انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 7:09am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 560 , 561 , 562 , 563 , 564 , 565 , 566 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آرش جان من هم سیدم اتفاقا امروز هم روز شهادت جدم هست خدا شاهده من هر کاری میکنم جدم امام حسین رو برا خودم الگو قرار میدم من فقط نیتم کمک به دوستان هست نه چیز دیگر من باز هم میگم من هرگز نگفتم که این مبدل دیجیتال به درد نمیخوره من فقط میگم میتونیم به جای این از یه میلی ولت متر هم استفاده کنیم فقط نمیخام دوستان خودشون رو با مدارهای گوناگون مشغول کنن بیایید دست در دست هم بدیم و یه فکر برای همه بکنیم

حالا هرکس رو هم که با حرفهام رنجوندم در این روز عزیز ازش معذرت میخام

التماس دعا :YMPRAY:

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

سه شنبه 13 آبان1393 - 7:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

kavoshgar نوشته است:
دوست من اصلا حرف من سر فروش یا فروشنده و اینها نیست چرا برا خودتون دارین برچسب فروشندگی میچسبونید اگه به پیامم توجه بکنید حرف من سر کار آمد بودنش هستش من خدمتتون عرض کردم که هیچ فرقی بین این مبدل با یه میتر نیست اگر هم حرفتون سر اون عدد نشون داده شده هست که من خدمتتون عرض کردم همین کار رو همون میلی ولت متر آقا رستم هم داره انجام میده خوب اون که راحت تره داداش به جای اینکه این همه هزینه بکنیم تا فقط اون عدد نشون داده بشه حالا تو این را خیلی ها هم میان شکایت میکنن که مدارشون فلان جاش مشکل داره یا نمیدونم کار نمیکنه خوب میایم همون میلی ولت متر رو 15000 میدیم از بیرون میخریم و مطمئن هم هستیم که داره درست کار میکنه

داداش شما مثل اینکه منظور منو نگرفتی L-) L-) L-)
خوب یه بار دیگه براتون عرض میکنم
من میگم بیایید دوستانی که دارن رو این مبدل زحمت میکش به جای اون بیان رو خود دیجیتال کردن مدار همون زحمت رو بکشن تا که ایشالا گره کار دوستان باز بشه

در ضمن من از این جور هزینه ها زیاد کردم

والسلام

جناب کاووشگر این میلی وات متر رو از کجا میتونیم تهیه کنیم

سه شنبه 13 آبان1393 - 7:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا وحید معمولا همه فروشگاههای الکترونیکی دارند

دوستانی که پیگیر این مسئله هستند میتونند با اهم متر خودشون همین مورد رو امتحان کنند به این صورت که اهم متر رو روی ولتاژ dc روی 20 ولت قرار بدن و پراپ مثبت رو به مثبت مدار وصل کنند و منفی اهم متر رو به پایه 7 آیسی 358 وصل کنند بعد با نزدیک کردن فلز متوجه خواهند شد که عدد روی اهم متر تغییر میکنه اگه راضی بودن بعد اقدام به خرید میلی ولت متر بکنن
موفق باشید

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

سه شنبه 13 آبان1393 - 8:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

در ضمن این رو هم بگم که اگه دقت بکنید برای مبدل ارائه شده گفته شده باید به جای میتر وصل بشه
پس اگر ما از یه میلی ولت متر در خروجی 358 استفاده کنیم حساسیت بالایی نصبت به مدار ارائه شده خواهد داد

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

سه شنبه 13 آبان1393 - 8:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بله کاوشگر جان حق با شماست ،،بنده از تی ال راضى هستم و منم مثل شما مشتاق ديجيتال شدن مدار و حتی حذف ولومها اما از برنامه نويسی هفت هشت درصد بيشتر آگاهی ندارم وگرنه بی منت در اختيار عزيزان ميزاشتم

سه شنبه 13 آبان1393 - 9:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Re: بعد از خوندن تاپیک ساخت فلزیاب چنس دلم شکست - 12 رگلاتور
مهدی نوشته است:
عليك سلام برادر
عنكبوتي بوده ولي اهم لوپ پايين بوده و ثبات هم كم شده بايد اهم رو ببرم بالاتر و ببينم چطور ميشه ، ولي اين مدار به نسبت مدار 12000 طلا رو خيلي بهتر ميزنه ، شايد اهم كم لوپ بنده باعث باشه ، هنوز بايد تست و آزمون و خطا كرد تا بهترين اهم بدست بياد ؛ ايم دار خيلي بهتر از 12000 بوده دوستان ديگه وقتتون رو روي 12000 نگذاريد و روي همين مدار كار كنيد چون مداري كاملتر بوده

:-BD :YMPEACE:

سه شنبه 13 آبان1393 - 10:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
عليك سلام برادر
عنكبوتي بوده ولي اهم لوپ پايين بوده و ثبات هم كم شده بايد اهم رو ببرم بالاتر و ببينم چطور ميشه ، ولي اين مدار به نسبت مدار 12000 طلا رو خيلي بهتر ميزنه ، شايد اهم كم لوپ بنده باعث باشه ، هنوز بايد تست و آزمون و خطا كرد تا بهترين اهم بدست بياد ؛ ايم دار خيلي بهتر از 12000 بوده دوستان ديگه وقتتون رو روي 12000 نگذاريد و روي همين مدار كار كنيد چون مداري كاملتر بوده

:-BD :YMPEACE:

سه شنبه 13 آبان1393 - 10:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خوب دوستان علت گاز خوردن و در بعضی مدارات افت برد مدار رو پیدا کردم

چون توی مدارات آنالوگ همه کارها به عهده قطعات الکترونیکی هست بنابراین تو قطعات یه اختلاف بین عدد واقعی اونها هست که همشون جمع میشن و سرانجام همشون خودشون رو تو یه قسمت مدار نشون میدن حالا اون قسمت مدار کجاست جایی نیست جز سر مقاومت 1.5M زیر آیسی 709

تو آزمایشی که کردم هر چه قدر مقدار این مقاومت رو بالاتر ببریم سرعت سنس دستگاه بالامیره من این مقاومت رو تا 2.2M بالا بردم که این کار باعث شد سرعت سنس مدار بالا بره ولی بعد 10 ثانیه مدار به گاز خوردن می افتاد همون مقاومت رو تا 500 کیلو هم پایین آوردم که باعث میشد مدار سرعت سنس پایینی داشته باشه وهمچنین بعد 10 ثانیه با افت شدید برد مواجه شدم پس درنتیجه علت اصلی رو شناسایی کردم و با گذاشتن یه مولتی ترن 2M به جای مقاومت 1.5M اونو در بهترین وضعیت نسبت به مدار خودم تنظیم کردم که بعد حدود نیم ساعت کار کردن نه افت برد داشت نه مدار گاز خورد
دوستان میتونن امتحان کنن
موفق باشید :-BD

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

سه شنبه 13 آبان1393 - 11:03pm
مدیر سایت
مدیر سایت

kavoshgar نوشته است:
خوب دوستان علت گاز خوردن و در بعضی مدارات افت برد مدار رو پیدا کردم

چون توی مدارات آنالوگ همه کارها به عهده قطعات الکترونیکی هست بنابراین تو قطعات یه اختلاف بین عدد واقعی اونها هست که همشون جمع میشن و سرانجام همشون خودشون رو تو یه قسمت مدار نشون میدن حالا اون قسمت مدار کجاست جایی نیست جز سر مقاومت 1.5M زیر آیسی 709

تو آزمایشی که کردم هر چه قدر مقدار این مقاومت رو بالاتر ببریم سرعت سنس دستگاه بالامیره من این مقاومت رو تا 2.2M بالا بردم که این کار باعث شد سرعت سنس مدار بالا بره ولی بعد 10 ثانیه مدار به گاز خوردن می افتاد همون مقاومت رو تا 500 کیلو هم پایین آوردم که باعث میشد مدار سرعت سنس پایینی داشته باشه وهمچنین بعد 10 ثانیه با افت شدید برد مواجه شدم پس درنتیجه علت اصلی رو شناسایی کردم و با گذاشتن یه مولتی ترن 2M به جای مقاومت 1.5M اونو در بهترین وضعیت نسبت به مدار خودم تنظیم کردم که بعد حدود نیم ساعت کار کردن نه افت برد داشت نه مدار گاز خورد
دوستان میتونن امتحان کنن
موفق باشید :-BD

:-BD با تشكر از زحمات شما برادر عزيز ، انشاا.. در تمام مراحل زندگي همينطور موفق باشيد و پيروز @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 13 آبان1393 - 11:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان فقط با تغییر یک خازن به 1نانو مشکل گاز خوردن به کل از بین میره خازن 10 پیکو که به پایه 5 و6 آیسی 709 میخوره رو 1 نانو بزنید و حال کنید این رو تست کنید تا روش های بعدی رو براتون بگم اگه نتیجه مثبت بود

چهارشنبه 13 آبان1393 - 12:46am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 560 , 561 , 562 , 563 , 564 , 565 , 566 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 429 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure