نویسنده |
پیغام |
شایان
کاربر حرفه ای
|
نه عزیز من من حرف شما رو رد میکنم .چون دقیقا این چاه الان سرش باغچه شده یعنی این چاه افتاده گوشه باغچه و مثل همین باغچه هم 5 متر اون طرف ترش یکی دیگه هم هستش .اگه قرار باشه جای پر شده رو بگیره باید اون یکی باغچه رو هم بگیره در ضمن مثل همین چاه و به همین عمق در فاصله 5 متریش هم یه چاه دیگه هست که مال فاظلابه و توش فاظلاب میره ولی به هیچ عنوان ردیاب عکسالعملی به اونجا نداره و فقط اینجا رو میزنه بدون حذف کننده تا w35 میگیره و با حذف کننده تا w53 میگیره اگه گفته شما هم بخواد درست باشه که نکته خوبی میشه .چون اگه محل پر شده را بخواد بزنه قاعدتا بعد از استفاده از حذف کننده نباید دبلیوی حفره بره بالا و میاد پایین و این میتونه نکته خوبی باشه برای حفره البته باید چند تا تست دیگه هم بشه به کمک دوستان تا معلوم بشه این مورد
كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن
( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )
|
شنبه 12 مهر1393 - 9:18pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
شایان جان ممنون. در مورد حفره باید بگم که اگه جایی یه حفره داشته باشیم و یه مکان که پر شده باشه حفره رو میگیره. مثل این میمونه که یه جا دوگرم طلا داشته باشیم و چند متر اونطرفتر یک کیلو. فکر نکنم کسی بتونه. دو گرم رو بگیره مگر اینکه عمق وزن زیاد خیلی بالا باشه. مورد wحفره هم با حذف کننده جالبه.
|
شنبه 12 مهر1393 - 10:21pm |
|
|
شایان
کاربر حرفه ای
|
سعید جان منم موافقم با این حرفت ولی موندم چرا سر حفره رو زده و ته حفره رو نزده
كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن
( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )
|
شنبه 12 مهر1393 - 10:45pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
شایان نوشته است: سعید جان منم موافقم با این حرفت ولی موندم چرا سر حفره رو زده و ته حفره رو نزده این هم کاملا درسته. همیشه اینجوریه و سر حفره رو میگیره. شما واسه جنس هم همیشه عمق رو تا روی جنس در نظر بگیرید.
|
شنبه 12 مهر1393 - 11:00pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
سلام سعید جان خسته نباشید در نرم افزار فرکانس نقره که ۸۶.۱۵ هست در نرم افزار باید ۸۶.۰۱۵ باشه درسته؟؟
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
شنبه 12 مهر1393 - 11:00pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
keyhanjam نوشته است: سلام سعید جان خسته نباشید در نرم افزار فرکانس نقره که ۸۶.۱۵ هست در نرم افزار باید ۸۶.۰۱۵ باشه درسته؟؟ سلام. هر فرکانس که تو سایت اعلام میشه رو به همون صورت که نوشته میشه تو نرم افزار وارد کنید. یعنی الان شما 86.15رو وارد کنید. همه فرکانسها رو هم به hzبزنید.
|
شنبه 12 مهر1393 - 11:47pm |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
دوستان عزیز سلام , بدون حذف کننده ای که آقا سعید گل گذاشتن بیرون نرید... با تشکر از زحمات آقا سعید.
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
یکشنبه 12 مهر1393 - 2:31am |
|
|
فرج
کاربر حرفه ای
|
دوستان نظرتون درباره این آمپیلی چیه برای سینوسی؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 12 مهر1393 - 3:27am |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
فرج نوشته است: دوستان نظرتون درباره این آمپیلی چیه برای سینوسی؟ سلام. این مدار چهار تا خروجی داره و ایرادی که داره اینه که خروجیها از داخل ای سی گرفته میشه و منفی مشترک نداره. بهتره از 2005 استفاده کنید.
|
یکشنبه 13 مهر1393 - 7:28am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
دوستان عزیز سلام , جایی که در موردش چند صفحه قبل نوشتم حفاریش کردم . دقیقا سر دو متری خوردیم به تونل , تونل میره زیر تپه اما متاسفانه حفاری کامل نشد , دیگه حالم حسابی گرفته شد, از طرفی نمیدونم خوشحال باشم که اینبار هم درست عمل کردم و یا ناراحت که از شانس بد ما مثل همهاش میخوریم به تونل. مثل همه نشد یه بار حفاری کنیم بار در بیاد , همش تونل تونل ,دیگه خسته شدم , این چندمین باره که این مکافات را داریم. اینجوری که بوش میاد مثل اینکه قسمت ما نیست. سعی میکنم حفاری را کامل کنم بقیه نتایج خدمتتان بگم. ( اگه محل لو نره)
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
یکشنبه 13 مهر1393 - 9:54am |
|
|
|