نویسنده |
پیغام |
الف لام
کاربر فعال
|
برادر این سنگ سرجاش سیخ بود خاک زیرش سست شد وافتاد ...لازم بهذکره لوزی وکلید که موردکاوش شد دقیقا چسبیده به این سنگ بود ...این سنگ چند صد کیلویی میشه و با توجه به تعریف لوزی که قبر زنی بلند مرتبه است با اینسنگ جور در میاد درکنار این سنگ لوزی وکلید یک سنگ مثلثی نه (جوغن مثلث) هم بود که نشاندهنده قبر یک مرد هست وکلید نشان دهنده ۲تاقبر ردیفی و این ۲شخص زن و شوهر بودند ...در کل این جا یک قبرستان باستانیه و در مجاورت چشمه ها هیچ کس نمیتونه طولانی اقامت کنه پس جای امن و در معرض دید برای مردم قبیله بوده ......لوزی و کلید هر دو روی ۲تاسنگ ۳۰سانت در ۳۰سانت وریشه دار وکوبیده شده بودند و چنانچه جابه جا هم شوند سنگ ستون جای ثابتی برای این قبر هست ..فقط خاستم کمک کنم ....یاعلی
|
شنبه 10 آبان1393 - 9:24pm |
|
|
bad tiger
کاربر حرفه ای
|
الف لام نوشته است: برادر این سنگ سرجاش سیخ بود خاک زیرش سست شد وافتاد ...لازم بهذکره لوزی وکلید که موردکاوش شد دقیقا چسبیده به این سنگ بود ...این سنگ چند صد کیلویی میشه و با توجه به تعریف لوزی که قبر زنی بلند مرتبه است با اینسنگ جور در میاد درکنار این سنگ لوزی وکلید یک سنگ مثلثی نه (جوغن مثلث) هم بود که نشاندهنده قبر یک مرد هست وکلید نشان دهنده ۲تاقبر ردیفی و این ۲شخص زن و شوهر بودند ...در کل این جا یک قبرستان باستانیه و در مجاورت چشمه ها هیچ کس نمیتونه طولانی اقامت کنه پس جای امن و در معرض دید برای مردم قبیله بوده ......لوزی و کلید هر دو روی ۲تاسنگ ۳۰سانت در ۳۰سانت وریشه دار وکوبیده شده بودند و چنانچه جابه جا هم شوند سنگ ستون جای ثابتی برای این قبر هست ..فقط خاستم کمک کنم ....یاعلی داداش ممنون از اطلاعات زیبا و پر بارتون بسیار ممنون
این نیز بگذرد
|
یکشنبه 11 آبان1393 - 4:19am |
|
|
الف لام
کاربر فعال
|
دوستان هرکاری کردم تو پست قبلی این عکس رو بفرستم نشد کلید ما دقیقا همین بود
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 11 آبان1393 - 3:57pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
السلام علیک یا ابا عبدالحسین تاسوعا وعاشورای حسینی برشیعیان عالم تسلیت باد
***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***
|
دوشنبه 12 آبان1393 - 3:35pm |
|
|
lali
|
سلام به همه عزیزان سایت فلزجو .من تازه عضو شدم امیدوارم که مارو
به عنوان یک شاگرد در جمع خودتون پذیرا باشید
|
دوشنبه 12 آبان1393 - 7:53pm |
|
|
treasure hunter
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 آبان1393 - 9:48am پست: 12 محل اقامت: خراسان
|
سلام خدمت همه دوستان و به خصوص ،جناب استاد تهراني عزيز استاد واقعا از شما بخاطر ،راهنمايي ها و مطالب ارزشمندتون .نهاين امتنان و سپاس رو دارم اميدوارم هميشه موفق و سالم باشين
|
سه شنبه 12 آبان1393 - 3:04am |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
lali نوشته است: سلام به همه عزیزان سایت فلزجو .من تازه عضو شدم امیدوارم که مارو
به عنوان یک شاگرد در جمع خودتون پذیرا باشید خیلی خیلی خوش امدی دوست عزیز
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
سه شنبه 12 آبان1393 - 3:10am |
|
|
treasure hunter
|
سلام استاد تهراني عزيز و ارجمند استاد من از گوشي موبايلم به نت وصل ميشم .هر کار ميکنم متاسفانه نميتونم واستون پيام خصوصي بزارم استاد ازتون خواهش ميکنم ادرس ايميلتون واسم ايميل کنين . .چند تا عکس خيلي جالب و مهم دارم هر کار کردم نتونستم تو انجمن اپ کنم.
ايميل من:radvin48@gmail.com با تشکر از شما و همه دوستان.
|
سه شنبه 13 آبان1393 - 4:51am |
|
|
treasure hunter
|
با سلام استاد تهراني عزيز .يه سوال داشتم از خدمتتون.، ممکنه بفرمايين .هفت عدد جمجمه سر انسان که بريده شده و فقط جمجمه کامل بترتيب .در عمق سه متري،.کنار يه تپه و امامزاده اي وجود داره .چه مفهومي داره. اين مکان با قبرستان قديمي روستا فاصله داره. و پس از انتن زدن در عمق سه متري پيدا شده. ممنون ميشم ازتون .
|
سه شنبه 13 آبان1393 - 4:55am |
|
|
treasure hunter
|
سلام بنظر من اين يه سنگواره يا فسيل هست
|
سه شنبه 13 آبان1393 - 5:01am |
|
|