نویسنده |
پیغام |
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
saeeed60h نوشته است: alirezaii21 نوشته است: سلام سعید جان من میخام خروجی فانکشن ژنراتورو و موج سینوسی رو به مدار 2005 بزنم و تقویت کنم خروجی فانکشن 2.6ولته؟ سلام. راستش رو بخوایید مدار 2005واسه اینکار مناسب نیست. شما یه بار دیگه ولتاژ خروجی رو بگیرید ولی تو acاینکار رو بکنید. احتمالا شما تو dcگرفتید. اگه باز 2.6ولت شد یه فکری به حالش میکنیم. سعید جان خروجی فانکشن 2.6ولته مگه چند ولت مناسبه برای ورودی تقویت کننده
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
دوشنبه 14 مهر1393 - 6:40pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
بنيامين1 نوشته است: اقا سعید ممکنه با امپلی فایر قویتر به وزن واقعی تری دست پیدا کنیم؟طبق تجربیات جناب ارش وزن با موبایل خالی و با امپلی تغییر داشته و در 2 مورد ایشون که جای مستند بوده حجم و وزن تغییر زیادی نداشته که این وزنها با واقعیت فاصله داره و این نظری رو که این سیستم وزن واقعی رو نشون میده رو رد می کنه شاید بشه گفت جایی که وزن و حجم 35با حذف کننده اختلاف کمی داشته باشه اون مکان درسته البته این یه نظر هستش تا حفاری کامل نشه نمی توات به جواب قطعی رسید. در مورد امپلی قویتر ما اگه بخواییم از قدرت بیشتری استفاده کنیم همونطور که قبلا اقا حمید گفتن بهترین گزینه ترانس افزاینده هست. ولی به نظر من باید از دو ترانس استفاده بشه و با یک ترانس تست کردم درست وحسابی جواب نمیداد. در مورد اختلاف کم در وزن گیری هم قبلا اساتید به این نتیجه رسیدن که اگه بار پلمپ باشه با 35وزن نجومی زیاد نمیشه. یعنی شاید وزنهای گرفته شده درست باشه. البته اگه موج سینوسی با قدرت به هدف برسه.
|
دوشنبه 14 مهر1393 - 7:39pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
alirezaii21 نوشته است: saeeed60h نوشته است: alirezaii21 نوشته است: سلام سعید جان من میخام خروجی فانکشن ژنراتورو و موج سینوسی رو به مدار 2005 بزنم و تقویت کنم خروجی فانکشن 2.6ولته؟ سلام. راستش رو بخوایید مدار 2005واسه اینکار مناسب نیست. شما یه بار دیگه ولتاژ خروجی رو بگیرید ولی تو acاینکار رو بکنید. احتمالا شما تو dcگرفتید. اگه باز 2.6ولت شد یه فکری به حالش میکنیم. سعید جان خروجی فانکشن 2.6ولته مگه چند ولت مناسبه برای ورودی تقویت کننده ولتاژ ورودی امپلی باید زیر دو دهم ولت باشه. یا باید با ولوم خروجی میکرو رو کم کنید و به امپلی بدید و یا بزارید من با ترانس تست کنم اگه جواب داد میگم تا از اون استفاده کنید.
|
دوشنبه 14 مهر1393 - 7:42pm |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
|
سلام سعید جان تشکر که جواب دادید این آمپیلی 2005 روی شکل موج تاثیر منفی نداره ؟بنظرت با 2.6 ولت ولتاژ فرکانس خروجی فانکشن تا چه حدودی عمق و شعاع میزنه
|
دوشنبه 14 مهر1393 - 10:33pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
alirezaii21 نوشته است: سلام سعید جان تشکر که جواب دادید این آمپیلی 2005 روی شکل موج تاثیر منفی نداره ؟بنظرت با 2.6 ولت ولتاژ فرکانس خروجی فانکشن تا چه حدودی عمق و شعاع میزنه امپلی رو موج سینوسی تغییر شکل نمیده مگر اینکه ورودی بیش از اندازه زیاد بشه. موج مربعی رو هم نمیشه با امپلی تقویت کرد. در مورد عمق و شعاع هم شرایط مختلفه. ولی به نظرم شما سینوسی رو تقویت کنید و مربعی رو بدون تقویت به انتن بزنید.
|
دوشنبه 14 مهر1393 - 10:40pm |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
|
saeeed60h نوشته است: alirezaii21 نوشته است: سلام سعید جان تشکر که جواب دادید این آمپیلی 2005 روی شکل موج تاثیر منفی نداره ؟بنظرت با 2.6 ولت ولتاژ فرکانس خروجی فانکشن تا چه حدودی عمق و شعاع میزنه امپلی رو موج سینوسی تغییر شکل نمیده مگر اینکه ورودی بیش از اندازه زیاد بشه. موج مربعی رو هم نمیشه با امپلی تقویت کرد. در مورد عمق و شعاع هم شرایط مختلفه. ولی به نظرم شما سینوسی رو تقویت کنید و مربعی رو بدون تقویت به انتن بزنید. تشکر سعید جان آمپیلی سراغ داری با ولتاژ فرکانس ورودی 2.5کار کنه یا همه آمپیلی ها ورودی ولتاژ فرکانس 2دهم ولته؟
|
دوشنبه 14 مهر1393 - 10:48pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
من سراغ ندارم. ولی میتونی خروجی میکرو رو کم کنید.
|
دوشنبه 14 مهر1393 - 10:58pm |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
|
saeeed60h نوشته است: من سراغ ندارم. ولی میتونی خروجی میکرو رو کم کنید. سعید جان تشکر میشه بگید چطوری این کارو کنم
|
دوشنبه 14 مهر1393 - 11:20pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
alirezaii21 نوشته است: saeeed60h نوشته است: من سراغ ندارم. ولی میتونی خروجی میکرو رو کم کنید. سعید جان تشکر میشه بگید چطوری این کارو کنم به نظر من تو هر خروجی یه خازن بزارید بعد از خازن یه پتانسیومتر سه پایه که یکی از پایه ها بره به منفی و یکیش بشه خروجی. اگه از اقا حمید تو این مورد کمک بخوایید بهتره. من چیزی که به ذهنم رسیدو گفتم.
|
دوشنبه 14 مهر1393 - 11:33pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
اگر منظور کم کردن ولتاژ خروجی ردیاب 35 باشه که توسط ولوم قدرتش بسادگی امکانپذیره و ساده ترین و دقیق ترین حالتی هست که میشه ولتاژ خروجیش رو کاهش داد. اگر هم خودتون فانکشن ساختین و میخواین ولتاژ خروجیش رو کم کنین ؛ میتونین بسادگی یک ولوم 10 کیلو بردارین و یک پایه کناریش رو به زمین وصل کنین و پایه کناری دیگه رو به خروجی فانکشن اتصال بدین و از سر وسط بعنوان خروجی استفاده کنین. اینجوری بین 0 تا حداکثر ولتاژ بصورت متغیر خواهید داشت. در خصوص تقویت موج مربعی با آمپلی فایر هر چند به ظاهر میتونه تا حدودی جوابگو باشه ؛ ولی دقت موج بسیار پایین میاد چون لبه های موج مربعی بخصوص اگر توسط سیستم دیجیتال تولید شده باشه بسیار دقیق و سریع هست و اگر شما این رو از هر نوع سیستم آنالوگ عبور بدین سرعت تغییر سطح سیگنال اصلا قابل مقایسه با موج دیجیتال نیست. این مساله حتی شامل آپ امپ ها هم میشه چرا که آپ امپ هم ذاتا ماهیت کاری آنالوگ داره و بطور خاص برای پالسهای دیجیتالی طراحی نشده. لذا حتی با بهترین آپ امپ هم خروجی شما یا در لبه پایین رونده یا بالا رونده و گاهی هر دو دچار اختلال خواهد بود که چون معمولا یکی از لبه ها دچار مشکل میشه ؛ عملا فرکانس موثر در ردیابی با موج مربعی هم تغییر میکنه و از حالت دقیق خارج میشه.
|
سه شنبه 14 مهر1393 - 12:15am |
|
|
|