انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 8:52pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 511 , 512 , 513 , 514 , 515 , 516 , 517 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamedkk نوشته است:
دوستان دستگاه من به خوبی کار میکرد. دیشب باهاش بیرون بودم. بعد از حدود 2 ساعت که خوب و با ثبات کار میکرد نمیدونم چی شد که این قضیه گاز خوردن واسه من هم بالاخره اتفاق افتاد. چند بار بیرون رفته بودم باهاش اما اصلا کمترین مشکلی نداشت. الان وقتی رو آستانه تنظیم میکنم شروع میکنه به گاز خوردن. قبلا تا بیست دقیقه هم زمان گرفتم از جاش تکون نمیخورد.خواهش میکنم اگر کسی میدونه علت چیه و ممکنه کجا آسیب دیده باشه عنوان کنه. خیلی ممنون میشم @};-

باطریو شارز کن درست میشه.

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

یکشنبه 13 مهر1393 - 9:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا حمید اقا بنیامین درست میگن وقتی باطریت ولتازش کم بشه ولوم های تون و ست هم دیگه درست تنظیم نمیشه کردشون باطری رو شارز کنی مشکلت حل میشه

یکشنبه 13 مهر1393 - 11:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ابی جان اگه میشد یه سیستمی برای فهمیدن میزان شارز باطری رو ی تی ال گزاشت خیلی از مشکلات حل میشد چون تی ال رو باطری خیلی حساسه به محض کم شدن فدرت باطری همه چیز به هم میخوره .

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

یکشنبه 13 مهر1393 - 11:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ابی جان و بنیامین عزیز
باطری من 24 ولته که بعد از عبور از رگلاتور 18 ولت و بعد از اون 15 ولت های روی مدار ؛ مدار رو تغذیه میکنه. یعنی فکر میکنم با کاهش 2 یا 3 ولت از ولتاژ باطری بازم مشکلی تو تغذیه مدار وجود نداشته باشه . آیا درست میگم یا نه ؟
تصور من اینه که حتی اگر ولتاژ باطری به حدود 18 ولت هم برسه بازم به خاطر وجود رگلاتور ها ولتاژ مناسب و رگوله به مدار داده میشه. آیا اشتباه میکنم ؟
ممنونم از جوابتون @};-

یکشنبه 13 مهر1393 - 12:55pm
مدیر کل
مدیر کل

رگولاتور 18 ولت حداقل به 21 ولت ولتاژ ورودی نیاز داره وگرنه خروجیش دیگه رگوله نیست و افت میکنه! این مساله واضحی هست و اگر مصرف مدار بالا باشه اهمیت بیشتری پیدا میکنه. درصورتیکه کل مدار ولتاژش رو از رگولاتور 18 ولتی بگیره و ولتاژ باطری هم همیشه بالای 21 ولت باشه دیگه هیچ دلیلی برای تغییر عملکرد مدار در حین کار نیست.

یکشنبه 13 مهر1393 - 1:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس گرامی ممنونم از پاسختون
از نظر شما اشکالی نداره که رگلاتور های 15 ولت روی مدار رو بردارم و تغذیه مدار رو از خروجی رگلاتور 18 ولت بگیرم ؟
آیا این مدار با ولتاژ 18 ولت مشکلی نخواهد داشت ؟
ممنونم از راهنمایی های همیشه ارزشمند و سازنده شما

یکشنبه 13 مهر1393 - 1:14pm
مدیر کل
مدیر کل

حامد جان تا زمانیکه یک نقشه شماتیک درست از مدار موجود نباشه نمیشه نظر فنی دقیقی داد! اینکه هر کسی شانسی یک قطعه رو جابجا میکنه و معلوم نیست جای دیگه مدار چه اشکالی پیش میاد فایده نداره. اگر به ازمون و خطا هم باشه باید دهها تست کرد تا مطمئن شد تغییر مورد نظر جواب داده. همینجوری الکی نیست که دوستان کار میکنن دو روز دیگه یک ایراد جدید پیدا میشه! اینطور باشه همون مدار اصلی ساخته بشه خیلی بهتره. هیچ مداری هم انچنان جای کار نداره که فکر کنین میشه از این رو به اون روش کرد. اگر میشد تا بحال در مورد دهها مدار قبل از این باید معجزه ای رخ میداد!!!
در خصوص سوال شما من اطلاع دقیق از سیستم مدار ندارم و فقط میتونم عرض کنم مسلما اگر ولتاژ کلی مدار رگوله باشه خیلی بهتره.

یکشنبه 13 مهر1393 - 1:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس عزیز ممنونم از جوابتون. این سوال رو بر مبنای صحبت برخی از دوستان که عنوان کردن تعدادی از آیسی های این مدار با ولتاژ 18 ولت استارت میخوره ؛ پرسیدم. هرچند از این اصطلاح بنده اطلاعات علمی صحیحی ندارم. چون الکترونیک رو به صورت سطحی بلدم. اما خواهش میکنم اگر امکان داره بفرمایید که آیا وجود چنین آیسی هایی در مدار که به قول دوستان با 18 ولت استارت میخوره میتونه حذف رگلاتور های 15 ولت رو توجیه کنه ؟
شرمنده مهندس حمید عزیز @};-

یکشنبه 13 مهر1393 - 2:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس حمید عزیز بازم ببخشید. من همین الان ولتاژ باطری رو گرفتم 23.7 بود و خروجی رگلاتور 18 ولت هم روی 17.6 ثابت بود. یعنی به نظر شما آیا ممکنه مشکل گاز خوردن مدار من که قبلا وجود نداشت و الان بوجود اومده ناشی از عدم شارژ بودن باطری باشه ؟
چون ظاهرا باطری از نظر شارژ مشکلی نداره

یکشنبه 13 مهر1393 - 2:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamedkk نوشته است:
مهندس حمید عزیز بازم ببخشید. من همین الان ولتاژ باطری رو گرفتم 23.7 بود و خروجی رگلاتور 18 ولت هم روی 17.6 ثابت بود. یعنی به نظر شما آیا ممکنه مشکل گاز خوردن مدار من که قبلا وجود نداشت و الان بوجود اومده ناشی از عدم شارژ بودن باطری باشه ؟
چون ظاهرا باطری از نظر شارژ مشکلی نداره

سلام دوست عزیز خوب شارژ کن مشخص میشه دیگه :D و بعد نتیجه رو اینجا اعلام کن

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 13 مهر1393 - 3:24pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 511 , 512 , 513 , 514 , 515 , 516 , 517 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: mnbvcxzaqwsx و 426 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure