انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 4:54am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 558 , 559 , 560 , 561 , 562 , 563 , 564 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا شهاب تو مونتاز یک خازن رو جا گذاشتی دقت کن

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 12 آبان1393 - 1:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

این نکاتی رو که برات کشیدم رعایت کن و سه عدد مولتی ترین فعلان لازم نیست رو مدار بندازی بعد از سالم بودن مدار میتونی استفاده کنی
بعد از رعایت کردن نکاتی رو که گفتم با اهم متر فرکانس پایه 3 ایسی 555 رو چک کن ببین فرکانس داری پراپ مشکی اهم متر رو به + باطری بزن و پراپ قرمز رو به پایه 3 آیسی 555 بزن و ببین فرکانس داری اگه فرکانس داشتی و فرکانست قابل تنظیم بود سر لوپ رو هم بگیر ببین فرکانس داری

سه شنبه 12 آبان1393 - 1:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا شهاب این ولتازها رو هم که میزارم چک کن ببین -15 ولت رو داری

سه شنبه 12 آبان1393 - 1:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

امیدوار نوشته است:
arash99 نوشته است:
ابی جان لطفا يه فکری به حال حذف ولومها بکنيد

سلام به به اگه اون هم عوض بشه خیلی خوب میشه خود من چون ولوم داره دور وبر تی ال نمیرم اگر حذف بشه و دیجیتال هم بشه کامل چه میشه . خسته نباشید به امید موفقیت شما دوستان :ymapplause:

دوست عزیز اتفاقا تو کاوش حرفه ای ولوم بیشتر به کار میاد :D اگه ولوم خوب نبود که شرکت لورنز و جی پی رو دیجیتال میکردند . صفحه دیجیتال فقط برای قشنگی هستش و بدرد فروشنده ها میخوره تو کاوش حرفه ای بدرد نمی خوره موفق باشید

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

سه شنبه 13 آبان1393 - 3:31am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

shahab454545 نوشته است:
bina نوشته است:
سلام دوستان
shahab454545 عزيز اميدوارم با كمك اساتيد مشكلت حل بشه.
راستي ميشه لطفا در مورد ميتر ديجيتال بيشتر توضيح بدي كه كدوم مداره؟
ياحق[/quote

دوست عزیز من از مدار مبدل استفاده نکردم از میتر دیجیتال استفاده کردم به جای عقربه .. عدد میندازه

سلام دوستان
شهاب جان ممنون
لطفا بگين اين ميتر رو آماده تهيه كردين يا خودتون ساختين؟
لطفا عكسي از ميتر بذارين.
ياحق @};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

سه شنبه 13 آبان1393 - 9:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ضمن تشکر از دوست عزیزم آقا عباس آزاد که در مورد ابن مبدل دیجیتال زحمت کشیدن ولی باید این رو به عرضتان برسونم که

دوستان باید دست در دست هم بدیم و خود مدار رو دیجیتال کنیم مثلا قسمت تولید پالس انتقرال گیرل و... این مبدل هیچ تاثیری تو برد یا گاز خوردن مدار نداره فقط جنبه نمایشی داره که بیشتر به درد فروشنده ها میخوره دوستانی که واقعا برا کاوش رفتن خیلی خوب میدونن که وقتی دارن یه جایی رو با دستگاه جستو جو میکنن به میتر هم نگاه نمیکنن چه برسه به ال سی دی همه فقط تو این مدارهای بوقی گوششون رو تیز میکنن ببینن که دستگاه چه صدایی رو داره تولید میکنه آیا مربوط به جنس هستش یا آت آشغال پس الکی پول خودتون رو هدر ندین حالا اگه کسی پول اضافه داره که خرجش کنه ما با اون کاری نداریم سر صحبت با دوستانی هست که مثل خودم وضع مالی ضعیفی دارن من برا دستگاه خودم حتی میتر هم نذاشتم یه بیزر با دو تا ال ای دی که برا تفکیک و یه ال ای دی برا افت ولتاژ هستش برا من کافیه حالا دوستانی که میگن این ولوم هارو حذف کنین باید بگم که به خدا باز جنبه نمایشی داره ولوم دست خودت باشه بهتر میتونی دستگاه رو کنترل کنی تا این که اون ولومها رو بسپاری به یه میکرو که نسبت به خاک خودش رو تنظیم کنه من الان یه مبدل دیجیتال دارم که با ال سی دی 4*16 داره کار میکنه ولومها رو هم روش حذف کردن و این مبدل مال شرکت رویال دتکتور هستش و تو دستگاههای خودش از اون استفاده میکنه ولی خدا شاهده وقتی به مدار وصل میشه حدود 10 درصد از قدرت مدار رو میگیره چون دستگاه مجبور هستش خودش رو تو حالت بالانس با ثبات نگه داره برا همین میکرو آستانه رو کمی از آستانه واقعی پایین تر تنظیم میکنه تا مثلا بگن وقتی دیجیتال شد ثبات دستگاه بالا رفت
والسلام
موفق باشید :-B

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

سه شنبه 13 آبان1393 - 3:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حرفاتون درسته اقای کاوشگر
باید دید مهندس حمید میتونن کاری در مورد این مدار انجام بدن یا نه؟
هر کسی علمش رو واسه خودش نگه داشته ,زکاتش رو اصلا پرداخت نمیکنند

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
خشایار شاه

سه شنبه 13 آبان1393 - 4:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستانی که میگن این میتر جنبه نمایشی داره تا حالا روی زمین کار کردند تا ببینن چقدر قدرت سنس فلز زیادتر میشه
چون میتر عقربه ای رو تشخیص چیزهای ریز خیلی ضعیف عمل میکنه من خودم بارها با میتر عقربه ای و با صدای بوق کار کردم و خیلی وقت ها هم شده که جایی رو رد دادم ولی با دستگاه های دیجیتال اون جا رو دقیق گرفتن
بیایید با علم به این قضیه نگاه کنیم مثل این میمونه که شما با ردیاب 35 کار کنی و ولوم ها باشه و ال سی دی نباشه میتونید وزن رو ببینید میتونید فرکانس رو عوض کنید خودتون قضاوت کنید
یا فلزیاب چنس مگه میشه با چنس بدون ال سی دی و فقط با تشخیص صدا هدف رو پیدا کرد
خوب این تی ال هم مثل همون هست مگه میشه ادم چشم و گوششو ببنده با یک صدا بره جلو و کاووش کنه خوب این که دیگه خیلی قدیمی هست و باید ما سعی کنیم دستگاهی رو که دارم میسازیم پیشرفته ترش کنیم تا بدونیم داریم چه کار میکنیم دیگه نباید خودمون رو گول بزنیم که
و در مورد نصب میتر دیجیتال روی تی ال که من خودم باهاش کار کردم روی زمین اگه شما یک سکه رو بر فرض مثال از 30 سانت با میتر انالوگ توی خاک بزنید با میتر دیجیتال توی خاک از 40 سانت اون سکه رو تشخیص میده و با عددی که روی ال سی دی به نمایش در میاد میشه تشخیص داد
که من این رو از خودم نمیگم شما اگه تو تایپیک 12 ریگلاتوره یک سری بزنید در این مورد آقا رستم هم یک توضیحاتی داده و عملی هم این قضیه تست شده
خوب یکی خوشش میاد به روش قدیمی کار کنه و عادت کرده و راحت هست ولی بعضی از افراد وسواس دارن و تا نفهمند که تو زمین چه خبره و دقیق متوجه نشن با دستگاه نمیتونن کار کنن پس ما میتونیم باز با کمک هم یک سیستم با قدرت بیشتر و درست کنیم اگه همه با هم همکاری کنیم
باز از اقای عباس ازاد بابت میتر دیجیتالی که درصد سنس فلز رو نشون میده تشکر میکنم خیلی کار اماد و مفید بود من باحاش حال کردم رو مدارم

سه شنبه 13 آبان1393 - 4:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

در ضمن یک چیزی یادم رفت همین مبدل اولی رو که دوستم اقا عباس زحمت نوشتن برنامشو کشیدن اگه تو بازار بگردید نمیتونید مثل این میتر رو پیدا کنید که هم با قطعات کم بتونه قدرت سنس فلز رو نشون بده و در ضمن همین میتر میتونه تفکیک رو هم برای شما انجام بده این مبدل خیلی با ارزش هست
فایل های کاملش رو اول دوستمون اقا عباس به من دادن و من ساختمش و تست کردم اولش یک سری مشکلات داشت که از نوع دوستمون رفعش کرد و قرار شد که بعد از تست نهایی من تو سایت بزارم و دوستان استفاده کنن ولی دیدم بعد داستان برای من درست میکنن و میگن داره تبلیغ میکنه و فلان و بهمان و........ خلاصه من به دوستم گفتم خودت زحمتش رو بکش و تو سایت بزارش و من برای ساخت دوستان رو راهنمایی میکنم
بعد چند روز که زحمتش رو کشیدن و تو سایت گذاشتن قدر این مبدل رو بدونید فقط همین رو میگم
و در مورد مبدل دومی من هیچ دخالتی نداشتم و خودشون برنامشو نوشتن و میدونم که با مشغله کاری که دوستم داشت و تازه هم دکترای برق قبول شدن و خودشون گفتن که نزدیک 1 ماه طول کشید و امادش کرد گفت که برای این مبدل دومی خیلی زحمت کشیدم فقط قدر این دوستان زحمت کش رو بدونیم

سه شنبه 13 آبان1393 - 4:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خوب آقا ابی مثل اینکه حرفهام به مزاج شما خوش نیومده

داداش وقتی میگی دستگاه چنس یا ردیاب انجمن باید به اینم فکر کنی که قلب تپنده این سیستمها دیجیتال هست ولی مدار تی ال کاملا آنالوگه L-) میشه بگین این میتر کجای دستگاه رو داره تقویت میکنه که عمقش رو بیشتر میکنه ؟
خوب اگه فقط به عدد باشه که تو 12 رگلاتوره هم آقا رستم گفتن بله استفاده از یک میلی ولتر متر 15000 تومنی هم باعث میشه که تغیرات خروجی 358 رو زودتر از به صدا در اومدن بیزر نشون بده ولی فکر کنم خودتون بودید که به من گفتین آدم به اون عداد زیاد نمیتونه اعتماد کنه چون سر زمین اون عداد داعم در حال نوسان هستش داداش جوری میگی نرفتی کاوش که ... حالا بگذریم

داداش رب کلام رو گفتم ایشالا دوستان بعداز امتحان این میتر دیجیتال در کاوش واقعی نتیجه رو گذارش میکنن حالا شاید هم من دارم خودم رو با این حرفها گول میزنم :-?
این حرفهایی که گفتم نتیجه چندین سال تجربه بود که گفتم

آقای اسد اف دستگاه آقا جعفر رو کالبد شکافی کرد میتونید از ایشون بپرسید وقتی قسمت دیجیتال مدار رو وصل میکردی تو بردش افت داشت ولی وقتی مدار رو به صورت آنالوگ راه مینداختی حدود 15 درصد بردش بیشتر میشد
میدونید چرا ؟ چون بیس مدار آنالوگ بود
من همه اینها رو تجربه کردم YMWHISTLE

موفق باشید

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

سه شنبه 13 آبان1393 - 4:47pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 558 , 559 , 560 , 561 , 562 , 563 , 564 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 586 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure