mohsen90 نوشته است:
مهندس حميد
خروجی انتگرال گیر مقدار dc است پس خروجی ان برابر است با :
مقدار dc شده از سیگنال ورودی + مقدار dc نویز
پس برای حذف این نویز در این طبقه ميشه با نصب یک پتانسیومتر در این طبقه مقدار dc خروجی تقویت انتگرال گیر را کم کرده تا مدار گاز نخورد
دوست عزیز این مطلبی که الان فرمودین ارتباطی با مطلب قبلی شما که پاسخ دادم نداشت! من خواهش میکنم اگر قراره کمی فنی صحبت کنیم لااقل شرط پیوستگی مطالبی که با هم در میون میذاریم رو رعایت کنیم تا واقعا بشه به نتیجه ای رسید. وگرنه هدف این نیست که هر کسی هر چیزی از جایی بلده و لزوما ربطی به اینجا نداره رو مطرح کنه که مثلا دیگران فکر کنن میزان سوادش کم یا زیاد هست!!!
در خصوص مطلب جدید شما قسمت اولش درست ولی متاسفانه نتیجه گیری شما کاملا غلط هست! میتونین آزمایش کنین ؛ اگر در خروجی انتگرال گیر پتانسیومتر بذارین فقط نویز حذف نمیشه! درسته که نویز کمتر اثر میکنه ولی بطور خلاصه برد کم میشه! حذف نویزی هم که برد رو کم کنه فکر نمیکنم بدرد دوستان بخوره. وگرنه از طریق های دیگه هم میشه اثر نویز رو کم کرد که همشون کم و بیش میتونن به کم شدن برد هم منجر بشن.
اصولا اگر واقعا مشکل از نویز باشه و بتونیم کاریش بکنیم ؛ راهش جلوگیری از ورود نویز به طبقه ابتدایی و حتی حذف قبل از تقویت هست! وگرنه این روش درست و جالبی نیست که اجازه بدیم نویز وارد تقویت کننده بشه و بعد بخوایم حذفش کنیم در حالیکه این بار با نویز تقویت شده مواجه هستیم!
از طرف دیگه شما باید الزاما بدونین این نویز دارای چه طیف فرکانسی هست. اگر مثلا 50 هرتز برق شهر باشه که متاسفانه اکثرا همینطوره ؛ تقریبا هیچ راهی نداره. چون این فرکانس پایین هست و هیچوقت با انواع فیلتر ها نمیتونه بصورتی حذف بشه که پالس اصلی از نظر شکل آسیبی نبینه. ولی اگر فرکانس بالا باشه کار بسیار راحت تره و با همون خازن 10 پیکو که عرض کردم انجام میشه. هر چه این خازن 10 پیکو بیشتر باشه ؛ محدوده بالایی فرکانسی که حذف میشه پایین تر میاد و حذف بیشتری داریم. پس در نتیجه برای داشتن بیشترین حذف در مورد فرکانسهای بالا باید میزان خازن 10 پیکو تا جاییکه عملکرد فلزیابی و برد مدار افت نکنه ؛ افزایش پیدا کنه که دوستان میتونن تست کنن.