نویسنده |
پیغام |
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
افشین1 نوشته است: با سلام خدمت آقا سعید عزیز با یه موبایل،منظورتون اینه که: ابتدا با موج مربعی ردیابی کنیم و نقطه رو که مشخص کردیم، بعدش با با موج سینوسی ردیابی کنیم! درسته؟ در مورد وزن گیری هم، به نظرم زیاد مهم نیست، چون در هرصورت باید از فلزیاب استفاده کنیم! فلزیاب میزنیم و اگه چیزی گرفت ، حفاری میکنیم! تازه اگه با ردیاب 35 مثلا یه وزن 10 کیلو بگیریم یا 10 گرم، در هرصورت معمولا حفاری میشه! مخصوصا اگه فلزیاب تأیید کنه! نظرتون چیه؟ با سپاس من از فلز یاب زیاد خوشم نمیاد و تمام تلاشم هم به همین علته که ردیاب رو تا جایی ارتقا بدیم که دیگه نیازی به نقطه زن نباشه .تازه الان فرض کنید 50گرم طلا در عمق سه متری باشه .با چه فلزیابی میخوایید بزنیدش؟
|
شنبه 17 آبان1393 - 10:11pm |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
بیشتر بگرد برادر زیاده تو بازار میخوای از جعبه گوشی یه عکس بندازم?
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
شنبه 17 آبان1393 - 10:20pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
با سلام آقا سعيد ولوم گوشي كه روي حداقل بود فركانس خروجي پرابها عدد صحيح رو نشون نميدادن با مولتي متر ويكتور 88C ولي وقتي ولوم رو تا حداكثر زياد كردم فركانس دقيق همون فركانس داخل FPL35 روي مولتي متر نمايش داده شد !!! و هر فركانسي كه در ردياب ميگذاشتم هم مولتي متر دقيق نشون ميداد ، ولي وقتي ولوم رو كم ميكنم ديگه فركانس دقيق نمايش داده نميشه ، درضمن فركانسهاي بالاتر از 650 رو مولتي متر نشون نميده
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 17 آبان1393 - 10:38pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: با سلام آقا سعيد ولوم گوشي كه روي حداقل بود فركانس خروجي پرابها عدد صحيح رو نشون نميدادن با مولتي متر ويكتور 88C ولي وقتي ولوم رو تا حداكثر زياد كردم فركانس دقيق همون فركانس داخل FPL35 روي مولتي متر نمايش داده شد !!! و هر فركانسي كه در ردياب ميگذاشتم هم مولتي متر دقيق نشون ميداد ، ولي وقتي ولوم رو كم ميكنم ديگه فركانس دقيق نمايش داده نميشه ، درضمن فركانسهاي بالاتر از 650 رو مولتي متر نشون نميده اقا مهدی زیاد رو فرکانس متر مولتی متر حساب نکنید. اگه مدار رو درست وصل کرده باشید فرکانس خروجی موبایل با خروجی ترانس برابره. تو ولوم نصف یا کمتر استفاده کنید و تست اهنربا رو انجام بدید. اگه درست کار کنه مشخص میشه.
|
شنبه 17 آبان1393 - 10:45pm |
|
|
افشین1
کاربر حرفه ای
|
با سپاس از آقا سعید البته نظر منم ابتدا رو یه موبایل بود! گفتم شاید اینوطری با دوموبایل در زمان صرفه جویی میشه و دقتش بالاتر میره! بحث منم ردیابیست دقیقا! چون شما تأیید کردین که میشه با یه موبایل ردیابی کرد، منم این موضوع را مطرح کردم که اگه فلزیاب باشه، ضرورتی به حجم گیری نیست والا این مشکل در مورد ردیاب 35 هم صدق میکنه! مثلا اگه 35 یه جایی رو با عمق 5 متر بگیره، دو راه داره: یا باید به ردیاب اعتماد کرد و حفاری کرد ویا بی خیالش بشیم! مثلا: اگه ردیاب 35 این 50 گرم طلای شما را در عمق 5متری بگیره، خوب همین کارو موبایل با امواج مربعی و سینوسی هم میکنه! میمونه تصمیم واسه حفاری! همون تصمیمی که شما درمورد 35 میگیرید با این روش مد نظر من هم همین تصمیم را خواهید گرفت فقط با این تفاوت که حجم و عمق، واسه شما مجهوله! خوب اگه دقت کار این دو روش در کشف بار مساوی باشه، حجم و عمق تقریبا بی تأثیره! چون در هر دو صورت حفاری میکنید! با سپاس
خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند « شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »
|
شنبه 17 آبان1393 - 10:46pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
افشین1 نوشته است: با سپاس از آقا سعید البته نظر منم ابتدا رو یه موبایل بود! گفتم شاید اینوطری با دوموبایل در زمان صرفه جویی میشه و دقتش بالاتر میره! بحث منم ردیابیست دقیقا! چون شما تأیید کردین که میشه با یه موبایل ردیابی کرد، منم این موضوع را مطرح کردم که اگه فلزیاب باشه، ضرورتی به حجم گیری نیست والا این مشکل در مورد ردیاب 35 هم صدق میکنه! مثلا اگه 35 یه جایی رو با عمق 5 متر بگیره، دو راه داره: یا باید به ردیاب اعتماد کرد و حفاری کرد ویا بی خیالش بشیم! مثلا: اگه ردیاب 35 این 50 گرم طلای شما را در عمق 5متری بگیره، خوب همین کارو موبایل با امواج مربعی و سینوسی هم میکنه! میمونه تصمیم واسه حفاری! همون تصمیمی که شما درمورد 35 میگیرید با این روش مد نظر من هم همین تصمیم را خواهید گرفت فقط با این تفاوت که حجم و عمق، واسه شما مجهوله! خوب اگه دقت کار این دو روش در کشف بار مساوی باشه، حجم و عمق تقریبا بی تأثیره! چون در هر دو صورت حفاری میکنید! با سپاس در مورد حجم منظورتونو متوجه نشدم. مثلا اگه یک گرم طلای طبیعی تو عمق 3متری باشه ما با35و حذف کننده متوجه میشیم وزن یک گرمه و حفاری نمیکنیم. ولی با سیستم بدون وزن که هم مربعی داشته باشه و هم سینوسی که ساختنش با موبایل واسه من خیلی راحته درسته خطا نمیگیرید ولی واسه یک گرم سه متر باید حفاری کنید و اخرش هم هدف رو پیدا نکنید.
|
شنبه 17 آبان1393 - 10:55pm |
|
|
افشین1
کاربر حرفه ای
|
بله آقا سعید! این موضوع حجم مهمه! من فکر کنم این روشی که من گفتم، واسه زمینهای شمال خوب چواب میده! چون تو زمیهای جلگه ای فکر نمی کنم تو عمق کم، رگۀ طلا وجود داشته باشه! البته در این مورد تحقیق نکردم ! با توجه به شناختی که به این خاکها دارم، عرض میکنم! یا اگه علائمی در جایی وجود داشته باشه، از قدرت کشش آنتنها میشه فهمید که بحث یه گرم و ده گرم نیست بلکه بالاتره! نظرتون چیه؟ در ظمن، در روش ردیابی موج مربعی، نمیشه با یه طلای مثلا یه گرمی یا دو گرمی فهمید که آیا هدف، ذراته یا بار واقعیه؟ با سپاس
خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند « شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »
|
شنبه 17 آبان1393 - 11:04pm |
|
|
افشین1
کاربر حرفه ای
|
آیا با موج مربعی موبایل، نمیشه حجم گیری و عمق گیری کرد؟ آیا تلاش کردین و نتیجه گرفتین که نمیشه؟ با سپاس
|
شنبه 17 آبان1393 - 11:07pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
حجم گیری میشه کرد ولی وزن گیری مد نظر ماست به هر حال درست کنید و تست کنید .در مورد فلز تست هم باید امتحان کنید
|
شنبه 17 آبان1393 - 11:18pm |
|
|
افشین1
کاربر حرفه ای
|
چون من ردیاب 35 ندارم، کسایی که دارن زحمتشو بکشن و بزرگواری کنن و تست فلز بگیرن! ابتدا با 35 وزن گیری کنن و سپس با موج مربعی موبایل و سپس اعلام نتیجه؟ با سپاس
|
شنبه 17 آبان1393 - 11:56pm |
|
|
|