نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
خیلی ممنون. این شماتیک بنظر من هنوز در جزئیات واضح نیست و مقدار بعضی قطعات رو نمیشه درست تشخیص داد. البته اگر ایراد خاصی نداشته باشه! از نظر برد کار زیادی نمیشه کرد چون برد فلزیاب ها در خاک محدود به ارقام خاصی میشه که بارها توضیح دادم. افزایش برد در هوا هم فایده ای نداره و در خاک اوضاع میتونه برعکس بشه. بعضی آیسی های این مدار حداکثر ولتاژ کارشون 18 ولت هست! لذا از نظر من اصلا مناسب نیست که آیسی با حداکثر ولتاژ کارش تغذیه بشه چرا که ممکنه بهترین عملکردش رو نداشته باشه. لذا ولتاژ کار داخلی مدار در بهترین حالت خودش 15 ولت هست. در مورد لوپ برای این مدار زیاد فرق نمیکنه سیم چی باشه. چون مهم ظرفیت و مقاومتش هست که باید درست در بیاد. حالت خازنی لوپ در این مدار فقط میتونه روی سنس بهتر طلا تاثیر بذاره. لذا همون مسائلی که برای لوپ چنس عنوان شد اینجا هم صادق هست. لوپ عنکبوتی میتونه بهترین جواب رو بده.
|
یکشنبه 13 مهر1393 - 8:40pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
تشكر مهندس لوپ عنكبوتي رو خيلي وقته كه بنده تست كردم و خيلي خوب جواب داده حتي با لوپ 40 فلز 10 در 10 سانت خيلي قديمي آهني رو تا عمق 70 سانت خيلي قوي زده البته فركانس روي 300 هرتز بوده ، بصورتي كه از چهار طرف به اندازه 1 متر سنس ميكرد يا حجم سنس ميداد ، مهم ساخت لوپ 1 در 1 هست كه به نظر شما چه سيم و مقدار اهم و ظرفيت رو پيشنهاد ميكنيد كه بهترين نتيجه حاصل بشه ؟ تشكر برادر
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 13 مهر1393 - 8:46pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم مهدی جان خوب نتیجه خوبی بوده! در مورد بزرگ شدن لوپ چند بار توضیح دادم. ظرفیت لوپ رو که حتما باید حفظ کنین. مثلا اگر 400 میکروهانری نیاز هست باید برای لوپ 1 در 1 یا 10 یا 11 دور سیم استفاده کنین که اون یک دورش بستگی به شرایط سیم داره! اگر سیم با روکش ضخیم استفاده کنین و زیاد محکم به هم نبدین احتمالا 11 دور مناسب تر هست. وگرنه 10 دور ظرفیت درست تری به شما میده. تنها نکته لوپ بزرگ این هست که بهتره مقاومتش کمتر از لوپ کوچکتر باشه! چرا که خطوط میدان لوپ بزرگتر همونقدر که وسیع تر هستن و عمق بیشتر میزنن ؛ ولی ضعیف تر هم هستن! لذا با کم کردن اهم لوپ و افزایش جریان عبوری میشه این مساله رو تا حدودی جبران کرد. بهترین سیم برای لوپ بزرگ همین سیمهای افشان روکشدار هست که قبلا اشاره کردیم. مثلا میتونین از سیم برق معمولی هم استفاده کنین! تفکر استفاده از کابلهای شبکه رو برای همیشه کنار بذارین! این کابلها اصلا مناسب کار لوپ فلزیاب نیستن و مخصوص کار دیگری ساخته شدن و برخلاف سیم معمولی برق انعطاف لازم برای دراوردن حالات مختلف و رسیدن به بهترین نتیجه رو ندارن. کما اینکه هیچ شرکت بزرگ فلزیاب سازی از این کابلها استفاده نمیکنه. در نهایت هم برای رسیدن به حداکثر ثبات و عدم حساسیت به اثرات زمینی ؛ شیلد گرافیتی ضروریه. هیچ نوع فلزیابی بدون نوعی از شیلد ؛ مناسب کار حرفه ای روی خاک نیست! حالا چه وی ال اف و توباکس باشه و چه پالسی. درسته که اینجا برخلاف چنس نویز روی لوپ اثر نمیذاره ولی بهرحال برای حذف ذرات سطحی و اثرات زمینی وجود شیلد لازمه.
|
یکشنبه 13 مهر1393 - 8:57pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
سپاس مهندس بسيار مستفيض فرموديد برادر البته مهندس حميد ، بايد عرض كنم كه لوپ 40 رو تا اهم 5/1 از سيم لاكي 1 ميل استفاده كرده و از 5/1 اهم تا 7/1 اهم از سيم لاكي 070 استفاده كردم بصورت دو تيكه
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 13 مهر1393 - 9:33pm |
|
|
چنگیز
کاربر حرفه ای
|
سلام مهندس مهدی، ایا مدار شماهم گاز میخوره و روی زمین نویز نداری.. چون مال من گاز میخوره و وقتی که لوپم رو روی زمین قرار میدم اصلا نمیشه تنظیمش کرد وبردش با لوپ کت 6 نصف میشه.
دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."
|
یکشنبه 13 مهر1393 - 10:56pm |
|
|
abas_ghasemi
|
سلام به همه دوستان من با کلی سرو کله زدن با مدار به این نتیجه رسیدم مدار دارای نویز هست که بالا بردن برد مدار نویز تقویت میشه و مدار گاز میخوره بردشو کمتر کنی نویزم کم میشه و مدار بهتر کار میکنه علت تفاوت کار مدارهای بچه ها موقعیت جای آنها هست من مدارو تو کارگاه دوستم چک کردم کلا مدار به هم میریزه اما خانه خودم بهتره من با اسکوپ کل مدارو چک کردم. لوپ 1*1 از کابل 10*75 با اهم 1.7 استفاده کردم تو تست نویز از لوپ به مدار انتقال پیدا میکرد بدون لوپ هم باز مدار نویز داره که نویز قبل از 709 هست که تو خروجی 709 نویز تقویت میشه. و باعث میشه مدار کار کرد خوبی نداشته باشه. مدار از هوا نویز میگیره مشکل اصلی مدار به نظر من همینه. اگر نویز کاملا گرفته بشه برد دستگاه را میشه بیشتر هم کرد ( شاید هم من اشتباه فکر میکنم )
|
دوشنبه 13 مهر1393 - 12:58am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
دوستان به نظر من 12 رگولاتور جناب رستم رو بسازید بهتره چون نسبت به تی ال بردش کمی بیشتر و دیگه دنگ و فنگ گاز خوردن رو نداره الان جناب گاوشکر هم به راحتی مدار رو راه اندازی کردند و هچنین تو همون قسمت صفحه 11 جناب رستم عمق خوبی رو زدند موفق باشید
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
دوشنبه 13 مهر1393 - 1:52am |
|
|
فرج
کاربر حرفه ای
|
دوستان تی ال همون 12 رگولاتوره که هر کاریش بکونی مثل اورجیتالش نمیشه بیخیالش بشید بهتره همون 12 رگولاتور بهتره طراح یه چیزی بوده که 12تا رگولاتور گذاشته
|
دوشنبه 14 مهر1393 - 11:02am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
چنگیز نوشته است: سلام مهندس مهدی، ایا مدار شماهم گاز میخوره و روی زمین نویز نداری.. چون مال من گاز میخوره و وقتی که لوپم رو روی زمین قرار میدم اصلا نمیشه تنظیمش کرد وبردش با لوپ کت 6 نصف میشه. با سلام اگر بجای 358 از 2904 استفاده کنید و بجای رگلاتور 7915 از 7912 استفاده کنید ، هم نویز کمتر میشه و هم بردش در مقایسه با رگلاتور 7915 به نظر بنده بیشتر هم میشه با ثبات بیشتر ؛ تست کنید
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 14 مهر1393 - 11:04am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
فرج نوشته است: دوستان تی ال همون 12 رگولاتوره که هر کاریش بکونی مثل اورجیتالش نمیشه بیخیالش بشید بهتره همون 12 رگولاتور بهتره طراح یه چیزی بوده که 12تا رگولاتور گذاشته 12 رگلاتور بیشتر بخاطر کم کردن نویز مدار به نظر بنده گذاشته شده و عملکرد خیلی خاصی نداره و حتی با یک رگلاتور هم مدار باید جواب بده ولی نویزش زیاد میشه ؛ باز نظر مهندس حمید چی باشه ؟
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 14 مهر1393 - 11:06am |
|
|
|