انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 5 آذر1403 - 1:05am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 520 , 521 , 522 , 523 , 524 , 525 , 526 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سهيل جان عرض سلام و ادب ،،داداش رفتی حای حاجی مکه ،،،زود رفتى دير اومدی کجايی با مرام

جمعه 18 مهر1393 - 8:45am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

arash99 نوشته است:
سهيل جان عرض سلام و ادب ،،داداش رفتی حای حاجی مکه ،،،زود رفتى دير اومدی کجايی با مرام

درود خداوند بر شما . یاشا.

مدتی بود درگیر مسائلی بودم. که خدا رو شکر به خیر گذشت مگه نه ممکن بود چند صد ساله دیگه استخون هام تو بر و بیابون پیدا شه. شاید هم نشه.

به هر حال در خدمتیم.

ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی

جمعه 18 مهر1393 - 8:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بهترين فيبر که برای من جواب داده تقديم دوستان

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 19 مهر1393 - 11:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان واسه چي اين مدار رو ميسازند خوب از اين بهترش رو براتون گزاشتم در تاپيك لامينوس برين اون رو بسازين بهتره

شنبه 19 مهر1393 - 11:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس این گاز خوردن اعصاب واسه ادم نمیزاره .حالا چه فرقی میکنه که تی ال باشه یا لامینوس

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
خشایار شاه

شنبه 19 مهر1393 - 11:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

delta force نوشته است:
مهندس این گاز خوردن اعصاب واسه ادم نمیزاره .حالا چه فرقی میکنه که تی ال باشه یا لامینوس

منظورتون دقیقا از گاز خوردن چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :)]

ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی

شنبه 19 مهر1393 - 11:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام
عزیز من اخه گاز خوردن چی من دو بار مونتاژ کردم همین مدار ۱۲۰۰۰ رو داره ساکت کار میکنه شما ولوم هات جنسش خوب نیست یا زیر فیبرت کثیفه یا قطعات درست انتخاب نمیکنی

یکشنبه 19 مهر1393 - 1:09am
مدیر سایت
مدیر سایت

delta force نوشته است:

ببین دوست من گاز خوردن در صورتی به وجود میاد که مقدار یکی از قطعات در موقع کارکردن مدار کم و زیاد بشه و این کم و زیاد شدن باعت بهم خوردن آستانه میشه ، به نظر بنده بیشتر ولوم ها و پتانسیومترها که مقاومت های متغیر دارن اگر جنس خوب نباشن میتونن چنین عاملی رو بوجود بیارن و عامل بعدی هم که دخیل هست نویز و امواج اطراف هست که بی تأثیر هم نیست ، درضمن چینش قطعات در مدار هم موثر بوده @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 20 مهر1393 - 8:54am
مدیر سایت
مدیر سایت

mohandes1 نوشته است:
دوستان واسه چي اين مدار رو ميسازند خوب از اين بهترش رو براتون گزاشتم در تاپيك لامينوس برين اون رو بسازين بهتره

دوستان مهندس ناصر درست میگه ، تمرکز تون رو هم مقداری روی لامینوس منعکس کنید تا نتیجه بهتری بگیریم ، آقای کاوشگر و ابی تنهایی بهشون فشار میاد !

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 20 مهر1393 - 9:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان عزیز من این لامینوس رو چند بار تعمیر کردم و چند ماه پیش هم ساختمش ولی به زمین خیلی حساسه با فرکانس هم هر چقدر بازی کردم باز حساس بود به زمین با انواع مختلف سیم ها هم لوپ براش درست کردم باز به همین شکل بود خیلی باهاش ور رفتم ولی فایده ای نداشت وقت خودتون رو تلف نکنید درسته قدرتش از 12000 یه مقدار بیشتره ولی ارزش وقت گذاشتن نداره من جایی هستم که در روز 2 تا دستگاه برام میارن برای تعمیر و بعد تعمیر هم خودم یه چند وقتی باهاش کار میکنم به همین دلیل با بیشتر برد ها اشنایی دارم باز 12 رگلاتوره رو بخواهین درست کنید و راهش بندازین بهتر از 12000 به نظر من البته نظر شخصی من بود من که خودم دارم از 12000 استفاده میکنم و یه جی پی 3500 داریم که برای دوستمه کار ما رو داره راه میندازه البته اقا ابی و اقای کاوشگر دارن زحمت خودشونو میکشن اگه اون 12 رگلاتوره رو بتونن راه اندازی کنن خیلی عالی میشه من هم 12 رگلاتوره رو درست کردم ولی مشکلات زیاد داره و سنس کم میکنه بیشتر از 1 متر و 50 سنس نمیکنه اگه راه اندازی بشه میشه روش حساب کرد

یکشنبه 20 مهر1393 - 11:08am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 520 , 521 , 522 , 523 , 524 , 525 , 526 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Ayman alg , Qazwsxedc و 498 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure