انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 11:49pm

پاسخ به موضوع  [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 72 , 73 , 74 , 75 , 76 , 77 , 78 ... 193  بعدی
 مکمل ردیاب fpl-35 , fpl-22 حذف بیشتر خطاها 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

سعید عزیز خیلی ممنون از شما.
خب تازه این شد یک چیزی! یعنی یک خروجی مثبت به همراه زمین موبایل به ورودی ترانس وصل بشه. البته نوع ترانس رو نفرمودین. ولی فکر میکنم نظر شما استفاده از ترانس به تنهایی و بدون آمپلی فایر هست که در این صورت کار خیلی راحت تر میشه. فقط باید خروجی ترانس رو برای فرکانسهای مختلف تست کرد که مشکل بهم ریختگی موج وجود نداشته باشه.
در ضمن استفاده از ترانس دستساز رو زیاد توصیه نمیکنم! چون اگر ترانس منظم و مرتب درست نشده باشه اصلا شکل موج خوبی در خروجی نخواهیم داشت. پس خیلی بهتره از ترانس استاندارد استفاده بشه که در دسترس همه هم هست. در این صورت مثلا اگر از ترانس 9 ولت استفاده بشه باید سمت 9 ولت به خروجی موبایل و سمت 220 به پرابها متصل بشه. آمپر ترانس هم اهمیتی نداره. پس هر چه کمتر باشه ؛ کوچکتر و سبکتر و بهتر هست!

شنبه 25 مهر1393 - 12:33am
استاد
استاد

علی لرستانی نوشته است:
سلام اقا سعید نمیدونم چرا پستی که خصوصی گذاشتین باز نشد.بهرحال لرستان بارندگیه وحفاری تعطیل.لطفا شماو استادجاویدراهنمایی کنید.من بامدار2005و ولوم وسط البته ولوم نرم افزار حداکثر.با فرکانس27/15تونستم وزن50گرم طلا که روی اهنربا به1تن میرسیدرو باحذف کننده 40گرم قیچی بزنم.ایا با این تقلیل وزن باز هم ترانس گفته شده رانیاز دارم.

درود بر شما
اگه فرکانس سینوسی با چوک بتونه وزن واقعی فلز را رد بده عالی میشه چون دیگه کاملا میتونه مغناطیس را حذف کنه حتی خود فلز را.تنها کاری که ما باید بکنیم تنظیم قدرت با ولوم موبایل هست که به اندازه دلخواه میتونیم قدرت را زیاد و کم کنیم هر کجا احتیاج هست مثلا اگه 50 گرم طلا روی 1 کیلو گرم اهن ربا باشه و با ردیاب بشه با وزن 1 گرم اون را رد داد میشه خونه های پرشده قدرت ولوم که روی گوشی در این حالت هست را بیاد داشت و توان قدرت خروجی چوک را کنترل کرد و این پر شدن خونهای ولوم گوشی را یک مبنای محاسباتی قدرت چوک برای حذف مگنت و اندازه خاصی از فلز به عنوان الگو قرار داد که با این ولوم اینقدر فلز حذف میشه. در هر صورت موج سینوسی میتونه خیلی کمک کننده در حذف مگنت باشه حالا ترکیبی از موج شکسته و سینوسی یا مودلاسیون هم قراره اقا سعید تستهای انجام بده شاید ترکیبی از اونه نتیجه بهتری بدهند
ترانس حتما به tda2005 وصل بشه چون خروجی موبایل ضعیف هست .فقط یه مسعله مونده که با ترانس وقتی قدرت از هزار برابر بالاتر میرود ایا موج سینوسی بهم میخوره یا نه چونکه هر چی قدرت بیشتر باشه و موج سینوسی هم دقیقتر باشه و از حالت اولیه خارج نشه بیشتر میشه مگنت را که عامل خطای بین فلزات و غیر فلزات در زیر خاک هست را از بین برد و یه تفکیک نسبی بدست اورد
در تستها با یک فلز 600 گرمی از جنس مفرغ که ترکیبی از مس و قلع هست و 1.5 متر زیر خاک به مدت یک سال هست با فرکانس مس 35 وزنی حدود 200 کیلو گرم هنگام روشن کردن ردیاب موبایلی و استفاده از فرکانس سینوسی دقیق وزن 200 گرم نمایش داده میشه و بالاتر از اون ردیاب نسبت به فلز عکس العملی نداره حالا اگه یک نرانسی ساخته بشه که این 200 گرم که وزن مس هست را زیر 50 یا 100 گرم نمایش بده دیگه مطمعنا هدفی که ناشناخته هست و ما زیر خاک زدیم حداقل فلز می باشدو این کار هم باید روی یک هدف واقعی انجام بگیره و وزن گیری و حذف ذرات بشه و سپس حفاری و دیدن نتیجه تستها به اینصورت که اگه وزن با 35 حدود 1 تن داد و با حذف کننده 5 کیلو داد و در حفاری 200 یا 500 گرم فلز بیرون اومد میتوان به این نتیجه رسید که موارد مشابه همین وزن تنی نمایش داده با 35 وزن فلز واقعی 200 یا 500 گرم هست در هر صورت باید این تستها مکرر انجام بشه در صورت مثبت بودن جواب تستها اون را بعنوان الگو قرار داد

شنبه 26 مهر1393 - 5:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
سعید عزیز خیلی ممنون از شما.
خب تازه این شد یک چیزی! یعنی یک خروجی مثبت به همراه زمین موبایل به ورودی ترانس وصل بشه. البته نوع ترانس رو نفرمودین. ولی فکر میکنم نظر شما استفاده از ترانس به تنهایی و بدون آمپلی فایر هست که در این صورت کار خیلی راحت تر میشه. فقط باید خروجی ترانس رو برای فرکانسهای مختلف تست کرد که مشکل بهم ریختگی موج وجود نداشته باشه.
در ضمن استفاده از ترانس دستساز رو زیاد توصیه نمیکنم! چون اگر ترانس منظم و مرتب درست نشده باشه اصلا شکل موج خوبی در خروجی نخواهیم داشت. پس خیلی بهتره از ترانس استاندارد استفاده بشه که در دسترس همه هم هست. در این صورت مثلا اگر از ترانس 9 ولت استفاده بشه باید سمت 9 ولت به خروجی موبایل و سمت 220 به پرابها متصل بشه. آمپر ترانس هم اهمیتی نداره. پس هر چه کمتر باشه ؛ کوچکتر و سبکتر و بهتر هست!

سلام. ممنون از شما.
اگه ترانس مستقیم به موبایل وصل بشه خروجی ترانس نهایتش میشه برابر با قدرت خروجی امپلی. و یا باید از ترانسی استفاده بشه که دور سیم پیچ دوم بالایی داشته باشه که فکر نکنم براحتی پیدا بشه.
من خودم به یکی از خروجی امپلی ترانس رو وصل کردم و تو خروجی تا صدو بیست ولت دارم.
در مورد شکل موج هم تا زمانی که شکل موج امپلی درسته شکل موج خروجی ترانس هم درسته. به همین خاطر دوستانی که از 2005استفاده میکنن نباید ولوم رو از نصف بیشتر کنن. خروجی ترانس رو هم با اسکوپ گرفتم شکل موج به هم نمیریزه. من از ترانس 220به 6ولت استفاده کردم که خیلی جمع و جوره. مدار خالی امپلی رو هم دارم و میخوام هر جا که تست کردم بعد با مدار با ترانس تست کنم تا نتایج مشخص بشه.

شنبه 26 مهر1393 - 8:58am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
ممنون از شما سعید جان و بقیه دوستان و اساتید
لطفا اگه ممکنه یک ترانس یا چوک استاندارد معرفی کنین که براحتی بشه تهیه کرد و همه با امکانات یکسان بتونیم تست بگیریم.
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

شنبه 26 مهر1393 - 11:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

bina نوشته است:
سلام دوستان
ممنون از شما سعید جان و بقیه دوستان و اساتید
لطفا اگه ممکنه یک ترانس یا چوک استاندارد معرفی کنین که براحتی بشه تهیه کرد و همه با امکانات یکسان بتونیم تست بگیریم.
یاحق

سلام. اقا بینا یه ترانس 220به 6ولت بگیرید. چوک استاندارد همون چوک قرمز هست که همه جا پیدا نمیشه ولی این ترانس همه جا هست.

شنبه 26 مهر1393 - 12:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام

پس با این حساب باید یکی از خروجیهای مثبت امپلیفایر استریو را با منفی اون به ترانس وصل کنیم و عملا" خروجی مثبت دوم بلا استفاده میمونه یا نه؟

در این صورت آیا میشه از آمپلی مونو برای تقویت استفاده کرد؟

شنبه 26 مهر1393 - 4:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

pouya83 نوشته است:
باسلام

پس با این حساب باید یکی از خروجیهای مثبت امپلیفایر استریو را با منفی اون به ترانس وصل کنیم و عملا" خروجی مثبت دوم بلا استفاده میمونه یا نه؟

در این صورت آیا میشه از آمپلی مونو برای تقویت استفاده کرد؟

سلام. بله درسته. اگه بخواییم از ترانس استفاده کنیم میشه از مونو هم استفاده کرد.

شنبه 26 مهر1393 - 5:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقاگ سعید میشه برای فدرت بیشتر از خروجی دوم امپلی یه ترانس دیگه وصل کرد و4خروجی رو به هم وصل کرد حالا یا سری یا موازی به پرابها وصل کرد؟

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

شنبه 26 مهر1393 - 5:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بنيامين1 نوشته است:
اقاگ سعید میشه برای فدرت بیشتر از خروجی دوم امپلی یه ترانس دیگه وصل کرد و4خروجی رو به هم وصل کرد حالا یا سری یا موازی به پرابها وصل کرد؟

سلام. شاید بشه این کار رو هم کرد ولی در خروجی ترانسها باید چهار تا پراب زد.
فکر نمیکنم یک ترانس با دو تا زیاد فرق کنه.

شنبه 26 مهر1393 - 6:00pm

باسلام خدمت استادجاویدواقاسعیدگل.جاویدجان من تنظیمات موبایل ونرم افزار رواینطوری انجام دادم.ابتداولوم نرم افزار رو روی صددرصد گذاشتم بعدگزینه امپل که روی50000درصده روی100000 گذاشتم وبافرکانس27/15یک مورد که بی حذف کننده تا2تن قیچی میشد.4کیلو قیچی گرفتم.البته ولوم موبایل ازنصف دو درجه بیشتر بود.بعددودرجه روکم کردم با ولوم نصف یک کیلو دیگه کم شدو وزن به3کیلوکاهش یافت.اماوقتی ولوم موبایل را از دو درجه بالای نصف بیشتر میکردم وزن به8وبعدبه 10کیلوافزایش یافت.این ازمایش درتایید حرف استادجاویدکه اندازه ولوم موبایل رو درمیزان حذف موثرونوعی پیش فرض دونستن.

یکشنبه 27 مهر1393 - 3:52pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 72 , 73 , 74 , 75 , 76 , 77 , 78 ... 193  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 112 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure