نویسنده |
پیغام |
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
دوستان قضیه رو الان متوجه شدید که چرا دوستان از کمک کردن دریغ میکنند به خاطر همین جور صحبت ها اقای کاوشگر من کلی گفتم و در صحبت ها هم گفتم که هر کس هر جور مایل هست میتونه با دستگاهی که میسازه کار کنه یکی خوشش میاد با انالوگ کار کنه یکی با دیجیتال خوشش میاد کار کنه منظورم با شما نبود چون اینجا هر نقشه و مداری که ما میاییم مطرح میکنیم نه هیچ کس گوش میده و نه باور میکنه بعد که کار از کار میگزره همه میگن ای ول عجب چیزی بود ها ببینید من 1 سال پیش قضیه حذف کننده ردیاب رو گفتم که من با ردیاب 35 که ردیابی میکنم ردیاب mcu mfd رو که روشن میکنم ذرات رو رد میکنه ولی هیچ کس گوش نکرد تا چند ماه پیش دیدیم که دوستان دارن حذف کننده درست میکنن خوب تا ما چیزی رو تست نکرده که حرف نمیزنیم خیر دوستان رو میخواهیم خوب اگه ما میخواستیم تبلیغ کنیم که همین مبدل رو راحت میگفتیم اینقدر هزینه داره برای دوستان میکروش رو میزاریم فروش خوب این کار رو کردیم خودتون قضاوت کنید و در مورد مبدل دومی هم که اقا عباس گفتن مراجعه کنید به ابی گلد من هیچ خبری نداشتم و هنوز هم فایل های مبدل به من داده نشده صحبت های من سر مبدل اول هست جناب کاوشگر عزیز
|
سه شنبه 13 آبان1393 - 5:00pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
در ضمن من به شما گفتم که فکر کنم خودتون بودید که به من گفتین آدم به اون عداد زیاد نمیتونه اعتماد کنه چون سر زمین اون عداد داعم در حال نوسان هستش داداش جوری میگی نرفتی کاوش که ... حالا بگذریم
به خاطر این گفتم که هنوز سر زمین تستش نکرده بودم وقتی تستش کردم فهمیدم چی هست مبدل رو که نقشش کامل هست به جای این جهرو بهث ها شما مبدل رو بسازید نهایت خرجش 20 تومانه اقای کاوشگر بعد ببینید راضی کننده هست یا نه اگه بد بود هزینه مدارتون با من
|
سه شنبه 13 آبان1393 - 5:06pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
دوست من اصلا حرف من سر فروش یا فروشنده و اینها نیست چرا برا خودتون دارین برچسب فروشندگی میچسبونید اگه به پیامم توجه بکنید حرف من سر کار آمد بودنش هستش من خدمتتون عرض کردم که هیچ فرقی بین این مبدل با یه میتر نیست اگر هم حرفتون سر اون عدد نشون داده شده هست که من خدمتتون عرض کردم همین کار رو همون میلی ولت متر آقا رستم هم داره انجام میده خوب اون که راحت تره داداش به جای اینکه این همه هزینه بکنیم تا فقط اون عدد نشون داده بشه حالا تو این را خیلی ها هم میان شکایت میکنن که مدارشون فلان جاش مشکل داره یا نمیدونم کار نمیکنه خوب میایم همون میلی ولت متر رو 15000 میدیم از بیرون میخریم و مطمئن هم هستیم که داره درست کار میکنه داداش شما مثل اینکه منظور منو نگرفتی خوب یه بار دیگه براتون عرض میکنم من میگم بیایید دوستانی که دارن رو این مبدل زحمت میکش به جای اون بیان رو خود دیجیتال کردن مدار همون زحمت رو بکشن تا که ایشالا گره کار دوستان باز بشه در ضمن من از این جور هزینه ها زیاد کردم والسلام
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
سه شنبه 13 آبان1393 - 5:11pm |
|
|
چنگیز
کاربر حرفه ای
|
سلام، ببخشیدکه اومدم وسط بحثتون ،، اتفاقا من میخوام برای تست نهایی هم که شده یه میلی ولتمتر وصل کنم . میشه بگید به کدوم پایه های 358 باید وصل کنم...
دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."
|
سه شنبه 13 آبان1393 - 5:14pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
باشه خلاصه ما باز گفتنی ها رو میگم بعد 1 سال بعد دوستان متوجه میشن هر جور هر کس راحت تره همون کار رو بکنه من وظیفه داشتم و یک روش جدید تر و راحت تر رو گفتم دیگه خود دوستان میتونن تصمیم بگیرن
|
سه شنبه 13 آبان1393 - 5:16pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
چنگیز نوشته است: سلام، ببخشیدکه اومدم وسط بحثتون ،، اتفاقا من میخوام برای تست نهایی هم که شده یه میلی ولتمتر وصل کنم . میشه بگید به کدوم پایه های 358 باید وصل کنم... داداش پایه مثبت رو بزن به مثبت مدار منفی رو بزن به پایه 7 آیسی 358 اینجوری وقتی فلزی رو به مدار نزدیک میکنی خواهی دید که قبل اینکه صدای بیزر در بیاد اوجا عدد شما تغییر میکنه بله در این هیچ حرفی نیست ولی اگه خود مدار دیجیتال بشه هم میتر حذف میشه و هم یه قسمتی از مدار به صورت دیجیتال کار میکنه و در این حالت هستش که شما میتونید اون حد آستانه خیلی بالاتر تنظیم بکنید و این باعث میشه برد مدار بیشتر بشه
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
سه شنبه 13 آبان1393 - 5:18pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
دوستان باور کنید من دارم رو دیجیتال کردن این مدار تمام تلاشم رو میکنم فکر نکنید که دارم جلوی پای کسی سنگ میندازم خدا شاهده من میدونم باید چیکار بکنم تا این مدار هم ثبات داشته باشه هم قدرتش زیاد بشه ولی چون علم کافی رو ندارم نمیدونم باید چطورب برنامشو بنویسم به هر کسی نمیتونم اعتماد کنم چون برا هرکس که میگی موضوع رو میگیره چی به چیه بعد بیخیال ما میشه و خودش بقیه راه رو میره من برادیجیتال کردن این مدار دست به دامان یکی دوتا از دوستان شدم که بعد اینکه فهمید چی به چیه خودش رو مدار کار کردو ما رو بیخیال شد من هر نتیجه ای که به دست بیارم مطمئن باشید بدون هیچ قید وشرطی تو انجمن برا عموم خواهم گذاشت
این یکی از پیماهایی هست که برا یکی از دوستان برا دیجیتال کردن این مدار دادم و گفتم که میخام چی کار کنم
و ایشون اینجور جواب دادن چون نمیخام با آبروی کسی بازی بکنم اسمش رو براتون نمیزارم ولی خیلی خوب میتونید به تاریخ و ساعت پیامم توجه بکنید
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 13 آبان1393 - 5:37pm |
|
|
shahab454545
کاربر فعال
|
سلام اقا ابی خسته نباشی
من اون جاهای که گفتی چک کردم
همه 24- ولت بودن به جای 15 به نظر شما مشکل کجاست لطفا راهنمایی کنید
|
سه شنبه 13 آبان1393 - 6:29pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
اقا شهاب ریگلاتور 7915 ها رو تعویض کن
|
سه شنبه 13 آبان1393 - 7:16pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
kavoshgar نوشته است: دوستان باور کنید من دارم رو دیجیتال کردن این مدار تمام تلاشم رو میکنم فکر نکنید که دارم جلوی پای کسی سنگ میندازم خدا شاهده من میدونم باید چیکار بکنم تا این مدار هم ثبات داشته باشه هم قدرتش زیاد بشه ولی چون علم کافی رو ندارم نمیدونم باید چطورب برنامشو بنویسم به هر کسی نمیتونم اعتماد کنم چون برا هرکس که میگی موضوع رو میگیره چی به چیه بعد بیخیال ما میشه و خودش بقیه راه رو میره من برادیجیتال کردن این مدار دست به دامان یکی دوتا از دوستان شدم که بعد اینکه فهمید چی به چیه خودش رو مدار کار کردو ما رو بیخیال شد من هر نتیجه ای که به دست بیارم مطمئن باشید بدون هیچ قید وشرطی تو انجمن برا عموم خواهم گذاشت
این یکی از پیماهایی هست که برا یکی از دوستان برا دیجیتال کردن این مدار دادم و گفتم که میخام چی کار کنم
و ایشون اینجور جواب دادن چون نمیخام با آبروی کسی بازی بکنم اسمش رو براتون نمیزارم ولی خیلی خوب میتونید به تاریخ و ساعت پیامم توجه بکنید کاوشگر جان دمت گرم به جان خودت که اگه نباشی نميخوام دنيا باشه حرفهات رو بايد با طلا نوشت به قول بهروز وثوق به هرکی گفتم نوکرتم خنجرش رو کرد تو سينم مصداق دقيق حرف شماست با هرکى راه ميری و نخ ميدى وسط کار فاصله ميندازه بين خودشو و شما و کاری به همکاری نداره ،نميخوام چهره من سيد ،و شما کاوشگر جان بدبشه اما کيف ميکنم از مرام و منش شما و رستم جان عزيز که از جان و دل برای بچه ها زحمت ميکشيد شير مادرتون حلالتونه به خدا به اميد روزيکه تى ال ديجيتال بشه و حرف از منفعت طلبى نباشه
|
سه شنبه 13 آبان1393 - 7:39pm |
|
|
|