نویسنده |
پیغام |
دستان
استاد آثار شناسی
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 12:08am پست: 990 محل اقامت: آيران
|
0452 نوشته است: از جوابتون ممنونم استاد عزیز(you_me_love_2013)همانطور که گفتم این فلش بالای یه کوهه که ارتفاش با زمین زیاد و دور برش پرتگاهه ابی وجود نداره و درضمن دیروز من روستا بودم یکی از پیرمردهای روستا گفت که این علامتو امریکایی ها 50 سال پیش برای نقش برداری گذاشتن ایا میتونه علامت نباشه لطفا بیشترتوضیح بدین اگه امکانش هست بازم ازتون ممنون بابت جوابتون اگه به تصویر زیر دقت کنید نشانه مورد نظر شما در کتاب آثار و علائم وجود داره و میشه بفرمایید آمریکایی ها رو نوک کوه این علامتو کشیدن واسه چی؟! توجه داشته باشید که در حال حاضر جاهای هستند که معروف اند مثلا جای پای اسب فلان امام یا امام زاده درصورتی که این نقش به پول اشاره میکند و حتی جنس اون میتونه به قبل از اسلام هم برگرده ویا درختانی که برای بختگشایی هستند و ....
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!
|
پنج شنبه 30 خرداد1392 - 1:04pm |
|
|
mojtaba
کاربر فعال
|
سلام براستاد آثار بنده وقتی رو قلعه مذکور رفتم دوتپه قابل رویت میباشد که یکیشون این مورد میباشد چشمه 50متر پایین علایم وجودداره که خشک شده بالای تپه رودخانه ای بوده که اونم خشکه صندلی رو نتونستم بفرستم نظرتون درباره اون چیه
|
پنج شنبه 30 خرداد1392 - 1:30pm |
|
|
mojtaba
کاربر فعال
|
سلام براستاد آثار بنده وقتی رو قلعه مذکور رفتم دوتپه قابل رویت میباشد که یکیشون این مورد میباشد چشمه 50متر پایین علایم وجودداره که خشک شده بالای تپه رودخانه ای بوده که اونم خشکه صندلی رو نتونستم بفرستم نظرتون درباره اون چیه استاد عزیز اشتباه شده سر گنجشک ربطی به فلش نداره فلش مربوط به تپه زین اسب صندلی وآبراه داره اون سر گنجشک جایی دیگست که رو به فلشی که مشخص کردید سه تا سنگ روزمینه کشاورزیه که دیگه سنگ ی اون اطراف نیست فلشی که هم به طرف نوک گنجشک کشیدی اونجام یک سنگ دیگست دیگه هیج جاسنگ نیست
|
پنج شنبه 30 خرداد1392 - 1:38pm |
|
|
dorrtaj
|
you_me_love_2013 نوشته است: 0452 نوشته است: از جوابتون ممنونم استاد عزیز(you_me_love_2013)همانطور که گفتم این فلش بالای یه کوهه که ارتفاش با زمین زیاد و دور برش پرتگاهه ابی وجود نداره و درضمن دیروز من روستا بودم یکی از پیرمردهای روستا گفت که این علامتو امریکایی ها 50 سال پیش برای نقش برداری گذاشتن ایا میتونه علامت نباشه لطفا بیشترتوضیح بدین اگه امکانش هست بازم ازتون ممنون بابت جوابتون اگه به تصویر زیر دقت کنید نشانه مورد نظر شما در کتاب آثار و علائم وجود داره و میشه بفرمایید آمریکایی ها رو نوک کوه این علامتو کشیدن واسه چی؟! توجه داشته باشید که در حال حاضر جاهای هستند که معروف اند مثلا جای پای اسب فلان امام یا امام زاده درصورتی که این نقش به پول اشاره میکند و حتی جنس اون میتونه به قبل از اسلام هم برگرده ویا درختانی که برای بختگشایی هستند و .... دستان عزیز لذت بردم از حوصله وتحلیل شما واقعا عالی بود ممنون
|
پنج شنبه 30 خرداد1392 - 2:18pm |
|
|
0452
|
استاد(2013 _you_me_love)واقعا ممنونم از راهنمایی هاتون وسط فلش یه سوراخ هست اون سوراخ اهمیتی نداره پس ما باید بدنبال نوک و علامت که قطع کن که شبیه باضافه هست باشیم خسته نباشید امیدوارم یه روزی بتونم زحماتتونو جبران کنم
|
پنج شنبه 30 خرداد1392 - 3:28pm |
|
|
0452
|
این سنگ تو یه زمین کشاورزی قرار داره که بین اهالی ده به سنگ شتر معروفه البته سر شترو شکستن ایا نشان یاعلامت دفینه هست یا نه و دفینش کجاست
|
پنج شنبه 30 خرداد1392 - 3:40pm |
|
|
0452
|
این نشانه هم تو یه گوشه ای از زمین کشاورزی هست که با یه اب چشمه یا رودی که خشک شده یه فاصله 500 یا 600 متری داره اگه میشه تفسیرش کنید و بگید بارش کجاست اگه نشانه هست
|
پنج شنبه 30 خرداد1392 - 3:44pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
0452 نوشته است: این نشانه هم تو یه گوشه ای از زمین کشاورزی هست که با یه اب چشمه یا رودی که خشک شده یه فاصله 500 یا 600 متری داره اگه میشه تفسیرش کنید و بگید بارش کجاست اگه نشانه هست سلام اگر انگشتی باشه که قطع شده باشه از زیر خودش یا برجستگی ای که روبروش وجود داره به چاهی راه داره که تله هم داره چون انگشت بریده نشانه تله مرگباره
|
پنج شنبه 30 خرداد1392 - 5:04pm |
|
|
mojtaba
کاربر فعال
|
اینم صندلی باکمک استادعزیزدوباره آبراه بهفلس و زین اسب ومحل آنها روبراتون میزارم نظر دقیق روبدیدلطفاازاستادآثارتقاضادارم سریع راهنمایی کنن
|
پنج شنبه 30 خرداد1392 - 8:44pm |
|
|
mojtaba
کاربر فعال
|
اینم ادامشون استاد
|
پنج شنبه 30 خرداد1392 - 8:49pm |
|
|
|