نویسنده |
پیغام |
bad tiger
کاربر حرفه ای
|
treasure hunter نوشته است: با سلام استاد تهراني عزيز .يه سوال داشتم از خدمتتون.، ممکنه بفرمايين .هفت عدد جمجمه سر انسان که بريده شده و فقط جمجمه کامل بترتيب .در عمق سه متري،.کنار يه تپه و امامزاده اي وجود داره .چه مفهومي داره. اين مکان با قبرستان قديمي روستا فاصله داره. و پس از انتن زدن در عمق سه متري پيدا شده. ممنون ميشم ازتون . هر کدوم از اون جمجمه ها همراهشون چیزی مثل گردنبند نبوده؟؟؟
این نیز بگذرد
|
چهارشنبه 13 آبان1393 - 2:35am |
|
|
mazdak1
|
|
چهارشنبه 14 آبان1393 - 7:55pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
treasure hunter نوشته است: سلام خدمت همه دوستان و به خصوص ،جناب استاد تهراني عزيز استاد واقعا از شما بخاطر ،راهنمايي ها و مطالب ارزشمندتون .نهاين امتنان و سپاس رو دارم اميدوارم هميشه موفق و سالم باشين سلام.خواهش میکنم .درخدمتیم
***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***
|
پنج شنبه 14 آبان1393 - 1:43am |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
lali نوشته است: سلام به همه عزیزان سایت فلزجو .من تازه عضو شدم امیدوارم که مارو
به عنوان یک شاگرد در جمع خودتون پذیرا باشید خوش آمدی دوست عزیز.انشاءاله از تجربیات شما استفاده ببریم
|
پنج شنبه 14 آبان1393 - 1:46am |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
treasure hunter نوشته است: با سلام استاد تهراني عزيز .يه سوال داشتم از خدمتتون.، ممکنه بفرمايين .هفت عدد جمجمه سر انسان که بريده شده و فقط جمجمه کامل بترتيب .در عمق سه متري،.کنار يه تپه و امامزاده اي وجود داره .چه مفهومي داره. اين مکان با قبرستان قديمي روستا فاصله داره. و پس از انتن زدن در عمق سه متري پيدا شده. ممنون ميشم ازتون . سلام. جمجمه تنها طرز قرارگیریش مهمه.درثانی قبر به روش چه آیینی بوده.ثالثا.قبرای جمجمه خالی زیادند.چون سر شخص بریده شده که یا پیشکش شده یا ........
|
پنج شنبه 14 آبان1393 - 1:53am |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
سلام. چند قبر مهم اونجا هستش با عمق زیاد.
|
پنج شنبه 14 آبان1393 - 1:58am |
|
|
bad tiger
کاربر حرفه ای
|
tehrani39111355 نوشته است: treasure hunter نوشته است: با سلام استاد تهراني عزيز .يه سوال داشتم از خدمتتون.، ممکنه بفرمايين .هفت عدد جمجمه سر انسان که بريده شده و فقط جمجمه کامل بترتيب .در عمق سه متري،.کنار يه تپه و امامزاده اي وجود داره .چه مفهومي داره. اين مکان با قبرستان قديمي روستا فاصله داره. و پس از انتن زدن در عمق سه متري پيدا شده. ممنون ميشم ازتون . سلام. جمجمه تنها طرز قرارگیریش مهمه.درثانی قبر به روش چه آیینی بوده.ثالثا.قبرای جمجمه خالی زیادند.چون سر شخص بریده شده که یا پیشکش شده یا ........ استاد من یه همچین چیزی رو دیدم همراه هر هفت جمجمه یه چیزی مثل گردنبند بوده کمی پایین تر از این جمجمه ها کوزه ای افقی وجود داشت ممنون از استاده عزیز
این نیز بگذرد
|
پنج شنبه 14 آبان1393 - 2:34am |
|
|
hamedkk
کاربر حرفه ای
|
جناب تهرانی من دو هفته هستش که منتظر جواب سوالم هستم. اگر ممکنه یک نگاهی بندازین و جواب ما رو هم بدین. ممنون
|
پنج شنبه 15 آبان1393 - 6:38pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
استاد تهرانی عزیز لطفا سوال من رو هم که در صفحه 79 هست پاسخ بدید . ممنون
|
پنج شنبه 15 آبان1393 - 7:55pm |
|
|
الف لام
کاربر فعال
|
سلاام دوستان نسخه مون جوغن مثلث که داخلش هم يک مثلث کوچيکه هست ..در عمق 60 سانتي يک ناخن پاي مرغ به همراه زغال ويک تيکه کوچيک سفال پيداکرديم --حالا رسيديم به سنگ چين چفت وبست دار که با ملات سفيد و يکنوع سنگ ساختگي خيلي قرمز مخلوط شده ..دوستان اين گل پخته نيست ... طبق اندازه گيريها ردياب جا رو دقيق گرفته ---از اونجايي که قرار نيست دفينه اين قبرها رو بردارن بلکه قراره براي زندگي ابدي متوفي هديه کنند پس انتضار علاعم راهنمايي خاص رو نبايد داشت --بايد با علاعم خاک شناسي جلو رفت به عبارتي بايد مو رو از ماست کشيد --بيشتر کنجکاوم که اين سنگ قرمز که با ضربه هم پودر ميشه ايا مفهوم مذهبي داره يانه چون اينقدري نيست که روي استحکام بنا تا ثير بزاره دوستان تاحالا به اين سنگ خوردن يانه ---جوغن داره به جنوب شرق نگاه ميکنه و اخر اينکه دوستان به نضرتون اين قبر مرد يا زنه -----ياعلي ---
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 15 آبان1393 - 8:43pm |
|
|
|