انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 8:50pm

پاسخ به موضوع  [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 64 , 65 , 66 , 67 , 68 , 69 , 70 ... 193  بعدی
 مکمل ردیاب fpl-35 , fpl-22 حذف بیشتر خطاها 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
سلام دوست من نظرت درباره این آمپیلی چیه ؟آیسی 2005 داره ؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

شنبه 19 مهر1393 - 2:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

alirezaii21 نوشته است:
سلام دوست من نظرت درباره این آمپیلی چیه ؟آیسی 2005 داره ؟

سلام. این مدار با ایسی 2005به صورت پل بسته شده شده و مونو هست. بدرد این کار نمیخوره.

شنبه 19 مهر1393 - 2:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
دوستان سلام . برای استفاده از این برنامه حتما گوشی خودتان را رو حالت پرواز بزارید .چون وقتی گوشی روشن هست رو برنامه نویز میندازه.

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

یکشنبه 19 مهر1393 - 12:28am
کاربر فعال
کاربر فعال

jafar نوشته است:
دوستان سلام . برای استفاده از این برنامه حتما گوشی خودتان را رو حالت پرواز بزارید .چون وقتی گوشی روشن هست رو برنامه نویز میندازه.

سلام جعفرجان من هم از تبلت استفاده میکنم نه گوشی

یکشنبه 19 مهر1393 - 12:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آرش جان من امروز خاستم چک کنم که آمپلیفایر درسته , پرآبها را که به باند زدم و یه آهنگ که گذاشتم بلندگو همراه با آهنگ خش خش میکرد. بعد که گوشی را رو حالت پرواز گذاشتم دیدم صدا صاف شد . پس بهتره که موقع استفاده از این برنامه این نکته را هم رعایت کنیم.

یکشنبه 19 مهر1393 - 12:53am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود و خسته نباشید به همه دوستان .آیا کسانی که از این حذف کننده استفاده میکنند باهاش موفق شدن که رو جای اصلی که احتمال بار داره تست کنند. و نتیجه رضایت بخش بگیرند ...؟؟؟ آقا حمید شما خودتون استفاده کردین؟؟ تستی..آزمایشی ؟؟

یکشنبه 19 مهر1393 - 1:01am
مدیر کل
مدیر کل

معین جان خیلی ممنون از این سوال خوبی که کردین!
حقیقتش از نظر خروجی فرکانس موبایل و این جور مسائل فنی و تئوریک فرکانسی که قبلا عرض کردم تست گرفتم و مشکلی نیست! ولی مشکل بزرگ من اینه که اصلا تحت هیچ شرایطی نمیتونم تفاوتی رو ببینم! چون ردیاب 35 از اول هم برای من مشکلی که دوستان میگن رو نداشت! یعنی من روی فرکانس طلا هیچوقت اهن زنگ زده نمیگیرم و بین این دو دقیقا طلا رو میگیره. از طرفی دوستان میگن طلا رو به آهنربا میچسبونن وزن بیشتر میشه در صورتی که برای من تغییری نمیکنه! حالا این تفاوت بخاطر چی هست دقیقا نمیدونم. اگر دوستان بتونن خطایی رو معرفی کنن که برای من هم دقیقا همونجور خطا رخ بده شاید اتفاقات مثبتی در راه باشه! چون اگر توقع طراحی در اینده از بنده باشه باید حتما این خطا ها رو بتونم در تست ببینم تا در صورت اصلاح شدن مطمئن بشم که روش درست بوده.
از طرف دیگه نتیجه اصلی در کاوش واقعی مشخص میشه. درسته که نتایج در تستهای دوستان اکثرا خوب بوده. ولی قبلا هم عرض کردم این خیلی برای ما مهمه که هدف واقعی احیانا همراه با بعضی خطاها حذف نشه! چون خطای نزدن هدف اصلی بمراتب خطای بدتر و بزرگتری هست. این موضوع هم نیاز به زمان داره تا ثابت بشه که روش ترکیب موج سینوسی قطعا و همیشه بهتره استفاده بشه. حالا دوستانی که کاوشگر هستن باید کمی عجله کنن و تا هوا برای کاوش نامناسب نشده نتایجی رو در اختیار همه قرار بدن که بتونیم در کنار هم به پیشرفت بیشتری در امر ردیابی دست پیدا کنیم.

یکشنبه 19 مهر1393 - 1:19am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید جان یکی لز مشکلاتی که من داشتم اینه, من تا حالا شش جا با 35 حفاری کردم که تو همشون خوردم به تونل و اتاق از زیر زمین در آوردم تو عمقهای مختلف , هیچ کدام هم نه سند داشتم و نه رو زمین نشانی داشته اند. من برا طلا ردیابی کردم و بعد حفاری این تونلها در آمده از بار هم خبری نیست. من تو این موندم . اگه اشتباه یا ذرات گرفتم که لااقل تونل که نباید در میآمد. آلا ن میترسم برم بیرون و انتن بزنم باز تونل در بیاد. دوستانم دیگه برا حفاری نمیان , میگن یا تو نمیتونی بار بزنی یا اگه میزنی همش داری بارهای سنگین را میگیری که به تونل میخوریم یا کلا دسگاه نمیتونه نقطه اصلی را بزنه.

یکشنبه 19 مهر1393 - 1:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس حمید ممنون از پاسخ شما..
واما جعفر عزیز به شما هم خسته نباشید عرض میکنم .به خاط ر این همه پشتکار بهتون تبریک میگم ...از شما و بقیه دوستانی که حذف کننده را دارن و البته از سالم بودن و صحیح کار کردنش مطمئن هستن خواهش میکنم یا تو خونه یا بیرون از خونه دستگاه را به این صورت که حتما حتما از محل جنس مخفی شده خبر نداشته باشن امتحان کنن .یه بار بدون حذف کننده .یه بار با خذف کننده ..که یه نتیجه گیری از این طرح داشته باشیم ..به نظر من اگه این حذف کننده بتونه پنجاه درصد هم به حذف خطا کمک کنه عالیه ..

یکشنبه 19 مهر1393 - 2:20am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام به دوستان .
والا من ساختم و تست هم کردم هم تو خونه هم میط کار . توصیه میکنم بودنش بهتر از نبودش.در مقدار وزن ، حجم، تاثیر زیادی داره و تا 50 درصد کم میکنه

یکشنبه 19 مهر1393 - 2:27am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 64 , 65 , 66 , 67 , 68 , 69 , 70 ... 193  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 119 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure