انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 7:09pm

پاسخ به موضوع  [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 108 , 109 , 110 , 111 , 112 , 113 , 114 ... 193  بعدی
 مکمل ردیاب fpl-35 , fpl-22 حذف بیشتر خطاها 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت اقا سعید عزیز و دوستان ارجمند @};-
با توجه به اینکه در پستهای مختلف توضیحات لازم داده شده، چون نمونه و مدل قطعات مورد استفاده زیاده، میخواستم خواهش کنم:
اگه ممکنه،واسه کسانی که تخصص الکترونیکی ندارن، خواهش میکنم لطفا در یه پست جداگانه، صورت لیست وسایلی که برای حذف کننده لازمه، بیان کنید تا در صورت تمایل، هر که خواست بتونه راحت تر تهیه اش کنه!
لطفا وسایل و لوازمی که بهترین کارایی را دارن، بفرمایید. مثلا: مشخصات آمپلی، ترانس، پراب و غیره و کجا میشه تهیه اش کرد؟
قطعات آماده منظورمه! چون خیلی از دوستان نمی تونن قطعات ریز را مونتاژ کنن! پس باید آماده بخرن و فقط به هم اتصال بدن!
موبایل موتورآلا مدل " moto G TA1033 " که دوسیم کارته هستش چطوره؟ از بین ارزانترین و میان قیمت و گرانترین موبایلها، میشه لطفا یکی دو مدل نام ببرید؟ جهت اطلاع بهتر دوستان!

و لوازم مورد نیاز دیگر!

با سپاس @};-

خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند
یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند

« شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »

چهارشنبه 14 آبان1393 - 11:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

عنوان: مکمل ردیاب fpl-35 , fpl-22 حذف بیشتر خطاها

افشین1 نوشته است:
با توجه به اینکه در پستهای مختلف توضیحات لازم داده شده، چون نمونه و مدل قطعات مورد استفاده زیاده، میخواستم خواهش کنم:
اگه ممکنه،واسه کسانی که تخصص الکترونیکی ندارن، خواهش میکنم لطفا در یه پست جداگانه، صورت لیست وسایلی که برای حذف کننده لازمه، بیان کنید تا در صورت تمایل، هر که خواست بتونه راحت تر تهیه اش کنه!
لطفا وسایل و لوازمی که بهترین کارایی را دارن، بفرمایید. مثلا: مشخصات آمپلی، ترانس، پراب و غیره و کجا میشه تهیه اش کرد؟
قطعات آماده منظورمه! چون خیلی از دوستان نمی تونن قطعات ریز را مونتاژ کنن! پس باید آماده بخرن و فقط به هم اتصال بدن!
موبایل موتورآلا مدل " moto G TA1033 " که دوسیم کارته هستش چطوره؟ از بین ارزانترین و میان قیمت و گرانترین موبایلها، میشه لطفا یکی دو مدل نام ببرید؟ جهت اطلاع بهتر دوستان!

و لوازم مورد نیاز دیگر!

با سپاس @};-

سلام. اینجا توضیح دادم. گوشی فقط اندروید باشه و هرچی از نظر سیستم بالاتر باشه بهتره.
viewtopic.php?f=13&t=1987

پنج شنبه 14 آبان1393 - 12:10am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

saeeed60h نوشته است:
بعد از روشن کردن حذف کننده وزن باید پایین بیاد. حجم باید به اندازه خود جسم زیر خاک بشه. اگه حجم کاهش پیدا کرد عمق هم به همون اندازه زیاد میشه.
در مورد اینکه یه جایی رو 35گرفت و حذف کننده اونجا رو حذف کرد از کجا بدونیم که درست حذف شده بهترین روش اینه که یه طلا با وزن پایین همراه داشته باشیم و بعد از حذف شدن هدف اون طلا رو تو سه چهار متری هدف قرار بدیم ,تو حالتی که 35و حذف کننده روشنه باید انتنها به طرف طلا برن و طلا رو ردیابی کنن. من از سکه پارسیان دو دهم گرمی استفاده میکنم.

با سپاس و تشکر از سعید آقای عزیز

پنج شنبه 14 آبان1393 - 1:51am

عالیه دوستان عزیز

پنج شنبه 15 آبان1393 - 11:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بعد از روشن شدن حذف کننده چه اتفاقی برای حجم و W حفره گرفته شده میوفته!؟ چون من بیشتر به استناد حفره و دستریز بودن خاک بالای حفره شروع به حفاری میکنم که در امر ردیابی و حفاری خیلی مهمه!

پنج شنبه 15 آبان1393 - 9:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ولتاژ خروجی فرکانسهای مختلف تقریبا یکسان هستند با فرق چند ولت

توی فرکانسهای بالا با حداقل ولوم ولتازخروجی بین 180 تا 184 ولته
و با ولوم وسط ولتاژخروجی بین 260 ولت تا 290 ولت هستش
و این نشون میده که هر چی ولوم میره بالاتر حتی ولتاژخروجی که یه جورایی همون فرکانس هم حساب میشه ثباتش کمتر میشه

توی فرکانسهای پایین هم روی ولوم حداقل از 138 ولت تا 148 ولت متغیره
وروی ولوم وسط هم بین 195 تا 220 ولت متغیره خروجی فرکانسها

فرکانس 1331.5 در هر دو حالت ولوم کم و وسط بدترین و بی ثبات ترین نوع خروجی رو داره
طوری که از 250 تا 560 ولت بطور سریع تغیر ولتاژ میده و ولتاژ خروجی ثابتب نداره و در ثانیه ولتاژش کمو زیاد میشه

فرکانس مسی 295 صافترین و میشه گفت با ثبات ترین ولتاژ خروجی رو داشت که در هر دو حالت ولوم کمو زیاد خروجیش ثابت وبدون تغیر بود

كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن

( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )

پنج شنبه 15 آبان1393 - 10:03pm
مدیر سایت
مدیر سایت

آفرین آقا شایان به موضوع مهمی اشاره کردید . به نظر بنده ولوم موبایل رو در حد یک خونه بگذارید کافیه و حذف کننده کار خودش رو میکنه . این کم و زیاد شدن ولتاژ رو بنده هم داشتم که حرف شما درسته . شما چک کنید تا ببینیم خروجی فرکانس موبایل رو پرابها هم دارن یا نه . ممنونم

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 15 آبان1393 - 11:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mehran1545a نوشته است:
بعد از روشن شدن حذف کننده چه اتفاقی برای حجم و W حفره گرفته شده میوفته!؟ چون من بیشتر به استناد حفره و دستریز بودن خاک بالای حفره شروع به حفاری میکنم که در امر ردیابی و حفاری خیلی مهمه!

arash.irani نوشته است:
تست یه قبر
با 35 طلا رو داد 100 کیلو
با خذف کننده حذف شد
تست حفره
با 35 حجم 80 سانت در 2 متر شد
با حذف کننده 80 سانت در 80 سانت شد ه که برای تست حفاری شد ونتیجه مثبت بود یکی از سنگهاس قبر داخل قبر افتاده و بیش از نصف قبر پر شده بود
حفره با 35 شده 40 با حذف 25

جمعه 15 آبان1393 - 12:28am
مدیر سایت
مدیر سایت

مهدی نوشته است:
آفرین آقا شایان به موضوع مهمی اشاره کردید . به نظر بنده ولوم موبایل رو در حد یک خونه بگذارید کافیه و حذف کننده کار خودش رو میکنه . این کم و زیاد شدن ولتاژ رو بنده هم داشتم که حرف شما درسته . شما چک کنید تا ببینیم خروجی فرکانس موبایل رو پرابها هم دارن یا نه . ممنونم

بنده فكر ميكنم كه كم و زياد شدن ولتاژ اي سي در خروجي پرابها باعث ايجاد شدن موج سينوسي ميشه و درست باشه

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

جمعه 15 آبان1393 - 1:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

افشین1 نوشته است:

و لوازم مورد نیاز دیگر!

با سپاس @};-

سلام. این گوشی قیمتش نسبت به کاراییش مناسبه.
http://www.digikala.com/Product/DKP-338 ... D8%AA-D170

جمعه 16 آبان1393 - 8:54am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 108 , 109 , 110 , 111 , 112 , 113 , 114 ... 193  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 116 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure