نویسنده |
پیغام |
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
ebi-gold نوشته است: یک شب ما نبودیم دوستان پشت سر ما چه حرف و حدیثی در اوردن خجالت هم خوب چیزی هست از این به بعد دست من بشکنه دیگه نقشه و اطلاعاتی بزارم این به جای تشکر شماست که میایین مسخره میکنین واقعان که من مگه بچه هستم کسی منو اقفال کنه آقا اسد شما دیگه چرا من کی گفتم برنامه مبدل رو من نوشتم کس دیگه نوشت و برد و ساخت من مقصر شدم در ضمن من بارها گفتم این جور حرکات و رفتار زشت شما نمیزاره که دوستان و سایت پیشرفت کنه شما برای یک تغییر اسم فایل تا صبح بیدار میمونید بعد کسی که برنامه برای یک مدار مینویسه رو مسخره میکنید من نمیخوام وارد این مساییل مسخره بازی شما بشم و خوشم هم نمی یاد با شماها جهرو بحث کنم چون به دور از شخصیت من هست من بچه های سایت رو راهنمایی میکنم ولی از این به بعد اگه نقشه و طرحی داشتم به آقا حمید نقشه رو میدم تا تصمیم گیری کنن براش نمیدونم شما چرا این جوری رفتار میکنید خیلی جای خجالت داره برای من ای کاش به دوستم آقا عباس منت نمیکردم که نقشه رو برای شما ها بزاره خیلی اشتباه کردم کاملا موافقم دوست عزیز آقا ابی این جور رفتارها به دور از شان و احترام متقابله از قدیم گفتن با هم بخندیم ولی به همدیگه نخندیم و همو مسخره نکنیم چون مسخره گر سخت کیفر. بنده که به شخصه از شما به خاطر این همه تلاش و کوششی که تو این انجمن دارین کمال تشکر و قدردانی رو می کنم امیدوارم موفق و پیروز باشید
|
پنج شنبه 15 آبان1393 - 10:57am |
|
|
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
دوستان طبق پی گیری که بنده داشتم آقا ابی قرار بود فایل مبدل دوم رو از آقا عباس بگیره ولی آقا عباس که تو سایت جهرو بحث رو دید دیگه فایل رو نداد و منصرف شده و البته بهش حق میدم
|
پنج شنبه 15 آبان1393 - 11:15am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان اسد جان ممنون که اطلاع رسانی کردین. لطفا اگه میشه در مورد برنامه نویسی بیسکام و اتمیل تاپیکی باز کنین و پایه ای آموزش بدین. من که خیلی دوست دارم برنامه نویسی یاد بگیرم. راستی یه سوال: نمیشه بجای اتمگا 16 توی این مدار از اتمگا 8 استفاده کرد ؟ اگه ممکنه نحوه اضاف کردن ولتاژ رو هم روی ال سی دی بگین. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
پنج شنبه 15 آبان1393 - 11:26am |
|
|
vahid_vxm
کاربر حرفه ای
|
vahid_vxm نوشته است: مهدی نوشته است: بنده هم این پی سی بی رو زدم ولی هنوز روش کار نکردم چون یک نقصی داره و اینکه یکی از پایه های ترانزیستور قدرت سری نشده که اشتباهه و باید هر سه پایه به هم وصل باشن و یکی از مقاومتهای 200 اهم باید حذف بشه سلام داداش مهدی! میشه لطف کنی ایراد این پی سی بی رو مشخص کنی و تصویری اعلام کنی چون من تمام قطعات رو هم زدم روش اگه ایرادی داره بر طرف کنم تا راهش بندازم اگه نه که صد حیف دوباره باید از تو شروع کنم! ممنون میشم! من فقط یک ایراد دیدم اونم جلوی ترانزیستور قدرت جای خازن 3.3 با 100 میکرو باید عوض بشه! سلام مهدی جان ! من مدار رو رو بدون اتصال پایه ترانزیستور ها استارت زدم و با اولین استارت خوشبختانه بالا اومد ! سر پایه 3 آی سی 555 فرکانس دارم سر لوپ هم همون فرکانس را دارم ! صدای این مدار 10 برابر با صدای مدارهای قبلی Tl فرق داره نمیدونم چرا ! فقط یمشکل دارم ولوم ست من کار نمی کنه ! چند تا 709 قدیمی و 4013 قدیمی داشتم عوض کردم جواب نمیده ! اگه برات مغدوره راهنمایی بفرما تا ببینم چطور میشه این ولوم ست را راه انداخت ! مهدی جان شما فیبرت رو بزن درست کار می کنه فقط جای اون 2 تا خازن را درست کن ! ببخشید !
|
پنج شنبه 15 آبان1393 - 2:24pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
سلام اقا ابی کسی شما رو مسخره نکرد عزیز من انجا که گفتم اقا ابی رو اغفال کردند مزاح بود داداشم اگه با اون حرف ناراحت شدید عذر خواهی میکنم هدف من فقط رو کردن دست اقای عباس بود که گفت تا دو ماه روش کار کرده بعدش لابد اون برنامه بعدی میخواد بفروشه در حالی که چیزی نیستش. همین در ضمن عوض کردم اسم دستگاه کار شقی نیست همین الان اگه بخوایید من اسم چنس رو هنگام لود شدن عوض کنم درستش کنم ابی گلد یا فلز جو کاری نداره که عزیز من . در ضمن تذکر من فقط به چند تا دوست هستش به همه جسارت نمی کنم . دوست عزیز مگه من کار بدی کردم قضیه ال سی دی رو رو کردم و به اطلاع عموم رسوندم که اقا همچین چیزی نیست گول نخورید. اومدیم اینجا دستگاه بسازیم تا دست فروشنده ها رو کوتاه کنیم نه اینکه دیگهاینجا هم دست به کلابرداری بزنند باید یکی باشه دست اینار رو رو کنه تا بچه ها هوشیار باشند البته دوستان مبتدی . حرفه ای ها دیگه قیضه رو زود متوجه میشند.در ضمن اقای عباس ازاد فقط هگز رو گذاشت میتونست سورس برنامه رو هم بذاره و اطلاع رسانی کنه و بگه از کدوم منبع دریافت کرده . موفق باشید
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
پنج شنبه 15 آبان1393 - 2:29pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
mnbvcxzaqwsx نوشته است: ebi-gold نوشته است: یک شب ما نبودیم دوستان پشت سر ما چه حرف و حدیثی در اوردن خجالت هم خوب چیزی هست از این به بعد دست من بشکنه دیگه نقشه و اطلاعاتی بزارم این به جای تشکر شماست که میایین مسخره میکنین واقعان که من مگه بچه هستم کسی منو اقفال کنه آقا اسد شما دیگه چرا من کی گفتم برنامه مبدل رو من نوشتم کس دیگه نوشت و برد و ساخت من مقصر شدم در ضمن من بارها گفتم این جور حرکات و رفتار زشت شما نمیزاره که دوستان و سایت پیشرفت کنه شما برای یک تغییر اسم فایل تا صبح بیدار میمونید بعد کسی که برنامه برای یک مدار مینویسه رو مسخره میکنید من نمیخوام وارد این مساییل مسخره بازی شما بشم و خوشم هم نمی یاد با شماها جهرو بحث کنم چون به دور از شخصیت من هست من بچه های سایت رو راهنمایی میکنم ولی از این به بعد اگه نقشه و طرحی داشتم به آقا حمید نقشه رو میدم تا تصمیم گیری کنن براش نمیدونم شما چرا این جوری رفتار میکنید خیلی جای خجالت داره برای من ای کاش به دوستم آقا عباس منت نمیکردم که نقشه رو برای شما ها بزاره خیلی اشتباه کردم کاملا موافقم دوست عزیز آقا ابی این جور رفتارها به دور از شان و احترام متقابله از قدیم گفتن با هم بخندیم ولی به همدیگه نخندیم و همو مسخره نکنیم چون مسخره گر سخت کیفر. بنده که به شخصه از شما به خاطر این همه تلاش و کوششی که تو این انجمن دارین کمال تشکر و قدردانی رو می کنم امیدوارم موفق و پیروز باشید سلام دوست عزیز اولا که ما مسخره نکردیم مزاح بود کمی شوخی هم چاشنی کار بشه بد هم نیست . و دوم اینکه کار خیلی بدی کردیم که سورس برنامه رو در اختیار شما گذاشتیم تا خودت اسم لود شدن برنامه رو عوض کنید دیگه به کسی پول ندید مگه ندیدی گفته بود برای گرفتن برنامه باید به ابی گلد مراجعه کنید تا داشتند یواش یواش ........ اطلاعات هم که مجانی بود و کلا هم به خاطر مهندس حمید عزیز و دوستان با شخصیت این انجام بود.موفق باشید
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
پنج شنبه 15 آبان1393 - 2:49pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
mnbvcxzaqwsx نوشته است: دوستان طبق پی گیری که بنده داشتم آقا ابی قرار بود فایل مبدل دوم رو از آقا عباس بگیره ولی آقا عباس که تو سایت جهرو بحث رو دید دیگه فایل رو نداد و منصرف شده و البته بهش حق میدم دوست عزیز فایل دوم چی چی هست؟ و چکار میکنه بگو تا بذاریم در ضمن همین دیپ مستر x3 اقا جعفر رو من و اقای کاوشگر می خواستیم فایل هگز رو بیرون بکشیم و ال سی دیش رو در اختیار دوستان بذاریم ولی به نیجه ای که رسیدم دیدیم نه تنها بدرد نمی خوره بلکه باعث کاهش عمق هم میشه اون دوست شما که دیگه بالاتر از این نداشت بذاره پس نباید بیخود برای دوستان هزینه تراشی کنیم به خدا گناه بزرگی هستش اگه به خاطر منافع خود افراد رو فریب بدیم مگه ما چقدر زنده هستیم اخرش مرگه دیگه نمی دونم تو این پول لامسب چی هستش که حتی باعث برادر کشی هم میشه؟ البته دوستان هم دارند یواش یواش برای خودشان سایت میزنند. موش بخوره تو رو مثلا می خوایی اونجا چی یاد بدی ولی اخرش پیش مهندس حمید عزیز برمیگردند البته با سرافکنده من نمی دونم بعدش با چه رویی می خوان برگردند؟
|
پنج شنبه 15 آبان1393 - 3:16pm |
|
|
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
دوستان تغیر اسم کاری نداره من این موضوع رو سال 88 از تو کتاب محمود بخت آور یاد گرفتم که عکس اون صفحه کتاب در زیر گذاشتم و روش تغیر اسم به این صورته که برای تغییر اسم نشان داده شده در lcd ابتدا باید فایل سورس بیسکام آن را که فرمت (ldr.bas) را با نرم افزار بیسکام باز کرده یا همون اپن فایل می کنیم تا نوشته های آن ظاهر شود و در قسمتی که نوشته (lcd) حروف داخل کوتیش مارک" " را پاک کرده و اسم دلخواه خود را می نویسیم و در پایان بر روی دکمه F7 کیبورد می زنیم تا کامپایل شده و تبدیل به فایل هگز شود که فایل هگز تولید شده ام در همان پوشه بیسکام ذخیره می شود و برای تست درست عمل کردن آن باید فایل شبیه ساز پروتوس را باز کرده و بر روی شکل قطعه ic میکروکنترلر دوبار کلیک می کنیم تا پوشهdeit component آن باز شده و در قسمتperogram file فایل هگز تولید شده را انتخاب و ok کرده و بر روی دکمه پلی می زنیم تا اسم انتخاب شده نمایش داده شود به همین راحتی
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 15 آبان1393 - 3:48pm |
|
|
vahid_vxm
کاربر حرفه ای
|
ای بابا دوستان ما دیگه خسته شدیم از بس درگیری بعضی دوستان رو بجای مطالب علمی دنبال کردیم! خوب انجمن هست هر کی دلش می خواد در چارچوب قوانین انجمن هر چی بگه شنونده باید عاقل باشه! همه شما فروشنده هستید این دیگه دعوا ندآره! انجمن رو به کام ما تلخ می کنید و یک لیبل آقا حمید بهش میزنید:-/>:)
|
پنج شنبه 15 آبان1393 - 3:52pm |
|
|
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
asadof نوشته است: mnbvcxzaqwsx نوشته است: دوستان طبق پی گیری که بنده داشتم آقا ابی قرار بود فایل مبدل دوم رو از آقا عباس بگیره ولی آقا عباس که تو سایت جهرو بحث رو دید دیگه فایل رو نداد و منصرف شده و البته بهش حق میدم دوست عزیز فایل دوم چی چی هست؟ و چکار میکنه بگو تا بذاریم در ضمن همین دیپ مستر x3 اقا جعفر رو من و اقای کاوشگر می خواستیم فایل هگز رو بیرون بکشیم و ال سی دیش رو در اختیار دوستان بذاریم ولی به نیجه ای که رسیدم دیدیم نه تنها بدرد نمی خوره بلکه باعث کاهش عمق هم میشه اون دوست شما که دیگه بالاتر از این نداشت بذاره پس نباید بیخود برای دوستان هزینه تراشی کنیم به خدا گناه بزرگی هستش اگه به خاطر منافع خود افراد رو فریب بدیم مگه ما چقدر زنده هستیم اخرش مرگه دیگه نمی دونم تو این پول لامسب چی هستش که حتی باعث برادر کشی هم میشه؟ البته دوستان هم دارند یواش یواش برای خودشان سایت میزنند. موش بخوره تو رو مثلا می خوایی اونجا چی یاد بدی ولی اخرش پیش مهندس حمید عزیز برمیگردند البته با سرافکنده من نمی دونم بعدش با چه رویی می خوان برگردند؟ خوب فایل دوم به گفته خود عباس آقا نشان دهنده میزان شارژ باری مثل فلزیاب چنس داره که به چیز خوبیه که می تونه همزمان هم میزان شارژ رو نشون بده و هم خط سنس رو که این مبدل lcd دار از میتر دیجیتال سون سگمنتی کت کلفت بهتره چون میتر دیجیتال سون سگمنتی نمیتونه همزمان هم میزان ولتاژ شارژ رو نشون بده هم سنس فلز که دنگ فنگ داره و باید براش کلید دو حالته یا رله قرار بدیم که چیز جالبی نیست ولی این مبدل lcd دار دومی که آقا عباس اعلام کردن خیلی عالیه و ازش تقاضا می کنیم آپش کنه تا بچه ها فیضشو ببرن و با مشکل میزان شارژ باطری بر نخورن و به طور دقیق میزان ولتاژ شارژ دستگاه رو بفهمن و کاوش خوبی داشته باشن البته نشانگر های میزان شارژ زیادی در انواع مختلف led دار و سون سگمنتی وجود داره ولی این مدل lcd دار بهتر و دقیق تر و ظریفتره
|
پنج شنبه 15 آبان1393 - 4:43pm |
|
|
|