نویسنده |
پیغام |
asadof
کاربر حرفه ای
|
راستی دوستان وقتی تو پروتیوس 7 اون لامپه رو روشن میکنید نمودار ال سی دی نشون داده میشه و هر چقدر لامپ رو جلو ببرید در واقع نورش زیاد میشه نمودار هم زیاد میشه دقیقا دو سر جای میتر به جای فتوسل وصل میشه
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
پنج شنبه 14 آبان1393 - 2:51am |
|
|
vahid_vxm
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: بنده هم این پی سی بی رو زدم ولی هنوز روش کار نکردم چون یک نقصی داره و اینکه یکی از پایه های ترانزیستور قدرت سری نشده که اشتباهه و باید هر سه پایه به هم وصل باشن و یکی از مقاومتهای 200 اهم باید حذف بشه سلام داداش مهدی! میشه لطف کنی ایراد این پی سی بی رو مشخص کنی و تصویری اعلام کنی چون من تمام قطعات رو هم زدم روش اگه ایرادی داره بر طرف کنم تا راهش بندازم اگه نه که صد حیف دوباره باید از تو شروع کنم! ممنون میشم! من فقط یک ایراد دیدم اونم جلوی ترانزیستور قدرت جای خازن 3.3 با 100 میکرو باید عوض بشه!
|
پنج شنبه 14 آبان1393 - 3:01am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
پنج شنبه 14 آبان1393 - 3:03am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
|
پنج شنبه 15 آبان1393 - 4:50am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
abasazad نوشته است: دوستان گرامی : شاید این مبدل به این صورت اولین بار باشه که به صورت عملی خدمت دوستان قرار گرفته.من خودم تا بحال هر مبدلی در هر سایتی دیدم به گونه ای ناقص و غیر قابل استفاده بودن.این بنده حقیر مبدل به گونه ای برنامه نویسی کردم که با کمترین قطعات بهترین جواب رو بگیرین.دوستان بسیاری به بنده پیغام داده و و نقشه مبدل دوم رو ازمن میخوان.باید به حضور این دوستان گرامی برسونم با توجه به اینکه مبدل دوم از لحاظ آپشن و امکانات بهتر بوده و میتوانداحتمالا مورد سوئ استفاده برخی از دوستان(البته دور از همه دوستان و عزیزان و اساتید این جمع)قرار گیرد لذا تصمیم گرفته شد تا مبدل دومی در صورتی که مورد نیاز دوستان باشد به صورت آماده از دوست عزیزم آقای ابی گلد تهیه فرمایید.من تمامی فایل رو کامل و بدون نقص همراه با فایل هگز براشون ارسال میکنم تا هر کس احساس نیاز کرد بتونه تهیه کنه و به این صورت امکان سو استفاده احتمالی هم گرفته بشه.باز اگر کمی کاستی بود به بزرگواری خودتان من رو ببخشید .یا حق موفق باشید. مرسی خسته نباشید عزیز
|
پنج شنبه 15 آبان1393 - 5:30am |
|
|
mamad13
کاربر حرفه ای
|
اسد جان از اطلاع رسونیتون ممنونم میگم چه طوره حالا که سورس هست یه ولتاژ بهش اضافه کنیم
|
پنج شنبه 15 آبان1393 - 5:56am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
mamad13 نوشته است: اسد جان از اطلاع رسونیتون ممنونم میگم چه طوره حالا که سورس هست یه ولتاژ بهش اضافه کنیم خواهش میکنم تو پروتیوس تست کنید ببینید چی میشه چون سورس هست دیگه هر کاری میشه کرد . من دنبال این نوع مدارت سوت سنج یا فشترق سنج نمیرم به قول اقای کاوشگر عزیز مدار باید از پایه برنامه نویسی بشه نه یک فشترق سنج به جای میتر بذاریم همون میتر کافیه بهترین جواب رو هم تا حالا داده
آخرین بار توسط asadof در پنج شنبه 15 آبان1393 - 6:14am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
پنج شنبه 15 آبان1393 - 6:05am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
در ضمن من نمی دونم چرا دوستان البته به همه من جسارت نمی کنم عذر می خوام با دو تا نام کابری وارد میشند جالبه از خودش سوال میپرسه .بعد یک ساعت جواب خودش رو به خودش میده فکر کنم این یه نوع بیماری ناشناخه باشه
|
پنج شنبه 15 آبان1393 - 6:12am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
ebi-gold نوشته است: در ضمن یک چیزی یادم رفت همین مبدل اولی رو که دوستم اقا عباس زحمت نوشتن برنامشو کشیدن اگه تو بازار بگردید نمیتونید مثل این میتر رو پیدا کنید که هم با قطعات کم بتونه قدرت سنس فلز رو نشون بده و در ضمن همین میتر میتونه تفکیک رو هم برای شما انجام بده این مبدل خیلی با ارزش هست فایل های کاملش رو اول دوستمون اقا عباس به من دادن و من ساختمش و تست کردم اولش یک سری مشکلات داشت که از نوع دوستمون رفعش کرد و قرار شد که بعد از تست نهایی من تو سایت بزارم و دوستان استفاده کنن ولی دیدم بعد داستان برای من درست میکنن و میگن داره تبلیغ میکنه و فلان و بهمان و........ خلاصه من به دوستم گفتم خودت زحمتش رو بکش و تو سایت بزارش و من برای ساخت دوستان رو راهنمایی میکنم بعد چند روز که زحمتش رو کشیدن و تو سایت گذاشتن قدر این مبدل رو بدونید فقط همین رو میگم و در مورد مبدل دومی من هیچ دخالتی نداشتم و خودشون برنامشو نوشتن و میدونم که با مشغله کاری که دوستم داشت و تازه هم دکترای برق قبول شدن و خودشون گفتن که نزدیک 1 ماه طول کشید و امادش کرد گفت که برای این مبدل دومی خیلی زحمت کشیدم فقط قدر این دوستان زحمت کش رو بدونیم دکتر جان خسته نباشید .
|
پنج شنبه 15 آبان1393 - 6:22am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
دمت گرم داداش عالی بود داداش معلومه تاصبح بیدار بودی ها ماشالا به این پشت کار
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
پنج شنبه 15 آبان1393 - 6:53am |
|
|
|