نویسنده |
پیغام |
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
علی لرستانی نوشته است: باسلام خدمت استادجاویدواقاسعیدگل.جاویدجان من تنظیمات موبایل ونرم افزار رواینطوری انجام دادم.ابتداولوم نرم افزار رو روی صددرصد گذاشتم بعدگزینه امپل که روی50000درصده روی100000 گذاشتم وبافرکانس27/15یک مورد که بی حذف کننده تا2تن قیچی میشد.4کیلو قیچی گرفتم.البته ولوم موبایل ازنصف دو درجه بیشتر بود.بعددودرجه روکم کردم با ولوم نصف یک کیلو دیگه کم شدو وزن به3کیلوکاهش یافت.اماوقتی ولوم موبایل را از دو درجه بالای نصف بیشتر میکردم وزن به8وبعدبه 10کیلوافزایش یافت.این ازمایش درتایید حرف استادجاویدکه اندازه ولوم موبایل رو درمیزان حذف موثرونوعی پیش فرض دونستن. سلام. وقتی که ولوم موبایل رو از نصف بیشتر میکنید موج سینوسی خروجی از نرم افزار تغییر شکل پیدا میکنه و قدرت موج زیاد نمیشه فقط موج شبیه مربعی میشه. زمانی که ولوم موبایل نصف و یا کمتر از نصف هست شکل موج دقیقا سینوسی هست.
|
یکشنبه 27 مهر1393 - 5:48pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
سعید جان اگر فقط از ترانس استفاده بشه با زیاد کردن ولوم موبایل ؛ خروجی ترانس بهیچ وجه شبیه به مربعی نمیشه! فکر میکنم اگر شما در مورد ترانس چنین تجربه ای داشته باشین مربوط به حساسیت ورودی کارت صوتی شماست که به عنوان اسکوپ استفاده میکنین! چنین تجربه ای رو بنده هم قبلا داشتم و مربوط به کارت صوتی میشه. اگر ولوم میکروفن ورودی کارت صوتی رو پایین بیارین میبینین که دیگه اون حالت مربعی وجود نداره. با اسکوپ واقعی هم چک کنین بیشتر مشخص میشه. کلا اسکوپ کارت صوتی برای اندازه گیری امواج ولتاژ بالا مشکل داره و کمی باید دستکاری بشه و یا مقاومتهاش بالاتر گذاشته بشه تا موج درستی نشون بده.
|
یکشنبه 27 مهر1393 - 6:11pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: سعید جان اگر فقط از ترانس استفاده بشه با زیاد کردن ولوم موبایل ؛ خروجی ترانس بهیچ وجه شبیه به مربعی نمیشه! فکر میکنم اگر شما در مورد ترانس چنین تجربه ای داشته باشین مربوط به حساسیت ورودی کارت صوتی شماست که به عنوان اسکوپ استفاده میکنین! چنین تجربه ای رو بنده هم قبلا داشتم و مربوط به کارت صوتی میشه. اگر ولوم میکروفن ورودی کارت صوتی رو پایین بیارین میبینین که دیگه اون حالت مربعی وجود نداره. با اسکوپ واقعی هم چک کنین بیشتر مشخص میشه. کلا اسکوپ کارت صوتی برای اندازه گیری امواج ولتاژ بالا مشکل داره و کمی باید دستکاری بشه و یا مقاومتهاش بالاتر گذاشته بشه تا موج درستی نشون بده. سلام. بله اگه مستقیم به موبایل وصل بشه درسته. ولی دوستان به خروجی امپلی ترانس رو وصل میکنن. با زیاد کردن ولوم موبایل چون شکل موج امپلی به هم میریزه طبیعییه که شکل موج خروجی ترانس هم خراب میشه. من واسه وصل کردن خروجی امپلی و ترانس به اسکوپ از ولوم استفاده کردم.
|
یکشنبه 27 مهر1393 - 7:45pm |
|
|
arash.irani
کاربر فعال
|
سلام سعیدجان من با ترانس که فرمودی چک کنم محل قبلی رو (همونجا که سند داره)تست کردم که بدون ترانس شده بود 500 کیلو امروز با ترانس شد 50 کیلو بارون شدید هم مدار آمپلی رو فکر کنم سوزوند کار نمیکنه دوباره مدار رو میسازم و بعد خوب شدن هوا باز تست های بیشتری میذارم
|
یکشنبه 27 مهر1393 - 8:01pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
arash.irani نوشته است: سلام سعیدجان من با ترانس که فرمودی چک کنم محل قبلی رو (همونجا که سند داره)تست کردم که بدون ترانس شده بود 500 کیلو امروز با ترانس شد 50 کیلو بارون شدید هم مدار آمپلی رو فکر کنم سوزوند کار نمیکنه دوباره مدار رو میسازم و بعد خوب شدن هوا باز تست های بیشتری میذارم سلام. ممنون ارش جان. حالا تو خروجی ترانس وقتی دست میزدید شوک داشتید؟ در مورد وزن هم معلوم میشه هرچی قدرت سینوسی بالاتر میره به وزن واقعی نزدیک میشیم و طبعا حذف خطای قویتری داریم. در مورد مدار هم اگه سوخته میتونید ای سی رو بگیرید و تعویض کنید. اگه خواستید مدار بگیرید میتونید مدار مونو با ای سی 2003بگیرید. مدارتون رو بزارید خشک بشه شاید درست بشه.
|
یکشنبه 27 مهر1393 - 8:29pm |
|
|
arash.irani
کاربر فعال
|
saeeed60h نوشته است: arash.irani نوشته است: سلام سعیدجان من با ترانس که فرمودی چک کنم محل قبلی رو (همونجا که سند داره)تست کردم که بدون ترانس شده بود 500 کیلو امروز با ترانس شد 50 کیلو بارون شدید هم مدار آمپلی رو فکر کنم سوزوند کار نمیکنه دوباره مدار رو میسازم و بعد خوب شدن هوا باز تست های بیشتری میذارم سلام. ممنون ارش جان. حالا تو خروجی ترانس وقتی دست میزدید شوک داشتید؟ در مورد وزن هم معلوم میشه هرچی قدرت سینوسی بالاتر میره به وزن واقعی نزدیک میشیم و طبعا حذف خطای قویتری داریم. در مورد مدار هم اگه سوخته میتونید ای سی رو بگیرید و تعویض کنید. اگه خواستید مدار بگیرید میتونید مدار مونو با ای سی 2003بگیرید. مدارتون رو بزارید خشک بشه شاید درست بشه. بله شوک قوی بود روی مورد هم که داشتم تست میکردم بارون که شروع شد تا بیام جمع کنم دستم به زمین بین دو پراب که خورد شوک داد بهم زمین خیس شده بود چشم میذارم خشک بشه ایشالله کار کنه و اگر نکرد از آی سی که فرمودید استفاده میکنم این همون مورد 12 متری بود
|
یکشنبه 27 مهر1393 - 8:51pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
ممنون ارش جان. حالا تو نسخه مشخص نیست چه مقدار جنس داره. ؟ به این هم دقت کنید وقتی زمین خیسه فاصله پرابها رو بیشتر کنید.
|
یکشنبه 27 مهر1393 - 10:08pm |
|
|
arash.irani
کاربر فعال
|
saeeed60h نوشته است: ممنون ارش جان. حالا تو نسخه مشخص نیست چه مقدار جنس داره. ؟ به این هم دقت کنید وقتی زمین خیسه فاصله پرابها رو بیشتر کنید. به وزن اشاره ای نشده,5 خمره رو اشاره کرده تو اتاقک
|
یکشنبه 27 مهر1393 - 11:33pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
حالا با این روش دوستان تست هم گرفتن برای حفره که ببینن دقتش تو حفره یابی بهتر و بیشتر شده یا نه همون 35 با روش قبلی بهتر میزنه حفره رو
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
دوشنبه 28 مهر1393 - 11:01am |
|
|
arash.irani
کاربر فعال
|
ramin نوشته است: حالا با این روش دوستان تست هم گرفتن برای حفره که ببینن دقتش تو حفره یابی بهتر و بیشتر شده یا نه همون 35 با روش قبلی بهتر میزنه حفره رو بله رامین جان تو حفره هم تست شده یه قبر رو 35 کامل حفره میداد که با حذف کننده نصف نشون داد که بعد حفاری نصف قبر خالی و نصفش یکی از سنگها افتاده بود داخل نصفش رو گرفته بود
|
دوشنبه 28 مهر1393 - 11:35am |
|
|
|