نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
hamedkk نوشته است: آقا یافتم. مشکل گاز خوردن مدار حل شد. با تعویض اون سه تا خازن 10 پیکو مدار راه افتاد و دیگه گاز نمی خوره. مثل اولش شد اتفاقا از دیروز که دوستان زحمت شماتیک اولیه رو کشیدن میخواستم به اهمیت این خازنهای 10 پیکو اشاره کنم! با این تفاوت که بنظر من باید این خازن از نوع عدسی مرغوب گذاشته بشه! چرا که خازنهای بسیار ظرفیت پایین نقششون بیشتر روی فرکانس های بالا یا لبه های بسیار نوک تیز پالس هست. لذا خازن عدسی که توانایی کار در فرکانسهای بالاتر رو داره مناسب تر بنظر میرسه. اما این بشرطی هست که عدسی با کیفیت خوب رو بتونین پیدا کنین!!! چیزی که متاسفانه در بازار ما کمیاب هست و اکثر خازنهای عدسی از بی کیفیت ترین نوع هستن. تحت چنین شرایطی انتخاب بعدی خازن مولتی لایر خواهد بود و کیفیت این خازنها تقریبا یکدست هست و خیلی بیشتر میشه بهشون اطمینان کرد. لذا از دوستان خواهش میکنم اهمیت این خازنها رو همونطور که حامد عزیز هم تجربه کردن جدی بگیرن. در عین حال ظاهرا مساله رگولاتور هم به همون شکلی هست که پیش بینی میشد و در این صورت استفاده از یک رگولاتور 15 ولتی میتونه نتیجه بهتری داشته باشه. چرا که اگر بیش از یک رگولاتور بذارین و این رگولاتورها همسان نباشن وضعیت غیر قابل پیش بینی بوجود میاد!
|
دوشنبه 14 مهر1393 - 8:21pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
خیلی خوشحال شدم مدار شما هم گاز خوردنش حل شد این 3 تا خازن خیلی در ثبات و گاز خوردن مدار تاثییر داره اگه تو توضیحات نگاه کنید من و چند تا از دوستان میگفتن خازن 10 پیکو مولتی لایر باشه اگر از 10 پیکوی مولتی لایر ابی رنگ آلمانی استفاده کنید خیلی باز بهتر میشه خیلی خوشحال شدم مدار شما هم درست شد
|
دوشنبه 14 مهر1393 - 8:24pm |
|
|
delta force
کاربر حرفه ای
|
سلام اگر منظور سه تا خازن زیر باشه من هر سه رو عدسی قرار دادم اما بازم مشکل گاز خوردن وجود داره
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. خشایار شاه
|
دوشنبه 14 مهر1393 - 9:08pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
دوستاني كه 10 پيكو عدسي جنس خوب ندارن ، حتما مولتي لاير استفاده كنن ، و بجاي 7915 از يك عدد رگلاتور 7912 استفاده كنيد اگر مدارتون عملكرد خوبي داشته باشه و با قطعات با كيفت مونتاژ شده باشه با ولتاژ 12 بردش و ثباتش حتي بيشتر و بهتر از 7915 خواهد بود
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 14 مهر1393 - 9:42pm |
|
|
mohandes1
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان امروز يك مداري آوردن برام واسه تعمير البته واسه اينكه تصويريش كنم و با ويژواليزر 3d اسكن كنه از اين فلزياب براتون بگم كه تعجب من رو برانگيخت يك دمباريك كوچك رو به صورت عمودي با لوپ 1 در1 از فاصله 160 سانت به راحتي سنس ميكرد به همين خاطر مهندسي معكوسش كردم برادر همين tl هست واسمش luminous هست عكس مدارش هم همونه كه a.d.h در چند صفحه قبل گزاشته X_ البته تمامي قطعات وآيسيهاش نظامي بود و مارك موتورللا بود دوستان فرق دستگاهها باهم در فرق سازنده هاشون هست كه بايد به سازنده اش احسنت گفت :
آخرین بار توسط mohandes1 در دوشنبه 14 مهر1393 - 10:30pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.
|
دوشنبه 14 مهر1393 - 10:19pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
mohandes1 نوشته است: سلام دوستان امروز يك مداري آوردن برام واسه تعمير البته واسه اينكه تصويريش كنم و با ويژواليزر 3d اسكن كنه از اين فلزياب براتون بگم كه تعجب من رو برانگيخت يك دمباريك كوچك رو به صورت عمودي با لوپ 1 در1 از فاصله 160 سانت به راحتي سنس ميكرد :- به همين خاطر مهندسي معكوسش كردم برادر همين tl هست واسمش luminous هست عكس مدارش هم همونه كه a.d.h در چند صفحه قبل گزاشته مرسی ناصر جان خسته نباشید منتظر نتایج شما هستیم :
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
دوشنبه 14 مهر1393 - 10:29pm |
|
|
mohandes1
کاربر حرفه ای
|
asadof نوشته است: mohandes1 نوشته است: سلام دوستان امروز يك مداري آوردن برام واسه تعمير البته واسه اينكه تصويريش كنم و با ويژواليزر 3d اسكن كنه از اين فلزياب براتون بگم كه تعجب من رو برانگيخت يك دمباريك كوچك رو به صورت عمودي با لوپ 1 در1 از فاصله 160 سانت به راحتي سنس ميكرد :- به همين خاطر مهندسي معكوسش كردم برادر همين tl هست واسمش luminous هست عكس مدارش هم همونه كه a.d.h در چند صفحه قبل گزاشته مرسی ناصر جان خسته نباشید منتظر نتایج شما هستیم : اسد جان بجاي BU508 از BUF410 استفاده كن ونتيجه رو بگو
|
دوشنبه 14 مهر1393 - 10:32pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
ناصر جان فعلا ندارم باید چند روز دیگه برم بخرم
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
دوشنبه 14 مهر1393 - 10:52pm |
|
|
abas_ghasemi
|
من 10 پیکو نظامی تو مدارم استفاده کردم ولی مشکل گاز خوردن دارم . هفته 1 بار پاساژ امجد ، توکل و عباسیان میرم . اگر نظری دارید قطعه ای تعویض بشه من به بازار دسترسی دارم.
|
دوشنبه 14 مهر1393 - 11:40pm |
|
|
mehdi 2014
کاربر حرفه ای
|
سلام دوست عزیز شما به احتمال زیاد اون سه تا مولتی ترن بغل ای سی ۴۰۱۳ رو جا زدین و یا ولوم های شما جنسش معمولی من متوجه نمیشم چرا بیشتر دوستان همین مشکل رو دارن سه روز پیش یه مدار پیشم اومد برا تعمیر که برد sx500 روش بود و اب خورده بود دیگه نمیشد تعمیرش کرد من یه ۱۲۰۰۰ درست کردم و توش جا زدم با معمولی ترین قطعات هم مونتاژ شد ولی ولوم ها رو ۱۲۰تومن خریدم و بجای اون ولوم های خراب جا زدم و نه کلید برای تفکیک گذاشتم و نه رله برای نمایش باطری خیلی خوب و تمیز سنس میکرد و بعد سنس هم ساکت میشد زود
|
دوشنبه 14 مهر1393 - 11:59pm |
|
|
|