نویسنده |
پیغام |
archilO
کاربر حرفه ای
|
استاد منتقل شد شرمنده
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
سه شنبه 15 مهر1393 - 10:35pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
چنگیز نوشته است: اقا مهدی مشکل گازخوردن روهنوز نتونستم حل کنم، خازنهای 10پیکو رو المانی گذاشتم ولی باز گاز میخوره.. بعد تازه توی کوه تمیزی رفتم که مثل چنس وقتی که لوپ رو به زمین نزدیک میکنم نویز زیاد میشه..لطفا کمک کنید، ولومهاي مدار رو تعويض كنيد و مطالب قبلي بنده رو هم با دقت اجرا كنيد ، اهم لوپتون بيشتر از 2 اهم نباشه بين 1/5 تا 2 اهم عاليه
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 15 مهر1393 - 12:37am |
|
|
bozorgmehr
|
خازنهای الکترولیت رو از جنس مرغوب استفاده کن و اینکه بین آی سی نوسانساز (555) و ترانزیستور پیش تقویت یک ولوم یا پتانسیومتر 1کیلو بذار.
|
چهارشنبه 15 مهر1393 - 2:08am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
bozorgmehr نوشته است: خازنهای الکترولیت رو از جنس مرغوب استفاده کن و اینکه بین آی سی نوسانساز (555) و ترانزیستور پیش تقویت یک ولوم یا پتانسیومتر 1کیلو بذار. جناب بزرگمهر به نکته خوبی اشاره فرمودید اگر بصورت تصویر بخوبی روش نصب رو هم نمایش بدید این کار خوب شما کامل خواهد و دوستانی که اطلاعات کمی دارن بخوبی موفق به انجام اینکار خواهند شد .. تشکر میکنم
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 16 مهر1393 - 8:20am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
با سلام فکر میکنم به جای این مقاومت که با دایره مشکی مشخص کردم یه پتانسیومتر 1کیلو بزاریم مشکل با تنظیم اون حل میشه یکی از دوستان اینو امتحان کنه و گذارش بده مدار من اونقدر دیگه توش تغیرات دادم جیگر زلیخا شده وگرنه خودم امتحان میکردم ممنون
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
چهارشنبه 16 مهر1393 - 8:57am |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
اقای کاوشگر من این تغییر رو هم تست میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم من یک تی ال رو روی برد سوراخ دار درست کردم و همیه ازمایشات رو دارم روش انجام میدم دیروز من مدارم رو با ترانزیستور قدرت d2499 تست کردم یک اسپره رو از 1 مترو 60 با قدرت تمام با لوپ 50 سانت سنس میکرد ولی مشکلی که این ترانزیستور داره قدرت سنسش خیلی خوبه ولی بعد سنس 4 ثانیه طول میکشه تا صدای سنس قطع بشه ولی قدرتش خیلی زیاده
|
چهارشنبه 16 مهر1393 - 9:47am |
|
|
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:44am پست: 552 محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
|
kavoshgar نوشته است: با سلام فکر میکنم به جای این مقاومت که با دایره مشکی مشخص کردم یه پتانسیومتر 1کیلو بزاریم مشکل با تنظیم اون حل میشه یکی از دوستان اینو امتحان کنه و گذارش بده مدار من اونقدر دیگه توش تغیرات دادم جیگر زلیخا شده وگرنه خودم امتحان میکردم ممنون البته فکر کنم باید ولوم یا پتانسیومتر رو با این مقاومت 220 اهم سری کنید نه جایگزین ومقاومت همچنان در سر جای خود باقی بمونه
آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند. آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند. آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند. آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.
|
چهارشنبه 16 مهر1393 - 10:30am |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
سلام به همه دوستان از همه عزیزان خواهش میکنم اگر اطلاعاتی درمورد نحوه ساخت لوپ عنکبوتی 60 سانت دارند به اشتراک بگذارند باتشکر
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
پنج شنبه 17 مهر1393 - 3:20pm |
|
|
HADI1290
|
سلام منم این دستگاه رو ساختم خیلی خوب کار میکنه دست همگیه درد نکنه از اساتید این انجمن هم تشکر میکنم./ ولی هنوز نمی دونم اون رله واسه چیه ./ کار سلکتور چیه / کار اون ملتی ترن ها چیه ویه توضیح راجع به اون پتانسیومتر کاش مثل دستگاه چنس توضیح کاملی میدادین
|
پنج شنبه 17 مهر1393 - 8:37pm |
|
|
miladiran
|
سلام دوستان ببخشید برد این دستگاه چقدره تفکیک داره و اینکه به خاک واکنش نشون میده یا نه لطفا جواب بدید ببینم چطوری هست برم از اول بخونم
|
پنج شنبه 17 مهر1393 - 8:42pm |
|
|
|