hamedkk نوشته است:
آقای الف لام محترم و با سواد. لطفا هر چه زود تر فاتحه این گروه رو بخونید و با ادامه توکل های خودتون به گنج یابی ادامه بدید. بعضی ها هر جا میرسن فکر میکنن مسجده. شروع میکنن دعا خوندن و از این داستانا. عزیز من اگه با دعا و توکل بود که الان هیچ گنجی زیر خاک نمونده بود. در ضمن شما با این حرف ها داری حتی به خدا هم توهین میکنی و خدا رو در حد کسی که منتظره دعاهای شما رو دریافت کنه تا حق الزحمه شما رو با زیر خاکی پرداخت کنه پایین میاری. تا حالا به این دقت کردی ؟
واقعا خیلی از این مذهبی ها با رفتارشون بزرگترین توهین ها رو به خدا میکنن. مطمئن باش خدایی رو که بخواد در حد یه گنجیاب برای من نوعی خدایی کنه اصلا قبول ندارم. چون به قول شما اگه بخواد میده و دیگه شما لزومی نداره با دعا کردن نظر خدا رو عوض کنی و بهش یادآوری کنی که تا حالا که به من گنج ندادی اشتباه کردی و تو تصمیمت تجدید نظر کن. حالا ببینم چه جوابی داری بدی. من خودم شخصا دستگاهی که کار ساده ای مثل پیدا کردن سکه از زیر کاغذ انجام بده رو به صد تا دعا و توکل ترجیح میدم. چون از نتیجه اون حداقل مطمئنم نه اینکه اگر دعا ها به نتیجه نرسید بازم خود فریبی کنم و بگم که حتما خدا نخواسته. اینا رو بهش نمیگن بندگی خالصانه. میگن چاپلوسی مذهبی
من شما رو نمیشناسم. فقط فکر شما رو از رو کلامت میشناسم. پس فکر نکن مساله شخصیه. اما با گشتن تو اصول کافی و امثالهم هرگز و تاکید میکنم هرگز به چیزی نخواهی رسید. خوشحال میشم دوستان دیگه هم در این مورد نظر بدن
موافقم دوست من
درسته تمام حرکت در زندگی باید با توکل بر خدا آغار بشه ولی خدا هم به انسان عقل داده و انسان میتواند با دانش و اطلاعات کافی در هر زمینه و تلاش بیشتر به خواسته هاش برسه
به نظر من هر کسی که علم هر کاری رو داشته باشه و با پشتکار به سوی هدفش بره موفق میشه "
متاسفانه ما میخواهیم با خدا معامله کنیم و زمانی که تضرع و خویشتن داری میکنیم خواسته ای هم از خدایمان داریم "به عبارتی با خدا معامله میکنیم " من فکر نمیکنم خدای ما اونقدر کوچیک باشه که بخواد بنده هاش به دست و پاش بیوفتن و گریه زاری کنن تا صدقه سری یه چیزی بهشون بده
یادمون نره ادیسون و امثال ایشان اصول کافی و حتی آیین مسلمانی رو هم نمیشناختن ولی به هدف خودشان رسیدند