نویسنده |
پیغام |
مهدی
مدیر سایت
|
saeeed60h نوشته است: سلام. من تو هر حالتی تست کردم ولوم از یه حد که بالاتر میره شکل موج کم کم شبیه مربعی میشه و تو ولوم اخر موبایل دیگه سینوسی نیست. هر ایسی امپلی یه ماکسیمم ولتاژ ورودی داره که اگه از اون حد رد بشه شکل موج خروجی به هم میریزه. پس بهتره ولوم رو تا اخر زیاد نکنید. توی گوشی سامسونگ و ال جی تست کردم که تا نصف باید باشه. در مورد فیش سه تیکه و چهار تیکه هم مشکلی نیست. چون اگه درست نباشه اصلا کار نمیکنه و تو تستها مشخص میشه. بنده هم اين روش رو ساختم و تست كردم انگشتر 8 گرمي رو روي يك اهنربا گذاشتم طبق فرمايش دوستان عزيز و اول با 35 تست كردم كه تا 50 كيلو هم انگشتر رو واكنش داشته ولي تا 25 گرم با قدرت گرايش و قيچي داشت ! ولي بعد از روشن كردن آمپلي فاير و ترانس وزن بيشتر از 12 گرم و كمتر از 8 گرم نمي شد كه خيلي عاليه ، البته وقتي فركانس خروجي پرابهاي حذف كننده رو بدون اتصال نرم افزار موبايل گرفتم حدود 25 تا 26 هرتز ثابت فركانس توليد ميكنه ! با ولوم كمه كم يعني فقط يك خونه از نشانگر ولوم صدا رو بالا بردم كه در اين صورت شكل موج هم تغير نميكنه ولي اگر ولوم خيلي زياد بشه شكل موج ممكنه به قول مهندس حميد و ديگر دوستان تغير كنه و باعث گرفتن خطا بشه ، پس دوستان بهترين مقدار افزايش يا كاهش ولوم رو پيدا كنيد .. موفق باشيد ممنونيم از آقا سعيد از اين نظريه خوبشون
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
جمعه 16 آبان1393 - 12:19pm |
|
|
شایان
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: مهدی نوشته است: آفرین آقا شایان به موضوع مهمی اشاره کردید . به نظر بنده ولوم موبایل رو در حد یک خونه بگذارید کافیه و حذف کننده کار خودش رو میکنه . این کم و زیاد شدن ولتاژ رو بنده هم داشتم که حرف شما درسته . شما چک کنید تا ببینیم خروجی فرکانس موبایل رو پرابها هم دارن یا نه . ممنونم بنده فكر ميكنم كه كم و زياد شدن ولتاژ اي سي در خروجي پرابها باعث ايجاد شدن موج سينوسي ميشه و درست باشه هر چی ولوم میره بالاتر به همون اندازه هم دقت فرکانس خروجی از ترانس میاد پاین تر طوری که در ولوم اخر دیگه اصلا حذف کننده کار نمیکنه و با وجود روشن بودنش 35 دوباره کار خودشو میکنه دوستان باید با توجه به مداری که در اختیار دارن خروجیشونو تست کنن و ببینن صافترین خروجی رو چه ولومی هستش طبعا هر چی ولوم پایین تر بیاد ولتاژ هم کمتر میشه و ولتاژ هم که کمتر بشه قدرت بار دار کردن یه جورایی کمتر میشه من ایسی مدارم چون 2005 نیست و قدرتش بالاتره خروجی ولتاژ بیشتری داره
كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن
( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )
|
جمعه 16 آبان1393 - 12:41pm |
|
|
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
شایان نوشته است: مهدی نوشته است: مهدی نوشته است: آفرین آقا شایان به موضوع مهمی اشاره کردید . به نظر بنده ولوم موبایل رو در حد یک خونه بگذارید کافیه و حذف کننده کار خودش رو میکنه . این کم و زیاد شدن ولتاژ رو بنده هم داشتم که حرف شما درسته . شما چک کنید تا ببینیم خروجی فرکانس موبایل رو پرابها هم دارن یا نه . ممنونم بنده فكر ميكنم كه كم و زياد شدن ولتاژ اي سي در خروجي پرابها باعث ايجاد شدن موج سينوسي ميشه و درست باشه هر چی ولوم میره بالاتر به همون اندازه هم دقت فرکانس خروجی از ترانس میاد پاین تر طوری که در ولوم اخر دیگه اصلا حذف کننده کار نمیکنه و با وجود روشن بودنش 35 دوباره کار خودشو میکنه دوستان باید با توجه به مداری که در اختیار دارن خروجیشونو تست کنن و ببینن صافترین خروجی رو چه ولومی هستش طبعا هر چی ولوم پایین تر بیاد ولتاژ هم کمتر میشه و ولتاژ هم که کمتر بشه قدرت بار دار کردن یه جورایی کمتر میشه من ایسی مدارم چون 2005 نیست و قدرتش بالاتره خروجی ولتاژ بیشتری داره دوست عزیز شما از چه شماره آیسی استفاده می کنید؟
|
جمعه 16 آبان1393 - 1:58pm |
|
|
شایان
کاربر حرفه ای
|
ta8205
كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن
|
جمعه 16 آبان1393 - 2:06pm |
|
|
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز اگه منظورت طبق شکل این آیسی باشه شما اشتباه فکر می کنید چون ta8205 آیسی 18 واته و قدرتش از tda2005 کمتره
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 16 آبان1393 - 2:40pm |
|
|
delta force
کاربر حرفه ای
|
اگه یکی از دوستان که بر برنامه نویسی احاطه دارند یک مدار دیجیتال با خروجی سینوسی و فرکانس هایی شبیه 35 میساختن خیلی خوب میشد و لازم نبود از موبایل استفاده بشه و شاهد مشکلات پیش اومده نبودیم ولی زهی خیال باطل
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. خشایار شاه
|
جمعه 16 آبان1393 - 2:42pm |
|
|
شایان
کاربر حرفه ای
|
ببخشید ta 6210 هستش من اشتباه نوشته بودم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 16 آبان1393 - 3:02pm |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستانی که دنبال گوشی خوب هستند توجه کنند که پردازشگر گوشی رو مد نظر قرار بدهند مثلا htc desire 616 حدودا 700 تومان هستش که 8 هسته ای هستش و خودم دارمش و خیلی عالیه
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
جمعه 16 آبان1393 - 5:16pm |
|
|
افشین1
کاربر حرفه ای
|
سلام آقا بردیا این مدل که شما ذکر کردین، 4هسته ایست! تا جایی که من اطلاع دارم، 8هسته ای هنوز وارد بازار نشده! و بالاترین رنج پردازنده تو بازار، 4هسته ایست! موفق باشید
خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند « شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »
|
جمعه 16 آبان1393 - 9:45pm |
|
|
mehran1545a
کاربر حرفه ای
|
شایان نوشته است: ببخشید ta 6210 هستش من اشتباه نوشته بودم ممکنه در مورد تفاوت این آی سی با 2005 توضیح بدید که چه مزیتی داره؟ و آیا چنین مدار آمپلی فایر با این آی سی تو بازار مونتاژ شده موجود هست؟ با سپاس
|
جمعه 16 آبان1393 - 9:56pm |
|
|
|