نویسنده |
پیغام |
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
دوستان خسته نباشید. امیدوارم که مکانهایی که زدید درست باشه. اگر چه این سیستم خیلی از خطاهارو رد میکنه ولی از این میترسم که واسه بعضی جاها ولتاژ بیشتری واسه حذف و یا واقعی کردن وزن نیاز باشه. البته اگه این ثابت بشه راه حلش سادست. حالا علی اقا فردا بهتون پیام میدم و میگم چیکار کنید.
|
سه شنبه 21 مهر1393 - 12:36am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
علی جان استارتم برای رهگیری 500 گرم بود , از اول تا آخر کارم حرکت آنتنها بسیار ضعیف بود تقریبا دو ساعت کار کردم فقط تونستم دوتا فرکانس را تست کنم.
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
سه شنبه 21 مهر1393 - 12:38am |
|
|
علی لرستانی
|
saeeed60h نوشته است: دوستان خسته نباشید. امیدوارم که مکانهایی که زدید درست باشه. اگر چه این سیستم خیلی از خطاهارو رد میکنه ولی از این میترسم که واسه بعضی جاها ولتاژ بیشتری واسه حذف و یا واقعی کردن وزن نیاز باشه. البته اگه این ثابت بشه راه حلش سادست. حالا علی اقا فردا بهتون پیام میدم و میگم چیکار کنید. داش سعیدبابت توجه وپاسخگویی ازشماسپاسگذارم.داداش طی دوشب حفاری ابتدا70سانت خاک وسپس سنگچین به قطر80سانت وبعدبه سنگی به صورت فلش که به سمت زیر سنگ جوغندار اشاره داشت واندازه اش 50در70 سانت بود رسیدیم.امشب بچهها نرفتن.فردا شب احتمالاتکلیف روشن بشه.عکس سنگ فلش روگرفتم اما نمیتونم بفرستم.
|
سه شنبه 21 مهر1393 - 1:47am |
|
|
arash.irani
کاربر فعال
|
jafar نوشته است: دوستان عزیز سلام , دوتا تست رو دوتا مکان متفاوت انجام دادم , که اولی همان مکانی که تونل در آوردیم بود که باز هم همونجا را گرفت و وزن هم تغییر نکرد . جاوید جان 27/15 در این مکان خیلی قدرت خوبی داشت .و وزن هم همان 8 کیلو شد. اما مکان دوم هم وزن 25 کیلو شد. اما حرکت انتن خیلی خیلی کند بود . تقریبا یک دقیقه ونیم طول میکشید تا انتن حرکت کنه . عمق این محل دوونیم متر شد , اینجا را صبر میکنم با نقطه زن چک کنم .بعد تستا را کامل میکنم. جعفر جان خسته نباشی خدا قوت مکانهات خاکی هستند یا صخره ای؟
|
سه شنبه 21 مهر1393 - 2:34am |
|
|
جاوید
استاد
|
jafar نوشته است: دوستان عزیز سلام , دوتا تست رو دوتا مکان متفاوت انجام دادم , که اولی همان مکانی که تونل در آوردیم بود که باز هم همونجا را گرفت و وزن هم تغییر نکرد . جاوید جان 27/15 در این مکان خیلی قدرت خوبی داشت .و وزن هم همان 8 کیلو شد. اما مکان دوم هم وزن 25 کیلو شد. اما حرکت انتن خیلی خیلی کند بود . تقریبا یک دقیقه ونیم طول میکشید تا انتن حرکت کنه . عمق این محل دوونیم متر شد , اینجا را صبر میکنم با نقطه زن چک کنم .بعد تستا را کامل میکنم. درود بر شما جعفر جان این فرکانسهای اخری که توی سایت گذاشتم حتی بدون روشن کردن حذف کننده هم ذرات و هاله و مواد معدنی را تا اندازه زیادی رد میده.منتهی بدبختی اینه که هر فرکانس باید با الکترومگنت بدن هر شخصی مچ بشه.میشه فرکانسهای دقیقتری هم گرفت ولی یه چند روزی باید فرکانس گیری کرد تا به نتیجه برسی.در هر صورت میشه با 35 با گرفتن فرکانس دقیق تفکیک هم کرد ولی اگه از ردیاب موبایلی استفاده کنیم برای همه جواب یکسان میده و هر چه فرکانس دقیقتر باشه احتمال خطا چه با خود 35 و چه هنگامیکه ردیاب موبایلی را روشن میکنیم کمتر خواهد بود برای تست اینکه از فرکانسهای اخری که توی سایت گذاشتم کدومش بهتر با بدن شما مچ هست کافی چند گرم طلا را روی یک یا چند اهن ربای قوی که حدود نیم یا یک کیلو بگذاری و وزن گیری کنی هر کدو م از فرکانسها که وزنی نزدیک به وزن طلا می زند همون برای شما خطای کمتری میزنه.البته اگه وزن نمایش داده شده کمتر از وزن فلز طلای مورد تست باشه عالی هست ولی فکر نکنم این فرکانسها بتونن حتی وزن خود فلز طلا را دقیقا بگیرند و حتما بالاتر از هدف تست وزن را نمایش میدهند.پس هر چی وزن نمایش داده شده به وزن واقعی طلای تست روی اهن ربا نزدیکتر باشه مطمعنا دقیقتر برای شما خواهد بود
|
سه شنبه 22 مهر1393 - 6:01am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
|
arash.irani نوشته است: jafar نوشته است: دوستان عزیز سلام , دوتا تست رو دوتا مکان متفاوت انجام دادم , که اولی همان مکانی که تونل در آوردیم بود که باز هم همونجا را گرفت و وزن هم تغییر نکرد . جاوید جان 27/15 در این مکان خیلی قدرت خوبی داشت .و وزن هم همان 8 کیلو شد. اما مکان دوم هم وزن 25 کیلو شد. اما حرکت انتن خیلی خیلی کند بود . تقریبا یک دقیقه ونیم طول میکشید تا انتن حرکت کنه . عمق این محل دوونیم متر شد , اینجا را صبر میکنم با نقطه زن چک کنم .بعد تستا را کامل میکنم. جعفر جان خسته نباشی خدا قوت مکانهات خاکی هستند یا صخره ای؟ آرش جان خاکی هست
|
سه شنبه 22 مهر1393 - 6:47am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
|
جاوید جان دست گلت بابت همه چیز درد نکنه. ممنونم که راهنمایی میکنی .شما زحمت زیادی داری میکشی انشاالله خیر ببینی . الان شیفت کاریم هست چند روز دیگه حفاریشآن را شروع میکنم و نتیجه را میگم.فقط خدا کنه باد نیاد اخه اینجا ما مشکل باد و توفان داریم.
|
سه شنبه 22 مهر1393 - 6:57am |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
سلام بر سعید جان و همه دوستان عزیز لطفا یه نرم افزار فانکشن برای گوشیهای اپل قرار بدید
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
چهارشنبه 22 مهر1393 - 2:00am |
|
|
ahoora94
کاربر حرفه ای
|
جاوید جان میشه اون فرکانسی که گفتی رو اینجا بزاری؟
درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم
|
چهارشنبه 23 مهر1393 - 4:53am |
|
|
جاوید
استاد
|
ahoora94 نوشته است: جاوید جان میشه اون فرکانسی که گفتی رو اینجا بزاری؟ درود بر شما 26.14 26.15 26.41 27.15 27.28 26.54 26.86 27.49 27.59 28.03 28.64 29.29
|
چهارشنبه 23 مهر1393 - 5:37am |
|
|
|