انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 1:01pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 569 , 570 , 571 , 572 , 573 , 574 , 575 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان عزیز خسته نباشید

من مدار رو از اول قطعات نو انداختم الان مثبت 9 ولت ومنفی 15 همه جا درسته و هیچ قطعه ای داغ نمیشه و هیچی نمیسوزه

فقط پایه 3 555 و سر لوپ فرکانس ندارم مولتی ترن کنار 555 هم چک کردم سالمه

لطفا راهنمایی کنید طلسمشو شکستم فقط همین فرکانسه مونده!!

جمعه 16 آبان1393 - 5:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

shahab454545 نوشته است:

من مدار رو از اول قطعات نو انداختم الان مثبت 9 ولت ومنفی 15 همه جا درسته و هیچ قطعه ای داغ نمیشه و هیچی نمیسوزه

یه تذکر خیلی مهم میدم برای افرادی که تازه وارد دنیای الکترونیک شده اند و می خواهند چنین مدارات حساس فلزیابی رو بسازند که نیازمند دقت فراوان است پس به توصیه های زیر توجه کنید که دیگه با هیچ مشکلی بر نخورید و مدار با اولین استارت مثل ساعت کار کنه
در کل برای ساخت چنین مدارات حساسی باید نهایت دقت رو بکار ببری و اصلا عجله نکنی بعد از اسید کاری برد باید به دقت چک کنی جایی اتصالی ریز نداشته باشد و بعد از اسید کاری کل خطوط را قلع کشی کن به این صورت که سیم لحیم بذار روی خطوط و با هویه ذوب کن برو جلو چون اگه ما برد را قلع کشی کنیم دیگه خطوط ترک میکروسکپی که حتی با چشم هم معلوم نمی شود نمی خورند و هنگام نصب قطعات نهایت دقت رو به کار ببر و کلیه خازن ها و مقاومت ها رو طبق پارت لیست مقدارشون را یکی یکی با مولتی متر خوب مثل ویکتور 88 اندازه گیری کن و جا بزن جهت منفی مثبت خازن ها رو دقت کن و همینطور جهت ترانزیستور ها و آیسی ها و از سالم بودن همه قطعات مطمن شو بعد نصب کن هنگام لحیم کاری طبق شکل زیر کار کنید تا قلع مردگی نداشته باشید و مطمن باشید اگه همه این موارد را مو به مو رعایت کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 16 آبان1393 - 8:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزيز در تکميل گفته هاي شما بايد عرض کنم که بعد از لحيم کاري واجب هست که حتما حتما فيبر رو کامل با اسپري خشک يا تينر فوري شستشو داد

جمعه 16 آبان1393 - 11:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان به این نکاتی که دوستان گفتن باید خیلی خیلی دقت کنید
و بخوصوص در انتخاب آیسی های مدار چون وضعیت آیسی های 555 در بازار خیلی خرابه از 10 تا 2 تا سوخته در میاد

شنبه 16 آبان1393 - 1:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ebi-gold نوشته است:
دوستان به این نکاتی که دوستان گفتن باید خیلی خیلی دقت کنید
و بخوصوص در انتخاب آیسی های مدار چون وضعیت آیسی های 555 در بازار خیلی خرابه از 10 تا 2 تا سوخته در میاد

ابی جان این ولوم ده دور مرغوب از کدوم ادرس میشه خرید ؟

شنبه 16 آبان1393 - 1:14am
مدیر سایت
مدیر سایت

shahab454545 نوشته است:

شما مقاومت 330 اهم روبروی ترانزیستور قدرت رو تعویض کن و حتما 2 وات بذار ، اگر فرکانس مدار درست نشد ، ترانزیستور کناریش رو هم که 5401رو تعویض کن یا دقت کن جهت پایه ها رو درست زده باشید ، انشاا.. درست میشه @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 17 آبان1393 - 8:22am
مدیر سایت
مدیر سایت

آقای asad و ابی عزیز
شما هر مسئله ای بین شما وجود داره ، لطفاً محیط انجمن رو با این بگو مگو ها شلوغ نکنید ، از طریق پیام خصوصی باهم بحث کنید ، اینجا محیط علمی و کمک به دوستان هست برادر .. متشکریم
@};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 17 آبان1393 - 8:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

چشم اقا مهدی من که دیگه کاری ندارم

شنبه 17 آبان1393 - 11:52am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان عزیز

من مقاومت 330 اهم روبه 2وات تغییر دادم

5401 رو عوض کردم باز هم 555 هارو عوض کردم تمام پشت برد رو طبق گفته اقای mnbvcxzaqwsx لحیم کاری کردم
ولی باز هم فرکانس ندارم

من اگر بخوام خارج از این مدار قسمت فرکانس ساز رو را بندازم کدام یک از این قطعات رو باید به کار ببرم
کسی میتونه راهنمایی کنه بخش فرستنده رو فقط بسازم بعد که فهمیدمش رو مدار پیاده ش کنم

ممنون میشم راهنمایی کنید

شنبه 17 آبان1393 - 6:28pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان عزیز اگر ممکنه یکی قسمت فرکانس رو برام رسم کنه که فقط اون قسمت هارو چک کنم

شنبه 17 آبان1393 - 7:39pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 569 , 570 , 571 , 572 , 573 , 574 , 575 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , M.Morteza و 115 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure