انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 5:55pm

پاسخ به موضوع  [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 65 , 66 , 67 , 68 , 69 , 70 , 71 ... 193  بعدی
 مکمل ردیاب fpl-35 , fpl-22 حذف بیشتر خطاها 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
معین جان خیلی ممنون از این سوال خوبی که کردین!
حقیقتش از نظر خروجی فرکانس موبایل و این جور مسائل فنی و تئوریک فرکانسی که قبلا عرض کردم تست گرفتم و مشکلی نیست! ولی مشکل بزرگ من اینه که اصلا تحت هیچ شرایطی نمیتونم تفاوتی رو ببینم! چون ردیاب 35 از اول هم برای من مشکلی که دوستان میگن رو نداشت! یعنی من روی فرکانس طلا هیچوقت اهن زنگ زده نمیگیرم و بین این دو دقیقا طلا رو میگیره. از طرفی دوستان میگن طلا رو به آهنربا میچسبونن وزن بیشتر میشه در صورتی که برای من تغییری نمیکنه! حالا این تفاوت بخاطر چی هست دقیقا نمیدونم. اگر دوستان بتونن خطایی رو معرفی کنن که برای من هم دقیقا همونجور خطا رخ بده شاید اتفاقات مثبتی در راه باشه! چون اگر توقع طراحی در اینده از بنده باشه باید حتما این خطا ها رو بتونم در تست ببینم تا در صورت اصلاح شدن مطمئن بشم که روش درست بوده.
از طرف دیگه نتیجه اصلی در کاوش واقعی مشخص میشه. درسته که نتایج در تستهای دوستان اکثرا خوب بوده. ولی قبلا هم عرض کردم این خیلی برای ما مهمه که هدف واقعی احیانا همراه با بعضی خطاها حذف نشه! چون خطای نزدن هدف اصلی بمراتب خطای بدتر و بزرگتری هست. این موضوع هم نیاز به زمان داره تا ثابت بشه که روش ترکیب موج سینوسی قطعا و همیشه بهتره استفاده بشه. حالا دوستانی که کاوشگر هستن باید کمی عجله کنن و تا هوا برای کاوش نامناسب نشده نتایجی رو در اختیار همه قرار بدن که بتونیم در کنار هم به پیشرفت بیشتری در امر ردیابی دست پیدا کنیم.

سلام. در مورد خطا هایی که 35داره باید بگم که همه اینها زمانی اتفاق میفته که اون مورد خطا زیر خاک باشه. تا حالا دو بار سنگهایی به اندازه نخود درا وردم که بعد از بیرون اومدن از خاک دیگه تو خونه نگرفت.
یا همین اهن زنگ زده اگه زیر خاک باشه با طلا اشتباه میگیره.
کلا هر موردی که زیر خاک بمونه و تو شرایط خاص باشه دیگه ردیاب نمیتونه تفکیک کنه. اینم بکم که هر اهن زنگ زده ای و طلا نمیگیره واسه من و شاید یکی دیگه تو همون شرایط و همون مکان ردیاب بزنه واسش طلا بگیره.
ردیاب 22رو به یکی از دوستاندادم که رفته بودن و رو طلا یه جا گرفتن و بعد حفاری یه دیگ بزرگ مسی در اورده بودن. هیچ دلیلی نداره که ردیاب تو طلا مس رو بگیره. من فقط میتونم یه دلیل واسه این پیدا کنم اونم اثر مغناطیس روی مس هست که هدف رو به قدری قوی میکنه که انتنها به طرفش جذب میشن.
اقا حمید اگه اهنربا تو وزن گیری شما اثری نداره باید بتونین وزن واقعی لوله ای که زیر زمین هست رو بگیرید.
در مورد تست اهنربا بهتره که اقا مجتبی هم این تست رو انجام بدن و نتیجه رو بگن.
یه سوال دیگه که واسه من پیش اومده اینه که چرا این نظر واسه شما پیش اومده که احتمال داره بار اصلی حذف بشه. من دو دلیل دارم که این اتفاق نمیفته. اول اینکه با این روش طلای سطح رو همیشه گرفتیم و دوستانی که زیر خاک طلا دارن هم اینو تست کردن و مشکلی نبوده.
دلیل دوم ;تو استفاده از موج سینوسی در واقع داریم از دوتا ردیاب استفاده میکنیم. یعنی اگه 35رو خاموش کنیم باز هم ردیابی انجام میشه و وقتی هردو روشنه ردیابی خیلی قویتری داریم و اثر خطای ذهن خیلی کم میشه و علت این امر هم استفاده همزمان ازد و ردیاب هست.

یکشنبه 20 مهر1393 - 6:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
saeeed60h نوشته است:
alirezaii21 نوشته است:
سلام دوست من نظرت درباره این آمپیلی چیه ؟آیسی 2005 داره ؟

سلام. این مدار با ایسی 2005به صورت پل بسته شده شده و مونو هست. بدرد این کار نمیخوره.

سلام سعید جان این تقویت کننده با آیسی 2005 باید از چه نوع آمپیلی باشه ؟میخام مدارشو بسازم؟

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

یکشنبه 20 مهر1393 - 7:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

alirezaii21 نوشته است:
saeeed60h نوشته است:
alirezaii21 نوشته است:
سلام دوست من نظرت درباره این آمپیلی چیه ؟آیسی 2005 داره ؟

سلام. این مدار با ایسی 2005به صورت پل بسته شده شده و مونو هست. بدرد این کار نمیخوره.

سلام سعید جان این تقویت کننده با آیسی 2005 باید از چه نوع آمپیلی باشه ؟میخام مدارشو بسازم؟

سلام. این مداری که شما گذاشتید مونو هست. بگردید دنبال مداری که با 2005به صورت استریو بسته بشه. تو یکی از صفحهات این تاپیک من مدارو گذاشته بودم.

یکشنبه 20 مهر1393 - 8:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
تشکر سعید جان

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

یکشنبه 20 مهر1393 - 8:24am
استاد
استاد

حمید نوشته است:
معین جان خیلی ممنون از این سوال خوبی که کردین!
حقیقتش از نظر خروجی فرکانس موبایل و این جور مسائل فنی و تئوریک فرکانسی که قبلا عرض کردم تست گرفتم و مشکلی نیست! ولی مشکل بزرگ من اینه که اصلا تحت هیچ شرایطی نمیتونم تفاوتی رو ببینم! چون ردیاب 35 از اول هم برای من مشکلی که دوستان میگن رو نداشت! یعنی من روی فرکانس طلا هیچوقت اهن زنگ زده نمیگیرم و بین این دو دقیقا طلا رو میگیره. از طرفی دوستان میگن طلا رو به آهنربا میچسبونن وزن بیشتر میشه در صورتی که برای من تغییری نمیکنه! حالا این تفاوت بخاطر چی هست دقیقا نمیدونم. اگر دوستان بتونن خطایی رو معرفی کنن که برای من هم دقیقا همونجور خطا رخ بده شاید اتفاقات مثبتی در راه باشه! چون اگر توقع طراحی در اینده از بنده باشه باید حتما این خطا ها رو بتونم در تست ببینم تا در صورت اصلاح شدن مطمئن بشم که روش درست بوده.
از طرف دیگه نتیجه اصلی در کاوش واقعی مشخص میشه. درسته که نتایج در تستهای دوستان اکثرا خوب بوده. ولی قبلا هم عرض کردم این خیلی برای ما مهمه که هدف واقعی احیانا همراه با بعضی خطاها حذف نشه! چون خطای نزدن هدف اصلی بمراتب خطای بدتر و بزرگتری هست. این موضوع هم نیاز به زمان داره تا ثابت بشه که روش ترکیب موج سینوسی قطعا و همیشه بهتره استفاده بشه. حالا دوستانی که کاوشگر هستن باید کمی عجله کنن و تا هوا برای کاوش نامناسب نشده نتایجی رو در اختیار همه قرار بدن که بتونیم در کنار هم به پیشرفت بیشتری در امر ردیابی دست پیدا کنیم.

درود بر شما
دلیل اصلی خطای تمام بچه ها برای حذف ذرات تا حالا فقط و فقط ضعیف بودن الکترومگنت بدن شما هست شما بر اساس مگنت بدن خودتون فرمول وزن 35 را تست کردید این فرمول فقط بدرد خودتون میخوره و عملا با هیچ بذن دیگری ساز گار برای فلزات مونده زیر خاک نیست و چون الکترومگنت بدن تقریبا تا حالا در کار دیابی مبهم بوده شما هم تقصیری ندارید که 35 اینجوری از کار در اومده. با 35 تقریبا فرکانسهای مقزی و الکترومگنت بدن به اثبات رسیده و این یک فاکتور بسیار عالی برای ساخت ردیاب هست چون دیگه عامل خطا پیدا شده و همه ازش مطمعن هستند که مگنت هاله اجسام زیر خاک باعث تمامی خطاهای ردیابی بوده. از طرف دیگه هاله مگنت بد هم نیست چون عاملی قوی در جذب انتنهای ردیاب از راه دور هست و عامل ردیابی هم فقط این هاله دور فلز هست و برای تفکیک و نقطه زنی هم هاله مگنت یه کمی باید باشه تا فرکانس به بالا بیاد یا یونها را از زمین به بالا بکشونه .خصلت یکسان یونهای فلزات زیر خاک باعث ایجاد فرکانس مشابه فلز و غیر فلز شده و عملا ردیاب این هاله را بعنوان یک هدف فلزی میگیره که دیگه نوع فلز اون هم با فرکانس بسیار دقیق فقط قابل شناسایی هست که این فرکانس هم بر مبنای بدن هر شخصی بدست اومده باشه.شکی نیست که فرکانس سینوسی همراه 35 مگنت را تا اندازه خیلی زیادی حذف میکنه این مورد را تست فلزات زیر خاک حدود دو ساله تست کردم که چسبیده به خاک هستند اما در تستهای واقعی باید دوستان تست کنند و از جمع نتایج به یک نتیجه کلی رسید تا بشه درصد حذف ذرات را با این طرح مشخص کرد
مهندس حمید شما میتونید برای تست وزن یک انگشتر را در یک سطل اب قرار دهید و وزن گیری کنید یا اینکه یک زمین رطوبتی باشه و شما در چند متری اون قرار گیرید و وزن گیری انجام دهید اگه باز وزن ها تغییری نکرد
باید به اجبار با بدن یکی دیگه که شبیه ما عمل میکنه فرمول وزن را باز نگری کنید

یکشنبه 20 مهر1393 - 1:36pm

با سلام خدمت دوستان. میشه بفرمایید چرا ولوم وزن در مود آزاد قابل تغییر نیست ؟ ممنون میشم از راهنمایی دوستان

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 20 مهر1393 - 3:45pm
YIM
کاربر فعال
کاربر فعال

mogol نوشته است:
با سلام خدمت دوستان. میشه بفرمایید چرا ولوم وزن در مود آزاد قابل تغییر نیست ؟ ممنون میشم از راهنمایی دوستان

ولوم وزن قابل تغییر در مود آزاد شاید ولوم اشکال پیدا کرده با آقا مجتبی تماس بگیر کمکت کنه

یکشنبه 20 مهر1393 - 4:00pm

خیلی متشکرم از اینکه خیلی زود بنده رو راهنمایی فرمودین. با سپاس از شما دوست عزیز

یکشنبه 20 مهر1393 - 4:01pm
YIM

آقا آرش . ضمنا این رو هم توضیح بدم خدمتتون که بنده مبتدی هستم در استفاده از این دستگاه . اما تجربه ای کم و بیش در حد 15 سال در انجام امور فنی و الکترونیک و کامپیوتر البته بصورت دست و پا شکسته دارم. الان این دستگاه آنتن هاش همش گیج میزنن و کار نمیکنند. بنظر شما میتونه از این باشه که توی دست من و با فیزیک بدنی من تطبیق نداشته باشه و کار نکنه یا خیر؟ دلیل دیگری میتونه داشته باشه و ربطی به من نداره.

یکشنبه 20 مهر1393 - 4:15pm
YIM
کاربر فعال
کاربر فعال

mogol نوشته است:
آقا آرش . ضمنا این رو هم توضیح بدم خدمتتون که بنده مبتدی هستم در استفاده از این دستگاه . اما تجربه ای کم و بیش در حد 15 سال در انجام امور فنی و الکترونیک و کامپیوتر البته بصورت دست و پا شکسته دارم. الان این دستگاه آنتن هاش همش گیج میزنن و کار نمیکنند. بنظر شما میتونه از این باشه که توی دست من و با فیزیک بدنی من تطبیق نداشته باشه و کار نکنه یا خیر؟ دلیل دیگری میتونه داشته باشه و ربطی به من نداره.

mogol عزیز باید این قسمت رو از ابتدا مطالعه کنید
viewtopic.php?f=13&t=1016
بعد هم تمرین کنید انشالله به نتیجه برسید

یکشنبه 20 مهر1393 - 5:56pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 65 , 66 , 67 , 68 , 69 , 70 , 71 ... 193  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 100 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure