 10 مهر1393 - 9:39pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
reza68 نوشته است: یعنی حذف کننده حفره و تونل رو رد داده و مستقیم رفته رو هدف؟! بله درسته. اقا جعفر این رو هم تست کرده که با سینوسی خالی هم خروجی تونلها رو میگرفته. یعنی با ترکیب این دو رفته رو هدف.
آخرین بار توسط saeeed60h در پنج شنبه 10 مهر1393 - 9:53pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
پنج شنبه 10 مهر1393 - 9:43pm |
|
|
|