انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 10:55am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 566 , 567 , 568 , 569 , 570 , 571 , 572 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kavoshgar نوشته است:
arash99 نوشته است:
سلام دوستان آيا آيسی 331جايگزين مشابهی نداره ؟؟؟؟

آرش جان 4151 خیلی خوب جواب میده حتی از خود 331 هم بهتره

مرسی داداش که هرچی بگم ازت کمه

پنج شنبه 15 آبان1393 - 5:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mnbvcxzaqwsx نوشته است:
asadof نوشته است:
mnbvcxzaqwsx نوشته است:
دوستان طبق پی گیری که بنده داشتم :)] آقا ابی قرار بود فایل مبدل دوم رو از آقا عباس بگیره ولی آقا عباس که تو سایت جهرو بحث رو دید دیگه فایل رو نداد و منصرف شده و البته بهش حق میدم :(

دوست عزیز فایل دوم چی چی هست؟ و چکار میکنه بگو تا بذاریم :-? در ضمن همین دیپ مستر x3 اقا جعفر رو من و اقای کاوشگر می خواستیم فایل هگز رو بیرون بکشیم و ال سی دیش رو در اختیار دوستان بذاریم ولی به نیجه ای که رسیدم دیدیم نه تنها بدرد نمی خوره بلکه باعث کاهش عمق هم میشه اون دوست شما که دیگه بالاتر از این نداشت بذاره پس نباید بیخود برای دوستان هزینه تراشی کنیم به خدا گناه بزرگی هستش اگه به خاطر منافع خود افراد رو فریب بدیم :( مگه ما چقدر زنده هستیم اخرش مرگه دیگه نمی دونم تو این پول لامسب چی هستش که حتی باعث برادر کشی هم میشه؟
البته دوستان هم دارند یواش یواش برای خودشان سایت میزنند. موش بخوره تو رو مثلا می خوایی اونجا چی یاد بدی :-J =)) ولی اخرش پیش مهندس حمید عزیز برمیگردند البته با سرافکنده من نمی دونم بعدش با چه رویی می خوان برگردند؟ :)) :))

خوب فایل دوم به گفته خود عباس آقا نشان دهنده میزان شارژ باری مثل فلزیاب چنس داره که به چیز خوبیه که می تونه همزمان هم میزان شارژ رو نشون بده و هم خط سنس رو که این مبدل lcd دار از میتر دیجیتال سون سگمنتی کت کلفت بهتره چون میتر دیجیتال سون سگمنتی نمیتونه همزمان هم میزان ولتاژ شارژ رو نشون بده هم سنس فلز که دنگ فنگ داره و باید براش کلید دو حالته یا رله قرار بدیم که چیز جالبی نیست ولی این مبدل lcd دار دومی که آقا عباس اعلام کردن خیلی عالیه و ازش تقاضا می کنیم آپش کنه تا بچه ها فیضشو ببرن و با مشکل میزان شارژ باطری بر نخورن و به طور دقیق میزان ولتاژ شارژ دستگاه رو بفهمن و کاوش خوبی داشته باشن البته نشانگر های میزان شارژ زیادی در انواع مختلف led دار و سون سگمنتی وجود داره ولی این مدل lcd دار بهتر و دقیق تر و ظریفتره :YMPEACE:

به جای میتر از اهمتر عقربه ای استفاده کنید و نشانگر باطری هم مهندس حمید شماتیکش رو تو قسمت مدارات الکترونیک گذاشته از اونجا بگیر در ضمن برای تغییر اسم ال سی دی هم که تو فیلم مشخص کردم با چه نرم افزاری تغییر بده موفق باشید

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 15 آبان1393 - 6:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان از دست من دلخور نشيد ولی به جز يکی دو نفر که اوليش حميد جان باشه کسی ديگر نديدم که بعداز انجام کاری منت سر دوستان نذاشته باشه آخه بابا (شرمنده که اين حرف رو ميزنم) بشاشن به اين بول و اين همه منت که سر هم ميزاريم تا مثل کف دست نباشيد خداهم چيزی نصيبتون نميکنه شايد چند روز مهمان شما دوستان باشم چرا که بريدم ديگه واقعا تا کی آخه به جدم حسين قسم همه چی هيچ و پوچه اگه رضايت و سخاوت و سخی بودن در کار نباشه

پنج شنبه 15 آبان1393 - 7:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
سلام دوستان اینم از دشت من اما زیاد فک نکنم قدیمی باشه جنسشم نقره هست تو عمق 40 سانتی با لوپ 45

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

gladyator_089

پنج شنبه 15 آبان1393 - 8:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

arash99 نوشته است:
دوستان از دست من دلخور نشيد ولی به جز يکی دو نفر که اوليش حميد جان باشه کسی ديگر نديدم که بعداز انجام کاری منت سر دوستان نذاشته باشه آخه بابا (شرمنده که اين حرف رو ميزنم) [color=#40BFFF]بشاشن[/color] به اين بول و اين همه منت که سر هم ميزاريم تا مثل کف دست نباشيد خداهم چيزی نصيبتون نميکنه شايد چند روز مهمان شما دوستان باشم چرا که بريدم ديگه واقعا تا کی آخه به جدم حسين قسم همه چی هيچ و پوچه اگه رضايت و سخاوت و سخی بودن در کار نباشه

دوست عزیز ناراحت نشو ولی این طرز حرف زدن تو یه جمع عمومی نیست موفق باشی @};- @};-

پنج شنبه 15 آبان1393 - 9:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان !
کسی میتونه بنده رو راهنمایی بکنه !
من مدارم روشن میشه فرکانس دارم سر پایه 3 آی سی 555 و هم سر لوپ !
هیچ قطعه ای داغ نمی کنه !
ولوم ها هم کار می کنند !
ولی بمحض اینکه لوپ را به مدار متصل می کنم مدار در شرایط حتی بسته بودن ولوم ها صدای تیک تیک راه میوفته و به هیچ وجه قطع نمی شه !
زمانی که دست به آی سی 4151 میزنم صدا تشدید میشه !
لطفا راهنمایی بفرمایید !
تمام مقاومت ها رو چک کردم درست بوده و هیچ مشکلی نداشت !
آی سی ها 4013 و 555 و 709 و 4151 رو تعویض کردم باز هم همینطور بوده حتی رگولاتور 7809 رو تعویض کردم بازم همین بود !

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 15 آبان1393 - 9:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
به جای میتر از اهمتر عقربه ای استفاده کنید و نشانگر باطری هم مهندس حمید شماتیکش رو تو قسمت مدارات الکترونیک گذاشته از اونجا بگیر در ضمن برای تغییر اسم ال سی دی هم که تو فیلم مشخص کردم با چه نرم افزاری تغییر بده موفق باشید

دوست عزیز بنده سالیان سال است که از انواع اقسام میتر های دیجیتال و عقربه ای و ال یی دی دار وهمچنین نشانگر های باطری ال ی دی دار تک چراغ تا ده چراغ استفاده کردم و نیازی نیست به قسمت مدارات مراجعه کنم در ضمن مثل اینکه شما متوجه نشدید بنده در صفحه قبل روش تغییر اسم در ال سی دی را که از کتاب محمود بخت آور در سال 88 یاد گرفتم و فایل مبدل که به اسم خودم تغییر دادم تو همون صفحه قبلی گذاشتم می تونی دانلود کنی و با شبیه ساز فایل هگزشو ببینی که به اسم خودم تغییر دادم تغییر دادن اسم یه کار ساده است زیاد سخت نیست البته بنده برنامه نویسی با بیسکام تا حدودی بلدم مثلا می تونم اسم شما را به زبان فارسی همراه با عکس سیاه سفید چهر تون رو تو ال سی دی نشون بدم برام کاری نداره ولی حوصله برنامه نویسی های پیشترفته برای نمایش میزان شارژ و خط سنس رو ندارم چون وقتشو ندارم مطمئن باش اگه بیکار باشم به راحتی با بیسکام برای فلزیاب برنامه نویسی می کنم

پنج شنبه 15 آبان1393 - 9:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

vahid_vxm نوشته است:
سلام دوستان !
ولوم ها هم کار می کنند !
ولی بمحض اینکه لوپ را به مدار متصل می کنم مدار در شرایط حتی بسته بودن ولوم ها صدای تیک تیک راه میوفته و به هیچ وجه قطع نمی شه !
لطفا راهنمایی بفرمایید !
آی سی ها 4013 و 555 و 709 و 4151 رو تعویض کردم باز هم همینطور بوده حتی رگولاتور 7809 رو تعویض کردم بازم همین بود !

دوستان با کمی وقت گذاشتم رو مدار تقریبا مشکل من پیدا شد ! اما نه کاملا
یکی از ترانزیستور های قدرت را برداشتم !
الان سنس دارم ! اما خیلی از فاصله کم !تقریبا 10 سانتی !
فرکانس سرپایه 3 555 بدون اینکه مولتی ترن را تغییر بدن عوض شده شده 140 ! یعنی 2 برابر اونی که تنظیم کردم و فرکانس سر لوپ من شده 70 !!!!
وقتی 555 کنار ترانزیستور قدرت را در میارم مدار یکسره بوق میزنه ولی وقتی از پایه 3 آی سی 555 کنار 4013 فرکانس گیری می کنم درست هست یعنی همون 70 !
از دوستان کسی تجربه نداره ! بنده را راهنمایی بکنه !

پنج شنبه 15 آبان1393 - 11:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

vahid_vxm نوشته است:
vahid_vxm نوشته است:
سلام دوستان !
ولوم ها هم کار می کنند !
لطفا راهنمایی بفرمایید !

دوستان با کمی وقت گذاشتم رو مدار تقریبا مشکل من پیدا شد ! اما نه کاملا
یکی از ترانزیستور های قدرت را برداشتم !
الان سنس دارم ! اما خیلی از فاصله کم !تقریبا 10 سانتی !
فرکانس سرپایه 3 555 بدون اینکه مولتی ترن را تغییر بدن عوض شده شده 140 ! یعنی 2 برابر اونی که تنظیم کردم و فرکانس سر لوپ من شده 70 !!!!
وقتی 555 کنار ترانزیستور قدرت را در میارم مدار یکسره بوق میزنه ولی وقتی از پایه 3 آی سی 555 کنار 4013 فرکانس گیری می کنم درست هست یعنی همون 70 !
از دوستان کسی تجربه نداره ! بنده را راهنمایی بکنه !

انگار کسی تو انجمن نیست بنده تجربه دارم ولی راهنمایی نمیکنم :D :D شوخی کردم دوست عزیز انجمن خیلی سوت و کور شده البته فکر میکنم واسه اینه ک شب جمعس :D :D

پنج شنبه 15 آبان1393 - 11:59pm
مدیر سایت
مدیر سایت

آقا وحيد چون كسي از روي اين پي سي بي كه شما ساختي اين مدار رو مونتاژ نكرده براي همين اطلاعات دوستان براي پاسخ به سوالات شما كم بوده ، شما خودت لاينهاي مدار قبلي رو با اين مدار جديد مقايسه كن و ببين همه چي سر جاي خودش هست يا نه و لاينها درست باشن ، تا اينطوري بتوني اشكال رو پيدا كني . موفق باشي

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

جمعه 15 آبان1393 - 12:22am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 566 , 567 , 568 , 569 , 570 , 571 , 572 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: SABIN1352 , sharifimine , talar و 139 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure