نویسنده |
پیغام |
شایان
کاربر حرفه ای
|
saeeed60h نوشته است: شایان نوشته است: سلام سعید جان من این ترانسو نصب کردم حتی شوک هم تو خروجی ترانس دارم طوری که فقط میشه لحظه ای به خروجیها دست زد چون شوکش تقزیبا قوی هستش ولی کار ردیابیو مختل کرده و دیگه درست ردیابی نمیکنه و دوباره وزنهای کاذب میده که من فک میکنم سینسوسی کارشو انجام نمیده و فقط 35 داره کارشو انجام میده چون وقتی مدار و ترانس روشنه نتیجه تستها فقط طوریه که خاموشم باشه با 35 همونا رو میده حالا نمیدونم ایراد کار کجاست .تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که من مدارم ایسیش 2005 نیست ویه ایسی دیگه داره .ایا میتونه این علتش باشه سلام. ترانس رو از مدار جدا کنیددو به جاش یه بلندگو بزنید. ولوم موبایل رو روی حداقل بزارید. نرم افزار رو روی 500هرتز بزارید و روشن کنید. توی حداقل ولوم یه صدای بوق شبیه تلفن دارید. حالا صدای گوشی رو زیاد کنید تا حدی که صدای بوق یکمی خشن میشه. ولوم رو هرچی از این حد بالاتر ببرید این صدا زبر تر میشه. تا همونجا که صدا نرمه زیاد کنید و دوباره تست کنید. اگه جواب نداد شاید از نوع ایسی باشه. شایان جان الان یادم افتاد مدار شما فرق میکنه. شما ترانس رو به یکی از خروجیهای ایسی بزنید و منفی مدار به ترانس شما نباید وصل بشه. سعید جان این کارو انجام دادم صدای بوق تلفن میده دقیقا ولوم هم هر چی بالا تر میبرم صدا بلند تر و شدید تر میشه سعید جان میشه لطف کنی و برام تو شکل توضیح بدی چون من اینجوری متوجه نمیشه ممنونم ازت ایشالا جبران کنیم ولی قبل ترانس از مثبتا که خروجی گرفته بودم مدار درست کار میکردا حالا ترانسو نمیدونم بخدا
كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن
( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )
|
سه شنبه 6 آبان1393 - 1:45pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
سلام. به این شکل وصل کنید.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 6 آبان1393 - 2:19pm |
|
|
شایان
کاربر حرفه ای
|
مرسی سعید جان ممنون از راهنمایت الان دقیقا این بلند گو رو به همین دو تا وصل کردم این دو قسمت خروجی مثبت و منفی r مدار هستش ایشالا که همین درست در میاد
كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن
|
سه شنبه 6 آبان1393 - 2:27pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
سلام سعید جان لطفا ببنید درست هست.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
سه شنبه 6 آبان1393 - 6:01pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
keyhanjam نوشته است: سلام سعید جان لطفا ببنید درست هست. سلام. اگه وقتی دست میزنید شوک دارید و اینکه تست اهنربا و وزن گیری جواب بده درسته.
|
سه شنبه 6 آبان1393 - 6:26pm |
|
|
شایان
کاربر حرفه ای
|
سلام داش سعید دمت گرم خیلی مردی . مدار الان درست کار میکنه نتیجه تستها روی لوله اب اهنی 30 ساله و چاه 10 متری 30 ساله لوله اهنی : بدون ترانس و با مدار تا 16 کیلو گرفت ------ با مدار و ترانس بدون پراپ تا 5 کیلو بیشتر نمیگرفت ---- با ترانسو پراپ شد 2 کیلو که میتونه خیلی به اندازه واقعی لوله اب نزدیکتر باشه
چاه خالی 10 متری : فقط با 35 تا w35 میگرفت ----- بامدار امپلی خالی تا w53 گرفت ------ با مدار و ترانس تاw 7 بیشتر نگرفت ---- با ترانس و پراپ تا w3 بیشتر نزد خیلی جالبه وزنا تو همه موارد اومد ن پایین فقط باید تو چند تا حفاری مشخص شه که دیگه تمومه یا نه همگی خسته نباشن
|
سه شنبه 6 آبان1393 - 6:41pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
|
saeeed60h نوشته است: keyhanjam نوشته است: سلام سعید جان لطفا ببنید درست هست. سلام. اگه وقتی دست میزنید شوک دارید و اینکه تست اهنربا و وزن گیری جواب بده درسته. بله شوک قوی دارم, الان انگشتر نقره رو رو اهنربا گذاشتم با حذف کننده با فرکانس ۱۶۳.۳ تا ۲.۵ گرم بیشتر نزد و بدون حذف کننده تا ۱۶ گرم زد
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
سه شنبه 6 آبان1393 - 6:47pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
سلام آقاسعید بنده مدار آمپلیفایرو با آیسی2004 بصورت استریوساختم،قبلا"که بحث ترانس درکارنبود،مدار روی ولوم نصف موبایل بخوبی کارمیکرد وشکل موجها هم خوب بود.در این حالت بدون ترانس ولتاژ خروجی آمپلی بین خروجی مثبت ومنفی ،روی ولوم نصف موبایل برابر1.5 ولت و در ولوم حداکثر برابر5 ولت بود.یک عدد ترانس 9ولت 100میلی امپر داشتم وقتی اونو به امپلی وصل میکنم در ولوم حداکثر موبایل،ولتاژ خروجی ترانس 115ولتAC میشه. ولی درتمام مقدارهای ولوم گوشی شکل موج بهم میریزه،فقط در مقدارحداقل ولوم که فقط یه خونه پره شکل موج درسته.بنظرشما علت چیه؟ درضمن بنده از ردیاب22استفاده میکنم. ازباتری12ولت2200میلی آمپر استفاده کردم. یه سوال دیگه: درصورتیکه باترانس شکل موج درست بشه،آیا میشه خروجی ترانس رو به آنتنها وصل کرد وکار ردیابی انجام داد؟ باسپاس
|
سه شنبه 6 آبان1393 - 6:47pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
pouya83 نوشته است: سلام آقاسعید بنده مدار آمپلیفایرو با آیسی2004 بصورت استریوساختم،قبلا"که بحث ترانس درکارنبود،مدار روی ولوم نصف موبایل بخوبی کارمیکرد وشکل موجها هم خوب بود.در این حالت بدون ترانس ولتاژ خروجی آمپلی بین خروجی مثبت ومنفی ،روی ولوم نصف موبایل برابر1.5 ولت و در ولوم حداکثر برابر5 ولت بود.یک عدد ترانس 9ولت 100میلی امپر داشتم وقتی اونو به امپلی وصل میکنم در ولوم حداکثر موبایل،ولتاژ خروجی ترانس 115ولتAC میشه. ولی درتمام مقدارهای ولوم گوشی شکل موج بهم میریزه،فقط در مقدارحداقل ولوم که فقط یه خونه پره شکل موج درسته.بنظرشما علت چیه؟ درضمن بنده از ردیاب22استفاده میکنم. ازباتری12ولت2200میلی آمپر استفاده کردم. یه سوال دیگه: درصورتیکه باترانس شکل موج درست بشه،آیا میشه خروجی ترانس رو به آنتنها وصل کرد وکار ردیابی انجام داد؟ باسپاس سلام. تا جایی که شکل موج خروجی امپلی درست باشه شکل موج ترانس هم درسته. چون ترانس دقیقا همون موج رو تقویت میکنه. حالا ولوم رو تا جایی که شکل موج تو مدار درست بود که فکر کنم ولوم نصف هست زیاد کنید. در مورد ردیابی بله میتونید اینکار رو هم انجام بدید ولی اگه جایی رو گرفتید باید دو باره 22رو به انتنها وصل کنید و سینوسی رو با پراب به زمین وصل کنید. اگه میخوایید شکل موج رو تو اسکوپ ببینید باید با یک ولوم 10کیلو اینکار رو انجام بدید. یه سر ولوم به یه سیم 220ولت و سر دیگش به اون طرف ترانس.از وسط هم به اسکوپ بدید و منفی اسکوپ رو هم به یکی از سیمهای 220وصل کنید. ولوم رو بچرخونید تا ولتاژ زیر دو ولت بشه
|
سه شنبه 6 آبان1393 - 7:10pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
|
الان حذف کننده رو به بلندگو وصل کردم و رو ۵۰۰ گذاشتم صدای بوغ تلفن میداد و روی ۱۶۵.۳ که گذاشتم صدای بم میداد.
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
سه شنبه 6 آبان1393 - 7:39pm |
|
|
|