نویسنده |
پیغام |
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
arash.irani نوشته است: جعفر جان خسته نباشی حفره تونل رو چظور نشون داد با 35 و با حذف کننده طول عرض ارتفاع همونطور که گرفتی در اومد آرش جان یه چیزی این وسط جور در نمیاد من یه تونل با عرض 1/2 متر و در عمق 2 متری و ارتفاع 2 متر تشخیص دادم مسیر را هم درست تشخیص داده بودم , اما این ارتفاع تونل من دو متر گرفتم اما کل ارتفاعی که تونل داره هفتاد سانت بیشتر نیست . این مساله حالمو گرفته که چرا اشتباه از کار در آمد . .... من از حذف کننده برای حفره استفاده نکردم , با انتن خالی کار کردم...
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
یکشنبه 13 مهر1393 - 5:54pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
arash.irani نوشته است: بنيامين1 نوشته است: اقا سعید ممکنه عمق گیری با حذف کننده و بدون حذف کننده فرقی داشته باشه؟ با حذف کنند یه جای رو که قبلا با 35 زده بودم زدم حجم و وزن کمتر و عمق بیشتر شد فکر کنم 35 یون رو به جای فلز گرفته بود زیر خاک بعد حذف کننده عمق تا فلز رو گرفت البته باید حفاری بشه تا صد در صد تایید بشه سلام. بله درسته. اصولا هر مقدار از حجم که بعد حذف کننده کم میشه تقریبا همون مقدار هم باید به عمق اضافه بشه. البته به قول ارش خان باید حفاری بشه تا معلوم بشه.
|
دوشنبه 13 مهر1393 - 12:32am |
|
|
karajniaz
کاربر حرفه ای
|
saeeed60h نوشته است: arash.irani نوشته است: بنيامين1 نوشته است: اقا سعید ممکنه عمق گیری با حذف کننده و بدون حذف کننده فرقی داشته باشه؟ با حذف کنند یه جای رو که قبلا با 35 زده بودم زدم حجم و وزن کمتر و عمق بیشتر شد فکر کنم 35 یون رو به جای فلز گرفته بود زیر خاک بعد حذف کننده عمق تا فلز رو گرفت البته باید حفاری بشه تا صد در صد تایید بشه سلام. بله درسته. اصولا هر مقدار از حجم که بعد حذف کننده کم میشه تقریبا همون مقدار هم باید به عمق اضافه بشه. البته به قول ارش خان باید حفاری بشه تا معلوم بشه. ضمن تاييد مورد بالا عرض كنم كه سعي كنيد براي آيسي آمپيلي فايرتون يه هيدسينك هم وصل كنيد چون درسته كه جريان اونچناني ازش گرفته نميشه ولي اگر كمي داغ كنه شكل موج خروجي به هم ميريزه
به روز نیک کسان، گفت: تا تو غم نخوری بسا کسا! که به روز تو آرزومندست ----------------------------------------- زمانه گفت مرا: خشم خویش دار نگاه کرا زبان نه به بندست پای دربندست
|
دوشنبه 14 مهر1393 - 9:46am |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
سعید جان من این حذف کننده را ساختم و از دوتا کیت امپیلفایر 30 وات مونو استفاده کردم و خروجی منفی گوشی رو به قسمت منفی هر دو امپلیفایر وصل کردم و خروجی کانال ها رو هر کدام به یک امپلیفایر دادم و فقط از خروجی های مثبت امپلیفایر برای هر کدام از پراپ ها استفاده کردم.ولوم گوشی رو تا اخر باز کردم و وقتی ولوم امپلیفایر ها رو تا اخر زیاد میکردم مقدار فرکانس در مولتی متردو برابر میشد و وقتی روی وسط میگذاشتم فرکانس دقیق بود .نکته بعدی روی یک صفحه مسی 40 در 40 که در عمق دو متری دفن کردم با ردیاب 22 نقطه زنی نمیکرد و گیج میزد و وقتی حذف کننده رو روشن کردم حرکت انتن قوی تر شد ولی باز هم روی یک نقطه دیگر نزدیک هدف قیچی شد.ایا تست شما هم همین طور بوده و نقطه زنی نکردید.
|
دوشنبه 14 مهر1393 - 10:05am |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
پوریا نوشته است: سعید جان من این حذف کننده را ساختم و از دوتا کیت امپیلفایر 30 وات مونو استفاده کردم و خروجی منفی گوشی رو به قسمت منفی هر دو امپلیفایر وصل کردم و خروجی کانال ها رو هر کدام به یک امپلیفایر دادم و فقط از خروجی های مثبت امپلیفایر برای هر کدام از پراپ ها استفاده کردم.ولوم گوشی رو تا اخر باز کردم و وقتی ولوم امپلیفایر ها رو تا اخر زیاد میکردم مقدار فرکانس در مولتی متردو برابر میشد و وقتی روی وسط میگذاشتم فرکانس دقیق بود .نکته بعدی روی یک صفحه مسی 40 در 40 که در عمق دو متری دفن کردم با ردیاب 22 نقطه زنی نمیکرد و گیج میزد و وقتی حذف کننده رو روشن کردم حرکت انتن قوی تر شد ولی باز هم روی یک نقطه دیگر نزدیک هدف قیچی شد.ایا تست شما هم همین طور بوده و نقطه زنی نکردید. سلام. اول شما دو تا بلندگو به خروی امپلیهاتون بزنیو و بعد یه اهنگ بزارید و صدا رو طوری تنظیم کنید که صدا صاف باشه. و در تستها هم از همین مقدار ولوم صدا استفاده کنید. در مورد نقطه زنی هم من با 22مشکلی نداشتم. یعنی هم حرکت انتن ها قوی بود و هم نقطه میزدم. حالا قبل و بعد از حذف کننده چقدر اختلاف دارید با نقطه اصلی؟حجم چطور شد؟ یه تستدیگه هم انجام بدید. 22رو خاموش کنید و با حذف کننده ببینید باز هم همون محل که22زده رو میزنه؟ از اینکه فرکانس 22رو دقیق به موبایل میدید هم مطمین بشید. واسه اینکار به اقا مجتبی پیام بدید و فرکانسهارو بخوایید. فکر نکنم چون به شما ردیاب فروختن مشکلی باشه.
|
دوشنبه 14 مهر1393 - 10:32am |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
karajniaz نوشته است: براي آيسي آمپيلي فايرتون يه هيدسينك هم وصل كنيد چون درسته كه جريان اونچناني ازش گرفته نميشه ولي اگر كمي داغ كنه شكل موج خروجي به هم ميريزه
آقا سعید نظر شما در این مورد چیه؟!
|
دوشنبه 14 مهر1393 - 10:51am |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
reza68 نوشته است: karajniaz نوشته است: براي آيسي آمپيلي فايرتون يه هيدسينك هم وصل كنيد چون درسته كه جريان اونچناني ازش گرفته نميشه ولي اگر كمي داغ كنه شكل موج خروجي به هم ميريزه
آقا سعید نظر شما در این مورد چیه؟! در مورد شکل خروجی موج تست نکردم و احتمال داره که تاثیر بزاره. ولی دوستانی که از این سری ای سی ها که جای هیت سینک داره استفاده میکنن حتما گرماگیر رو وصل کنن.
|
دوشنبه 14 مهر1393 - 11:35am |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
سلام سعید جان من میخام خروجی فانکشن ژنراتورو و موج سینوسی رو به مدار 2005 بزنم و تقویت کنم خروجی فانکشن 2.6ولته؟
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
دوشنبه 14 مهر1393 - 4:22pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
alirezaii21 نوشته است: سلام سعید جان من میخام خروجی فانکشن ژنراتورو و موج سینوسی رو به مدار 2005 بزنم و تقویت کنم خروجی فانکشن 2.6ولته؟ سلام. راستش رو بخوایید مدار 2005واسه اینکار مناسب نیست. شما یه بار دیگه ولتاژ خروجی رو بگیرید ولی تو acاینکار رو بکنید. احتمالا شما تو dcگرفتید. اگه باز 2.6ولت شد یه فکری به حالش میکنیم.
|
دوشنبه 14 مهر1393 - 5:37pm |
|
|
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
اقا سعید ممکنه با امپلی فایر قویتر به وزن واقعی تری دست پیدا کنیم؟طبق تجربیات جناب ارش وزن با موبایل خالی و با امپلی تغییر داشته و در 2 مورد ایشون که جای مستند بوده حجم و وزن تغییر زیادی نداشته که این وزنها با واقعیت فاصله داره و این نظری رو که این سیستم وزن واقعی رو نشون میده رو رد می کنه شاید بشه گفت جایی که وزن و حجم 35با حذف کننده اختلاف کمی داشته باشه اون مکان درسته البته این یه نظر هستش تا حفاری کامل نشه نمی توات به جواب قطعی رسید.
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
دوشنبه 14 مهر1393 - 6:08pm |
|
|
|