انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 4 آذر1403 - 12:01am

پاسخ به موضوع  [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 71 , 72 , 73 , 74 , 75 , 76 , 77 ... 193  بعدی
 مکمل ردیاب fpl-35 , fpl-22 حذف بیشتر خطاها 
نویسنده پیغام
استاد
استاد

spook_mer نوشته است:
سلام . سعید جان ممنون از توضیحاتتون . با اجازه من کامل بیان کنم

نقره رو که حذف کردم و به یقین رسیدم کار پوچه
در مورد نقطه مکانی که زدم.

اول با مفرغ رهگیری کردم (چون اون منطقعه بیشترین جنسی که میده مفرغه)بعد پیدا کردن کانال به سمتش حرکت کردم ( با مفرغ شوروع کردم که یه جورایی از قبرستان بودن منطقه مطمین بشم). حدود پانصد متر به سمته قبرستان رفتم. بعد با فرکانس 165.3-1331.5-219.9-164( که همون 165.3 هست و به نظرم برا من 164 بهتر عمل میکنه) بدونه حذف کننده رهگیری کردم یه نقطه تو اون منطقه رو با وزن680 کیلو طلا .-مس با حدود 600 کیلو -. بعد در فاصله حدود40 متری با حذف کننده رهگیری کردم . تمامه وزنهای به دست اومده تا حدود2.5 کیلو بود و بیشتر نمیزد . محدوده مورد نظر رو پیدا کردم . حجم حدود 2*2 با حذف کننده حجم کمتر بود--مس . طلا حدود 2.5 کیلو بیشتر نمیزد . مفرغ نمیزد( منظور همون نقطه نمیزد میرفت اطراف .تنها جایی که طلا زد و قیچی کرد همین یک نقطه بود)-نقره نمیزد-- حفره تا دبلیو70 میزد --- عمق حدود 2 متر- بعد شوروع به کار شد . استخوان و دو تیکه سفال نتیجه کار شد. به نظرم مشکل فقط نداشتن فرکانس بود. زمین خشک بود و رطوبت خیلی کمی هم داشت. کل نقطه خاک دستی و سنگچین بود. در بین سنگها هم خاک دستی بود. کلا عمق کارش کم بود اما سخت بود.راستی مگنت هم گرفتم الان حضور ذهن ندارم شرمنده . شب خوش

درود بر شما
شما اگه فرصت دارذید فرکانسهایی که گذاشتم و برای طلا هست یک تیکه طلا که وزنش را بدونی به روی ربع یا نیم کیلو اهن ربا بزارید و فرکانسی که کمترین وزن را نشون داد از اون برای حذف همراه ردیاب موبایلی استفاده کنید و دوم اینکه ردیاب 35 را هم با پراپ به زمین وصل کنید و کسی هم در 5 متری اون نباشه و بعد خودتان در 10 متری ردیاب قرار گیرید و با انتن خالی زمانی که حذف کننده روشن هست ردیابی و وزن گیری کنید به این صورت که یکی ولوم وزن را روی یک عدد بزاره بعد فرد 5 متر ی ردیاب قرار بگیره چون مگنت بدن فرد همراه 35 عامل ردیابی میشه برای همین باید دور از 35 قرار بگیره و شما شروع به انتن زدن و وزن گیری کنید و ببینید که چقدر وزن و ردیابی و همینطور حذف هدف بهتر عمل میکنه به نظر من همراه داشتن 35 فقط برای ردیابی خوبه و برای تفکیک حتما باید به زمین وصل بشه.دلیل اصلی اون هم مگنت بدن هست که با قدرت 35 چند برابر میشه و عامل خطای تفکیک میشه .در ضمن وزن فلزهای غیر مغناطیس شونده مثل مس و طلا و فلز روی یا الیاز برنج در زیر خاک بسیار بالاتر میرودو دقیقا عین وزن استخوان و کوزه و اجر و یا سنگ زیر خاک عمل میکنه ولی وزن فلزات مغناطیس شونده مثل اهن تقریبا در فاصله دور و نزدیک زیاد تفاوت وزنی نداره

جمعه 25 مهر1393 - 6:15am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام
استاد جاوید عزیز ممنون از راهنمایی . حتما فرموده شما رو هم انجام میدم . البته من طلا و اهنربا رو قبلا تست کرده بودم .
فقط اگر من استخوان زده بودم باید کل قبر که اسکلت بود ردیاب نقطه میزد اما فقط یه جا نقطه میکرد که حتی استخوان هم اونجا نبود . سفال هم در دو گوشه بالا و پایین قبر بود و من مطمین هستم سفال نزدم .

حالا این هفته نقطه زن میبرم با خودم ببینم شاید تو عمق بیشتر چیزی باشه که نرسیدیم بهش

جمعه 25 مهر1393 - 3:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام. دوستانی که میخوان از ترانس واسه افزایش ولتاژ استفاده کنن مثل شکل زیر وصل کنن.
قبلا واسه پراب از دو تا مثبت وصل میکردیم. حالا باید با یکی از مثبت ها و یک منفی به قسمت کم اهم ترانس وصل بشه و از سمت اهم بالای ترانس به پرابها وصل بشه.
واسه تست هم کافیه که به پرابها دست بزنید. شوک رو احساس میکنید. مواظب باشید که به هیچ وجه زبون نزنید.
خروجی با ولوم نصف حدود صد ولته. ولوم رو از نصف بیشتر نکنید.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آخرین بار توسط saeeed60h در جمعه 25 مهر1393 - 6:14pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 25 مهر1393 - 6:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بجای این ترانسها از چوک قرمز صوتی که اقا حمید گفتن میشه استفاده کرد.ولی نمیدونم تا چند ولت تقویت میکنه.
میتونید خودتونم بسازید. روی هسته زغالی دو اهم سیم پیچ اولیه بپیچید و بعد روی اون ثانویه رو بپیچید. سیمی که در اولیه استفاده میشه باید ضخیم تر از ثانویه باشه. ثانویه هم هر چی بیشتر باشه ولتاژ قویتری تولید میشه.
دقت کنید ترانسی که استفاده میکنید از 1.8اهم کمتر نشه. کلا اگه به دو اهم نزدیک باشه بهترین تقویت رو دارین. یعنی اگه از دو اهم بیشتر، ایرادی نداره ولی اگه خیلی کم بشه مدار امپلی امکان داره اسیب ببینه.

جمعه 25 مهر1393 - 6:06pm
استاد
استاد

spook_mer نوشته است:
سلام
استاد جاوید عزیز ممنون از راهنمایی . حتما فرموده شما رو هم انجام میدم . البته من طلا و اهنربا رو قبلا تست کرده بودم .
فقط اگر من استخوان زده بودم باید کل قبر که اسکلت بود ردیاب نقطه میزد اما فقط یه جا نقطه میکرد که حتی استخوان هم اونجا نبود . سفال هم در دو گوشه بالا و پایین قبر بود و من مطمین هستم سفال نزدم .

حالا این هفته نقطه زن میبرم با خودم ببینم شاید تو عمق بیشتر چیزی باشه که نرسیدیم بهش

درود بر شما
شما مجددا این نقطه را که حفاری کردید دوباره ردیاب بزنید و درصورتیکه گرفت دوباره ردیاب موبایلی را روشن کنیدو وزن گیری کنید اگه باز اونجا همین وزن داد شما عمق گیری دقیق کنید و مجددا اون نقطه را حفاری کنید حدود 1 متر به طرف جنوب هدف حفاری کنیدو یک متر هم پایین تر بروید تا نتیجه مشخص بشه اگه دوباره ردیاب زدید و چیزی ردیاب نگرفت دیگه حتی ارزش نقطه زن را هم نداره که برای اون ببری چون هاله مغناطیسی استخوان و کوزه یا سفال که اونجا بوده شما زدید

جمعه 25 مهر1393 - 6:40pm

سلام اقا سعید نمیدونم چرا پستی که خصوصی گذاشتین باز نشد.بهرحال لرستان بارندگیه وحفاری تعطیل.لطفا شماو استادجاویدراهنمایی کنید.من بامدار2005و ولوم وسط البته ولوم نرم افزار حداکثر.با فرکانس27/15تونستم وزن50گرم طلا که روی اهنربا به1تن میرسیدرو باحذف کننده 40گرم قیچی بزنم.ایا با این تقلیل وزن باز هم ترانس گفته شده رانیاز دارم.

جمعه 25 مهر1393 - 9:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

علی لرستانی نوشته است:
سلام اقا سعید نمیدونم چرا پستی که خصوصی گذاشتین باز نشد.بهرحال لرستان بارندگیه وحفاری تعطیل.لطفا شماو استادجاویدراهنمایی کنید.من بامدار2005و ولوم وسط البته ولوم نرم افزار حداکثر.با فرکانس27/15تونستم وزن50گرم طلا که روی اهنربا به1تن میرسیدرو باحذف کننده 40گرم قیچی بزنم.ایا با این تقلیل وزن باز هم ترانس گفته شده رانیاز دارم.

سلام. با وزن طلا کاری ندارم که مثلا 50گرمه. هر وزنی که 35میگیره قبل از روی اهنربا گذاشتن بعد هم با حذف کننده باید همونرو بگیره و فکر نکنم بشه کمتر گرفت.
استفاده از ترانس واسه اینه که ما مطمین بشیم ولتاژ سینوسی با قدرت به هدف میرسه. الان جایی که شما 4کیلو گرفتید احتمال زیاد با ولتاژ بالا وزن کمتر بشه و یا اگه خطا باشه حذف بشه.
شرایط داخل زمین با خونه خیلی فرق میکنه. من تو خونه بدون تقویت کننده و با موبایل خالی وزن طلای روی اهنربا رو واقعی میکنم.

جمعه 25 مهر1393 - 9:35pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام بارندگی اینجا هم نذاشت ما تست کنیم

جمعه 25 مهر1393 - 10:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بهتره بگيم خدا رو شکر که داره بارون ميباره نعمت و ثروت بزرگتر از اين؟؟؟؟

بارونو دوست دارم هنور،چون تو (خدا)رو يادم مياره
حس ميکنم پيش منی وقتی که باروووووووون ميباره

شنبه 25 مهر1393 - 12:07am
مدیر کل
مدیر کل

آرش جان من که خدمت شما عرض کردم نگرانی بنده هم بابت همین بود که دوستان سریع تر نتایج رو گزارش کنن چون بهرحال فصل پاییز هست و هوا کاملا متغیر و عملا در اکثر نقاط شاید از 1 ماه دیگه کلا نشه کار کرد! حالا شما هم باید بشینی به ترانه های س-ق در این زمینه گوش بدی! :-w :D

شنبه 25 مهر1393 - 12:28am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 71 , 72 , 73 , 74 , 75 , 76 , 77 ... 193  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 124 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure