انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 11:10am

پاسخ به موضوع  [ 1370 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 72 , 73 , 74 , 75 , 76 , 77 , 78 ... 137  بعدی
 علائم در حین حفاری مانند:کوزه شکسته-استخوان-زغال-سنگهای تراش 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام استاد تهرانی عزیز
بعد از حفاری نقطه ای که سند داشت در عمق یک متری سنگ صاف و تمیزی خارج شد که نماد زیر رویش حکاکی شده
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که نشانگر چی هستش
هرچی تحقیق کردم همچین چیزی پیدا نکردم
باتشکر
@};-

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره

دوشنبه 14 مهر1393 - 2:34pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان به نضرمن ادم در مغازه میره باید از صاحب اجازه بگیره صاحب این مال هم خداهست اول توکل به خدا و بعد علم تاقبل از این همش دنبال دستگاه فلان بودیم اما حالا فمیدم نیاز نیست ادم منت بنده هاش رو بکشه باید منت خداروکشید خداوکیلی ما این همه با ملت حرف میزنیم نیم ساعت برای خداوقت میزاریم تا باهش حرف بزنیم ..اصو‌ل کافی میگه دعا کردن زیاد باعث تغییر تقدیر انسان میشه دعا با بلاع (تقدیر انسان)دراسمان‌میجنگه وانرا شکست میده پس سعی کنیم دعا هامون مداوم مثلا ۴۰روز پشت سر هم باشه وبا اخلاص... اگر بخاهیم اونقدی ایران جاداره که خدا به همه بده فقط باید رویکردماتوکل مدارباشه که خودم به زرث قاطع میگم موفقیت حتمیه..... درپایان برای سلامتی مقام معضم رهبری صلوات..... http://rasekhoon.net/mobile/software/show/4026/برنامه-اصول-کافی-ویژه-اندروید/

دوشنبه 14 مهر1393 - 9:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقاي الف لام محترم . اينجا كه حوزه علميه نيست برادر من . اينجا يه محيط علميه . از اين علم تا اون علم فاصله زياديه . اين حرفا چيه ميزني ؟ اصول كافي چيه ؟ توكل چيه ؟
يعني شما ميفرمايي با توكل گنج پيدا ميكني ؟ من برات يه سكه رو زير سه تا صفحه كاغذ ميذارم . شما با توكل و بدون دستگاه بگو زير كدومه . اگه تونستي منم به جمع متوكلين اضافه ميشم

سه شنبه 15 مهر1393 - 9:41am
کاربر فعال
کاربر فعال

اولا توکل به خدا علم نمیخاد لیاقت میخاد..بعدشم من باخیلیها کارکردم به نتیجه که نرسن تواینکار میگن نمیدانم خدابه ما نمیده یا ما تا ابد بدبختیم فلان ....در حالی که از راهش بری این مال از شیر مادر حلالتره وقتی خمسش رو بدی... با منابع اطلاعاتی که الان داریم و توکل به خدا ادم میتونه موفق بشه ...البته تلقی شما از علم باستانشناسی همون سکه زیر کاغذ گذاشتنه. پس نیاز به خدا هم نداری ... هرکس مختاره با هرروشی که دوست داره بیاد تو اینکار بهت قول میدم تا اون بالایی نخاد برگ رو زمین نمیفته ...که برسه پیداکردن گنج....با کمال احترام با وجود ادمی با تفکر شما در هر گروه فاتحه اون گروه روباید خاند

سه شنبه 15 مهر1393 - 12:52pm

bardia نوشته است:
سلام استاد تهرانی عزیز
بعد از حفاری نقطه ای که سند داشت در عمق یک متری سنگ صاف و تمیزی خارج شد که نماد زیر رویش حکاکی شده
باتشکر
@};-

این علامت طلاست

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 15 مهر1393 - 1:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

omkh.1356 نوشته است:
bardia نوشته است:
سلام استاد تهرانی عزیز
باتشکر
@};-

این علامت طلاست

سلام
آقا ممنونم بابت راهنماییتون :x
جناب استاد پارسی هم همین رو فرمودند و کاملا هم درست هستش @};-

این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره

سه شنبه 15 مهر1393 - 3:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقای الف لام محترم و با سواد. لطفا هر چه زود تر فاتحه این گروه رو بخونید و با ادامه توکل های خودتون به گنج یابی ادامه بدید. بعضی ها هر جا میرسن فکر میکنن مسجده. شروع میکنن دعا خوندن و از این داستانا. عزیز من اگه با دعا و توکل بود که الان هیچ گنجی زیر خاک نمونده بود. در ضمن شما با این حرف ها داری حتی به خدا هم توهین میکنی و خدا رو در حد کسی که منتظره دعاهای شما رو دریافت کنه تا حق الزحمه شما رو با زیر خاکی پرداخت کنه پایین میاری. تا حالا به این دقت کردی ؟
واقعا خیلی از این مذهبی ها با رفتارشون بزرگترین توهین ها رو به خدا میکنن. مطمئن باش خدایی رو که بخواد در حد یه گنجیاب برای من نوعی خدایی کنه اصلا قبول ندارم. چون به قول شما اگه بخواد میده و دیگه شما لزومی نداره با دعا کردن نظر خدا رو عوض کنی و بهش یادآوری کنی که تا حالا که به من گنج ندادی اشتباه کردی و تو تصمیمت تجدید نظر کن. حالا ببینم چه جوابی داری بدی. من خودم شخصا دستگاهی که کار ساده ای مثل پیدا کردن سکه از زیر کاغذ انجام بده رو به صد تا دعا و توکل ترجیح میدم. چون از نتیجه اون حداقل مطمئنم نه اینکه اگر دعا ها به نتیجه نرسید بازم خود فریبی کنم و بگم که حتما خدا نخواسته. اینا رو بهش نمیگن بندگی خالصانه. میگن چاپلوسی مذهبی
من شما رو نمیشناسم. فقط فکر شما رو از رو کلامت میشناسم. پس فکر نکن مساله شخصیه. اما با گشتن تو اصول کافی و امثالهم هرگز و تاکید میکنم هرگز به چیزی نخواهی رسید. خوشحال میشم دوستان دیگه هم در این مورد نظر بدن

سه شنبه 15 مهر1393 - 9:06pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

bardia نوشته است:
سلام استاد تهرانی عزیز
باتشکر
@};-

سلام
موارد کاربردیشو ندیده ام .شرمنده .

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

سه شنبه 15 مهر1393 - 10:45pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

سلام دوستان .
خواهشم اینه که اگر کسی هم ابراز عقیده ای کرد وبا طبع ومنویات ما جور درنمیاد،به احترام دیگر اعضاء که مبحث ما به حاشیه کشیده نشود ،سکوت کنیم .
استدعا دارم ازتون .............................دوستدار همگی

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

سه شنبه 15 مهر1393 - 10:52pm

mirza2546 نوشته است:
با سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان و اساتید
سوالی برای من پیش آمده که از سرورانی که تجربه عملی در این مورد را دارند تقاضای راهنمایی دارم و آن اینست که لایه ای از خاکی بسیار سبک و مثل ماسه بادی و پودر مانند به رنگ نقره ای و به ضخامت تقریباً پنجاه سانت به چه مفهوم است؟
(توضیح اینکه در بعضی از قسمتهای این لایه که آب به آن رسیده به رنگ سیمان امروزی شده و مقداری سفت شده ولی با کلنگ به سختی قابل کندن می باشد، و این لایه در عمق حدوداً یک متری یا کمتر از یک تل خاکی کوچک به ابعاد تقریباً 2*3 در آمده که در چند قدمی آن چند چشمه قدیمی قرار دارد و یکه و تنها نگاره موجود در حوالی چشمه ها یک عدد بز می باشد که از فاصله حدوداً پانصد متری به سمت چشمه ها حرکت می کند).
سپاس.

سلام مجدد
از بین اساتید یعنی هیچکس جوابی برای این سوال من ندارد؟؟؟ :-s

چهارشنبه 16 مهر1393 - 11:09am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1370 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 72 , 73 , 74 , 75 , 76 , 77 , 78 ... 137  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 176 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure