انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 7:05pm

پاسخ به موضوع  [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 106 , 107 , 108 , 109 , 110 , 111 , 112 ... 193  بعدی
 مکمل ردیاب fpl-35 , fpl-22 حذف بیشتر خطاها 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
بنيامين1 نوشته است:
keyhanjam نوشته است:
سلام دوستان من بعد از چند وقت دیروز رفتم واسه ردیابی
با ۱۶۵.۳ یک مسیر داد و تا ۵۰ متر من رو کشید و قیچی کرد وزن شد ۵۰۰ کیلو و با فرکانسهای پایین هم جواب داد و تمام گلد ها هم گرفت و بعد با مدار و ترانس و پراب یک متر سمت غرب محل رو گرفت و وزن با ۱۶۵.۳ و فرکانسهای پایین با یک کیلو و دویست گرم بیشتر نزد و حجم شد ۳۰&۳۰ و حفره هم با مدار تا w19 گرفت و حجم حفره شد ۳&۳
البته عمق بدون مدار شد ۲ متر و با مدار شد ۶ متر
اقا سعید و دوستان نظرتون چیه؟
و به علت اینکه باد شد نشد نقره مفرق و بقیه رو بزنم

با درود
اقا کیهان خسته نباشی خواستم بدونم منظورتونو درست متوجه شدم یا نه عمق نقطه ای که 35 گرفته 2متر و عمقی که با حذف کننده 1متر به طرف
غرب بوده شده 6متر؟
1متر اختلاف نقطه دلیلش به نظرم زاویه 45 باشه که گاها" با ردیاب 35 تا نقطه اصلی امکانش وجود داره اگه جواب سوال اول رو بدین بهتر میشه نتیجه گرفت با ارزوی موفقیت

سلام بنیامین جان بله درسته دوست عزیز

شنیدن کی بود مانند دیدن

سه شنبه 12 آبان1393 - 12:48am
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
شایان نوشته است:
saeeed60h نوشته است:
kavoshgar نوشته است:
سلام دوستان
من امروز یه کیت از بازار تهیه کردم که روش نوشته بود آمپلی فایر 40وات که ایسیش TDA2030 بود این مدار رو مونتاژ کردم و تو خروجی هم از ترانس 3 ولت استفاده کردم الان که مدار رو راه اندازی کردم تو خروچی ترانس ولتاژ39ولت DC دارم و وقتی با AC نگاه میکنم چیزی در حدود 600ولت تا 700 ولت رو نشون میده (پرش داره) یه لحضه خواستم ببینم مدار شوک داره یا نه دستم رو که سیم ترانس زدم 2متر رفتم هوا :D یه 10 دقیقه ای تو حال خودم نبودم عجب شکی داره نوک سیمها رو به هم نزیدک میکنم حدود 2 میلی به مونده یه جرقه از این سیم به اون یکی سیم میپره مثل شوکر

الان با این تفاصیر می خواستم بدونم مدار من داره درست کار میکنه یا ولتاژ خیلی زیاد شده چطوری تست بگیرم ؟

سلام. کاوشگر جان این ولتاژ خیلی زیاده. اگه مدار ولوم داره اونو کم کنید تا جایی که روی ولوم دو موبایل زیر 200ولت acداشته باشید. تو ی کار هم همیشه از همین اندازه ولومها استفاده کنید. این ولتاژ شاید تا یک کیلو از وزن واقعی رو حذف کنه.
هم اینکه خطر ناکه. اگه ترانس 9و یا 12ولت دارید با اون تست کنید.

سلام
به احتمال زیاد شما تو تنظیمات گوشیتون به جای هرتز روی کیلو هرتز زدید .مدار منم تا 800 ولت ازش برق گرفتم که بعد متوجه شدم به خاطر خوب عمل نکردن تاچ تبلت وقتی هرتز رو میزدم میرفت روی کیلو هرتز
دلیل دومش هم احتمال داره که خروجیهایی که از مدار برای ترانس گرتی اشتباه باشه یه عکس از پشت مدار بگیر و برای داش سعید بفرست همه چی معلوم میشه

سلام شایان جان من وسواس زیادی دارم و تاچ اسکرین گوشیم خوبه و روی هرتز بود و از مدارم اول که درست کردم واسه اقا سعید فرستادم و تست هم کردم درسته

شنیدن کی بود مانند دیدن

سه شنبه 12 آبان1393 - 12:51am
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تست کردی
تو این حالت سنس داری ؟
اگه سنس داری باید یه فکری به حال ولتاژش کرد خیلی خطرناکه منو 240 ولت مدار گرفت شوک بدی بهم وارد کرد تمام تنم لرزید فق خوبیش اینه که امپرش پایینه
به نظرم اگه نتونستی ولتاژو بیار ی پایین مدارتو عوض کن خیلی بهتر
این مدار با این ولتاز به دردسرش نمیارزه فک کن تو بیابون تو اون تاریکیو استرس حالا اینم یکی و بگیره
اوه اوه دیگه حسابی خوب داستان میشه اون وقت مخصوصا اگه در هنگام فرار باشی :D

كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن

( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )

سه شنبه 12 آبان1393 - 1:00am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام و شب به خیر خدمت دوستان عزیز
به نظرم ولتاژ خروجی 110 ولت خوب جواب میده حالا شاید برای من اینطوری ولی باز اگه امکانش هست تست کنید

سه شنبه 12 آبان1393 - 2:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

امیدوار نوشته است:
سلام به همه دوستان و سعید عزیز بعد از چند دور خوندن مطالب تصمیم گرفتیم مکمل رو بسازم امروز کلی گشتم تو بازار نبود به خدا حالم گرفته شد .

من tda2030 رو 10 تومن گرفتم با ترانس 3ولت تو خروجی 650ولت داره اگه کسی بخاد میتونم براش ارسال کنم

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

سه شنبه 12 آبان1393 - 3:00am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

kavoshgar نوشته است:
امیدوار نوشته است:
سلام به همه دوستان و سعید عزیز بعد از چند دور خوندن مطالب تصمیم گرفتیم مکمل رو بسازم امروز کلی گشتم تو بازار نبود به خدا حالم گرفته شد .

من tda2030 رو 10 تومن گرفتم با ترانس 3ولت تو خروجی 650ولت داره اگه کسی بخاد میتونم براش ارسال کنم

کاوشگر جان شما این مدار رو درست تنظیم کن تا ولتاژ خروجی بیاد زیر 180. اخه تو این ولتاژ شما اگه یک کیلو جنس هم داشته باشی حذف میشه. اگه ترانس 12ولت داری با اون تست کن ببین تو خروجی چند ولت داری؟

سه شنبه 13 آبان1393 - 9:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آیا این مکمل برای ردیاب هایی که از موج دندانه ای استفاده میکنند کارایی داره؟ با سپاس

سه شنبه 13 آبان1393 - 2:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام
بنده که از ردیاب22استفاده میکنم،بخاطر عدم وجود سیستم کنترل وزن، چطوری باید بدونم که روی چه ولتاژی خطاها و اثرات املاح وموادمعدنی رو حذف میکنه؟و در عین حال فلز موردنظر حذف نشه و بدرستی سنس بشه؟
من از مدار 2004 استریو و ترانس 9 ولت 100میلی آمپر استفاده میکنم که در حالت ولوم حداکثر گوشی ولتاژ ترانس برابر 115 ولته و در ولوم نصف 60 ولت، که وقتی ولوم رو از نصف بیشتر میکنم دیگه بدرستی کار نمیکنه.
باسپاس

سه شنبه 13 آبان1393 - 4:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

pouya83 نوشته است:
باسلام
بنده که از ردیاب22استفاده میکنم،بخاطر عدم وجود سیستم کنترل وزن، چطوری باید بدونم که روی چه ولتاژی خطاها و اثرات املاح وموادمعدنی رو حذف میکنه؟و در عین حال فلز موردنظر حذف نشه و بدرستی سنس بشه؟
من از مدار 2004 استریو و ترانس 9 ولت 100میلی آمپر استفاده میکنم که در حالت ولوم حداکثر گوشی ولتاژ ترانس برابر 115 ولته و در ولوم نصف 60 ولت، که وقتی ولوم رو از نصف بیشتر میکنم دیگه بدرستی کار نمیکنه.
باسپاس

سلام. شما ولوم موبایل رو از نصف بیشتر نکنید. بهترین راه واسه اینکه بفهمید که یه جا رو حذف کرده و یا درست کار نمیکنه اینه که یه تیکه طلای زیر یک گرم همراه داشته باشید و وقتی جایی با حذف کننده حذف شد اون طلا رو تو چند متری بزارید و باید اون طلا رو ردیابی کنید در غیر اینصورت حذف کننده درست کار نمیکنه و کارکرد 22و35رو مختل میکنه.

سه شنبه 13 آبان1393 - 5:16pm
کاربر فعال
کاربر فعال

اق کاوشگر کیت آمپلی دوتا واسم میتوانید جور کنید

سه شنبه 13 آبان1393 - 10:20pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 106 , 107 , 108 , 109 , 110 , 111 , 112 ... 193  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 118 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure