نویسنده |
پیغام |
ramin
مدیر سایت
|
اگه دوازده متر باشه که بی نظیره سعید جان .بیشترش پیش کش تا 6 مترو دقیق و با قدرت بزنه عالیه .حالا یه سوال دیگه سعید جان میشه بجای گوشی موبایل از تبلت استفاده کرد دیگه درسته؟ فقط با اندروید باشه کافیه دیگه .دیگه گوشی باشه یا تبلت فرقی براش نمیکنه کنه هان؟اخه با موبایل بری تو زمین سر وقت انتن زنی وجهه خوبی نداره تبلت باز دهن یه سری هارو میبنده هر چند منو شما میدونیم داستان چیه اونا که نمیفهمن که.حالا فعلنه در حد تست و ازمون خطا هستیم انشالله که با کمک شما دوستان عزیز این روش همگانی بشه و بشه با این مکمل این ذرات و هدفهای مجهول رو از بین برد.بازم پیشاپیش تشکر میکنم از شما دوستان عزیز.
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
دوشنبه 28 مهر1393 - 1:21pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
هیچ فرقی نمیکنه که تبلت باشه یا موبایل و یا سیگنال ژنراتور. مهم اینه که موج با فرکانس دقیق تولید کنه.
|
دوشنبه 28 مهر1393 - 1:57pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
اخرین تستی که انجام دادم. یه تیکه طلا از این پارسیان دو دهم گرمی رو با 35وزن کردم تا w1میگرفت. بعد گذاشتمش روی اهنربا و وزن گرفتم شد بیست گرم. سینوسی رو روشن کردم دوباره شد w1. خروجی سینوسی 120ولت بود. با این ولتاژ کمتر از وزن واقعی نشد و حدس میزنم که اگه ولتاژ رو بالاتر هم ببریم باز هم همون w1بگیره. یه پیشنهاد هم واسه دوستان دارم که یه سکه پارسیان با پایین ترین قیمت بگیرن واسه اینکه جایی رو زدن و با حذف کننده حذف شد مطمین بشن که سینوسی درست عمل میکنه. اگه حذف کننده درست عمل کرد باید بعد اینکه هدف رو نگرفت طلا رو تو چند متری بزارن و انتنها باید به سمت طلا برن. در غیر اینصورت حذف کننده درست کار نمیکنه و هدف واقعی رو حذف میکنه. این مورد هم زمانی پیش میاد که یا نرم افزار درست تنظیم نیست و یا سیم مورد داره و یا مدار و یا اینکه مدار رو درست نبستین.
|
دوشنبه 28 مهر1393 - 2:08pm |
|
|
arash.irani
کاربر فعال
|
saeeed60h نوشته است: arash.irani نوشته است: سعیدجان مدار رو خشک کردم کار نکرد آی سی رو عوض میکنم بعد بارندگی ها دوباره تست و نتایج رو میذارم احتمالا ایسی سوخته. واسه در اوردن ایسی بهترین کار اینه که ایسی رو به طرف عقب و جلو حرکت بدید تا همه پایه ها بشکنه. بعد یکی یکی پایه ها رو در بیارید. چشم سعیدجان به همین صورت در میارم
|
دوشنبه 28 مهر1393 - 2:35pm |
|
|
arash.irani
کاربر فعال
|
بنيامين1 نوشته است: با درود ارش جان اگه ممکنه یه تیکه طلا روی اهن ربا بزار وزن اونو با ترانس و امپلی بگیرید تا مشخص بشه وزن واقعی رو میزنه یا کمتر با تشکر بنیامین جان دیروز قبل از رفتن به محل با آهن ربا تست کردم وزن طلا وزن خودش شد
|
دوشنبه 28 مهر1393 - 2:43pm |
|
|
امیدوار
کاربر فعال
|
سلام و خسته نباشی خدمت دوستان عزیز خدا قوت انشالاه موفق و سلامت باشید . ممنونم
|
دوشنبه 28 مهر1393 - 3:44pm |
|
|
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
arash.irani نوشته است: سلام سعیدجان من با ترانس که فرمودی چک کنم محل قبلی رو (همونجا که سند داره)تست کردم که بدون ترانس شده بود 500 کیلو امروز با ترانس شد 50 کیلو بارون شدید هم مدار آمپلی رو فکر کنم سوزوند کار نمیکنه دوباره مدار رو میسازم و بعد خوب شدن هوا باز تست های بیشتری میذارم اقا سعید به نظرم برای رسیدن به وزن واقعی باید موج قویتر باشه تا دیگه جای شک وشبه ای نمونه
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
دوشنبه 28 مهر1393 - 3:55pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
بنيامين1 نوشته است: arash.irani نوشته است: سلام سعیدجان من با ترانس که فرمودی چک کنم محل قبلی رو (همونجا که سند داره)تست کردم که بدون ترانس شده بود 500 کیلو امروز با ترانس شد 50 کیلو بارون شدید هم مدار آمپلی رو فکر کنم سوزوند کار نمیکنه دوباره مدار رو میسازم و بعد خوب شدن هوا باز تست های بیشتری میذارم اقا سعید به نظرم برای رسیدن به وزن واقعی باید موج قویتر باشه تا دیگه جای شک وشبه ای نمونه الان 120ولت تو خروجی ترانس هست. دیگه بیشتر از این هم سخت تره هم اینکه خطرناک میشه. واسه ولتاژ بیشتر باید ثانویه رو بیشتر کرد. فقط از سیم خیلی نازک استفاده بشه تا جریان کمتر بشه.
|
دوشنبه 28 مهر1393 - 4:29pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
اگر احساس میکنین ممکنه ولتاژ بالاتر از این کمک کننده باشه خب ترانس با ضریب افزایش بیشتر استفاده کنین! ترانس 6 ولتی که ظاهرا خوب جواب داده. حالا اگر از ترانس 3 ولت استفاده بشه ضریب تقویت 2 برابر هم میشه. دقت کنین ترانس برای تقویت ولتاژ هست و وات رو تقریبا ثابت نگه میداره. در ردیابی ما به وات نیاز نداریم چون جریان خروجی عملا صفر هست و فقط ولتاژ برای ما مهمه. در صورتیکه آمپلی فایر بیشتر برای تقویت وات هست و جریان خروجی بالایی میتونه بده که بیشتر مناسب اتصال بلندگو هست. به همین دلیل طبق تجربه دوستمون اگر در خروجی امپلی فایر اتصالی رخ بده امکان سوختن آیسی آمپلی فایر زیاده ولی ترانس چنین مشکلی رو نداره. کلا از نظر من در صورتیکه کیفیت شکل موج سینوسی خروجی ترانس مناسب باشه اولویت با استفاده از ترانس هست که ولتاژ بسیار بیشتری رو هم میشه ازش گرفت. حالا اگر ترانس به تنهایی جواب خوبی نده ؛ راهی جز استفاده از آمپلی فایر و سپس ترانس نیست.
|
دوشنبه 28 مهر1393 - 4:58pm |
|
|
جاوید
استاد
|
بنيامين1 نوشته است: arash.irani نوشته است: سلام سعیدجان من با ترانس که فرمودی چک کنم محل قبلی رو (همونجا که سند داره)تست کردم که بدون ترانس شده بود 500 کیلو امروز با ترانس شد 50 کیلو بارون شدید هم مدار آمپلی رو فکر کنم سوزوند کار نمیکنه دوباره مدار رو میسازم و بعد خوب شدن هوا باز تست های بیشتری میذارم اقا سعید به نظرم برای رسیدن به وزن واقعی باید موج قویتر باشه تا دیگه جای شک وشبه ای نمونه درود بر شما در تستی که خدمت اقا سعید و مهندس حمید عرض کردم با کویل زیر باک موتور سیکلت سی جی 125 که خروجی ثانویه 5.5 کیلو داره و اهم ورودی سیم پیچ اولیه 1.5 اهم هست تونست 200 گرم فلز واقعی را فقط 5 گرم روی 35 نمایش بده و نقطه زنی بسیار دقیقی هم داره عین 35 که فقط نقطه را میگیره. پس قدرت بالا میتونه حتی وزن فلز واقعی را حذف کنه و این یک نکته کلیدی برای وزن گیری دقیق فلز مورد نظر در زیر خاک هست فقط ما باید چند مورد حفاری داشتنه باشیم که تا چه وزنی حذف میکنه بعد که هدف حفاری شد و نتیجه فلز بود باید وزن گیری کرد که اختلاف وزنی که با 35 نمایش داده شده و وزن واقعی فلز چقدر هست. حالا این مورد را در روزهای اینده هم تست میکنم که ببینم در زمانهای مختلف جواب تست ها یکسان هست یال متغیر
|
دوشنبه 28 مهر1393 - 6:26pm |
|
|
|